Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 26 Haziran 2004
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lezzet sofrası
Mutfak rehberi

Mutfak rehberi



IZGARADA pişirdiğiniz balığın kuruyup kalmasını ve lezzetini kaybetmesini istemiyorsanız, işte size birkaç ipucu: Balığı, 10 dakika limonlu suda bekletip sonra pişirin. Derisinin zedelenmemesine özen gösterin. Eğer balığın filetosunu çıkartacaksanız, önce pullarını temizleyin.
BALIK pişirirken, pencereleri açtığınız halde, kokusunu mutfağınızdan çıkartamadıysanız, ekmek dilimlerini tost makinesinde kızartın. Kızartma sırasında çıkan buhar, balık kokusunu alacaktır. Balık kızartırken una katacağınız biraz Parmesan peyniri de, kokuyu azaltacaktır.




DİĞER PAPATYA HABERLERİ
Güneşten kaçan güzelHerzigova'dan güzellik önerileri
Güzeller güzeli Eva'nın...Yaz hastalıkları ve...
Baş ağrılarıAteş
BaygınlıkPratik hayat
Lezzet sofrasıAşk Günlüğü
Mesaj KutusuSizin Şiirleriniz
Çizgi Ötesi
GÜNCEL
Devlet Devlet bursuyla okumuş
İstanbul'da otobüste patlattığı bomba ile 3 masum vatandaşın ölümüne...
Verin kızımızı alın oğlunuzu
Çuvaldaki Ceset
Oyunu haber bozdu
Dondurma yedi, öldü!
Baba cinneti
Organ savascısı
SPOR
Carlos'un Carlos'un yedeği
"Parreira, Leandro Silva'yı Milli Takım'da Roberto Carlos'un yerine...
Daum kaosu
Carew müjdesi
Junior geliyor
Sirtaki devrimi
Olağanüstü zafer
En güzel günlerimi Fener'de...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 26 C,Par. Bul. 18 C
ANKARA - Kapalı 20 C,Par. Bul. 12 C
IZMİR - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 17 C
ANTALYA - Fırtına 26 C,Par. Bul. 20 C
ADANA - Par. Bul. 27 C,Par. Bul. 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 17,355 D:% 2.76
DOLAR S: 1,491,000 D:% -0.07
EURO S: 1,809,000 D:% -0.33
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
YAŞAM
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Yaşam | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm haklari saklidir.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S.