Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 02 Temmuz 2004
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lezzet sofrası
Mutfak rehberi

Mutfak rehberi



ET ya da balık yaptığınızda yemeğinizin suyunun daha lezzetli olmasını istiyorsanız, yemek pişerken içine birkaç damla alkol serpiştirin. Tadı damağınızda kalacak.
TAVUK etinizin daha yumuşak, daha güzel kokulu ve daha lezzetli olması için size küçük bir önerimiz var. Pişirmeden önce tavuğu yarım limon ile iyice ovalayın ve sonra, tavuğun üzerine ve içine rendelenmiş limon kabuğu koyun.
VANİLYALI puding yaptığınızda, pudingi koyacağınız kaselerin içine önceden çekirdeği çıkartılmış hurma koyarsanız, hem daha lezzetli hem de daha besleyici olur.




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Duygularınızı evde bırakınModada yeni tercih: Mavi
Orta yaş sendromuTatil alışverişi yaparken...
Lezzet sofrasıPratik hayat
Çizgi ötesiİtiraflar
Mesaj kutusuAşk günlüğü
Sizin Şiirleriniz
GÜNCEL
Son Son pişmanlık fayda etmedi!
Gaspçılıkla suçlanan genç "Çok pişmanım... Herkesten özür diliyorum.
İnanır'ın cezasına...
Asıl tatil şimdi başlıyor
Baradan ağlattı
Kadın öğretmene hademeden...
Parkta dehşet
GüneBAKIŞ
SPOR
Tarihi Tarihi final:1-0
Yunanlılar, müthiş bir sürprize daha imza atıp, favori Çekler'i 105.
1 Numara olacağım
John Carew gece kuşu!
Böylesini yaşamadım
Çalışan formayı alır
Hooijdonk tatile çıktı
Milliler de idmanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 25 C,Açık 17 C
ANKARA - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 9 C
IZMİR - Par. Bul. 34 C,Açık 17 C
ANTALYA - Par. Bul. 31 C,Par. Bul. 20 C
ADANA - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 22 C
EKONOMİ
IMKB E: 18,416 D:% 0.69
DOLAR S: 1,457,000 D:% -0.95
EURO S: 1,787,000 D:% -0.11
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
YAŞAM
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm haklari saklidir.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S.