Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 25 Mayıs 2005
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lezzet sofrası
Terbiyeli Piliç
Havuçlu Pilav

Terbiyeli Piliç



HAZIRLANIŞI Kuru soğanının bir tanesini rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Rendelenmiş soğanı bir süzgecin içine koyup, bir kabın içine iyice suyunu sıkın. Diğer kuru soğanı piyazlık doğrayın. Sarımsakları ayıklayıp, kıyın. Derin bir kasenin içine soğan suyunu, limon suyunu, yoğurdu, sarımsağı, kimyonı, kekiği, tuzu, karabiberi alıp, karıştırın. Piliçleri bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin. Bir tavada margarinle soğanları kavurun, sirkeyi ekleyip çektirin. Piliçleri de tavaya alın, kavurarak iyice kızartın.

MALZEMELER (6 kişilik)
* 4 adet piliç kalça
*
3 yemek kaşığı margarin
* 2 adet kuru soğan
*
4 yemek kaşığı sirke
* 2 diş sarımsak, tuz
*
4 yemek kaşığı yoğurt
* 1 yemek kaşığı limon suyu
*
Kimyon, kekik, karabiber




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Kırışıklık kürü ile...Şeker cildin düşmanı
Uzman doktorlar...Susuz zarafet
Cildine ballı maske...Lezzet sofrası
Çizgi ötesi
GÜNCEL
Bunu Bunu yapan insan olamaz Vahşet
4 yaşındaki çocuk, vücudunda sigara söndürülmüş, feci şekilde...
N'olur öldürmeyin
Utanç savunması!
Ölüm ona yakışmadı
Kara çarşaf giyerek çeteye...
Polis olmak istiyordu serseri...
Havuç ye, unutkan olma!
SPOR
Veda Veda sinyali
Alman hoca, "Tercihim F.Bahçe. Ama alternatiflerim de hazır. 2006...
Müthiş bir duygu
Gemileri yaktı
Kartal'dan finale pençe: 83-77
Kahraman Fatih
Sambacı Amoroso Beşiktaş...
Galatasaray'da kıyım başlıyor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Par. Bul. 15 C
ANKARA - Fırtına 23 C,Par. Bul. 8 C
IZMİR - Par. Bul. 27 C,Par. Bul. 13 C
ANTALYA - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 16 C
ADANA - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 17 C
EKONOMİ
IMKB E: 24.140,930 D:% -0,77
DOLAR S: 1,390 D:% 0,25
EURO S: 1,750 D:% 0,43
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu