HAZIRLANIŞI Kuru soğanının bir tanesini rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Rendelenmiş soğanı bir süzgecin içine koyup, bir kabın içine iyice suyunu sıkın. Diğer kuru soğanı piyazlık doğrayın. Sarımsakları ayıklayıp, kıyın. Derin bir kasenin içine soğan suyunu, limon suyunu, yoğurdu, sarımsağı, kimyonı, kekiği, tuzu, karabiberi alıp, karıştırın. Piliçleri bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin. Bir tavada margarinle soğanları kavurun, sirkeyi ekleyip çektirin. Piliçleri de tavaya alın, kavurarak iyice kızartın.
MALZEMELER (6 kişilik) * 4 adet piliç kalça * 3 yemek kaşığı margarin * 2 adet kuru soğan * 4 yemek kaşığı sirke * 2 diş sarımsak, tuz * 4 yemek kaşığı yoğurt * 1 yemek kaşığı limon suyu * Kimyon, kekik, karabiber