Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 03 Eylül 2004
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lezzet sofrası
Mutfak Rehberi

Mutfak Rehberi



BÖREKLERİN KABARMASI İÇİN
* HAZIR
yufkayla yaptığınız böreklerinizi kabartmak istiyorsanız, üzerine bir çay kaşığı soda dökün. Hem lezzeti artacak, hem de daha fazla kabaracaktır.

ÇORBA SULU OLDUYSA
* ÇORBANIZ
fazla sulu olmuşsa üzülmeyin, ateşten indirmeden önce içine soyulmuş bir çiğ bir patates rendeleyin ve biraz kaynatın.

HAMUR KIZARTMALARINA
* KAHVALTI
veya çay saati için hazırladığınız hamur kızartmalarının daha leziz olması elinizde. Hamura eklediğiniz kabartma tozuna biraz toz şeker katın. Hem lezzetinin artacağından, hem de daha iyi kızaracağından hiç şüpheniz olmasın.

DAHA LEZİZ ET, BALIK, TAVUK...
* ET
ya da balık yaptığınızda yemeğinizin suyunun daha lezzetli olmasını istiyorsanız, birkaç damla 95 derecelik alkol serpiştirin. Tadı damağınızda kalacak.

BESLEYİCİ PUDİNGLER
* VANİLYALI
puding yaptığınızda, pudingi koyacağınız kaselerin içine önceden çekirdeği çıkartılmış hurma koyarsanız, hem daha lezzetli hem de daha besleyici olur.




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Çocukluk çağı şişmanlığıSultanların meyvesi incir
Sevgiliniz sizi aldatıyor mu?İlişkinizin aynası
Eşinizin omzunda mı uyuyorsunuz?Yağlı ciltler özen ister
Kınayla gelen ışıltıLezzet sofrası
Çizgi ötesiTıp sözlüğü
İç çamaşırı alırken...İtiraflar
Aşk günlüğüSizin şiirleriniz
GÜNCEL
Gergin Gergin bekleyiş sürüyor
Kuzey Osetya'da bir okulu basıp 132'si çocuk, 354 kişiyi rehin...
Emniyet kemerini acamadı
Reddedilen aşık dehşet saçtı:...
'Bitsin artık bu kabus'
Cami tuvaletinde altın vuruş...
Tamer'in tezgahı
Çoban Ayşe ODTÜ'de
SPOR
Fener'e Fener'e imrendim
G.Saray Başkanı'nın, kurmaylarına "Bizim kulüpte her kafadan bir ses...
Yıldırım Planı!
Trabzonspor'da yedeklere şans
Hagi öfkeli
Trabzon'un bitirim ikilisi
Beşiktaş'ta sürpriz izin
Son dakika değişikliği!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 25 C,Açık 17 C
ANKARA - Par. Bul. 29 C,Par. Bul. 13 C
IZMİR - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 31 C,Açık 20 C
ADANA - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 20,526 D:% 0.07
DOLAR S: 1,509,000 D:% 0.00
EURO S: 1,837,000 D:% 0.11
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm haklari saklidir.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S.