Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 25 Ekim 2008  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Elif Ece Uzun: Gülerek öleceğim
Küresel ısınmaya Ece de savaş açtı
'Elma ile armudu ayıramıyoruz'
'İlk aşkım 1999 depreminde öldü'

Elif Ece Uzun: Gülerek öleceğim

Avrupai bir fiziğe sahip olan Elif Ece Uzun, en başarılı modellerden Son 1 yıldır değiştiğini ve büyüdüğünü söyleyen güzel manken, ölümden korkmuyor.



Karadenizli bir ailenin kızı olan 24 yaşındaki Elif Ece Uzun, 14 yaşında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasıyla mankenlik mesleğine adım attı. Ardından 2003 yılında yine aynı yarışmaya girmeye karar veren Uzun, "Manken olmak için bu yarışmada boy göstermem şart değil" diyerek kamptan kaçtı. Uzun boyuna ve güzel fiziğine güvenen Elif Ece Uzun, mankenlikte başarılı olacağı konusunda yanılmadı. Şu anda Türkiye'nin en başarılı mankenleri arasında gösterilen Elif Ece Uzun, bilinmeyenlerini anlattı...

* Bir gününüz nasıl geçiyor?
Evcimen bir kızım. Misafir ağırlamayı severim. İş görüşmem yoksa evimde kitap okurum. Müzik dinlemeyi çok severim. Gece hayatıyla da aram yok. Sadece sevdiğim grupların konserlerine ya da sahne aldıkları kulüplere giderim. Asla vazgeçemediğim müzisyenler arasında MFÖ, Emre Aydın, Teoman, Cem Adrian, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah'ı sayabilirim.

* Sizi komik mi, romantik mi yoksa maço erkek mi etkiler?
Tamamen o anki elektrikle ilgili. Fazla komik rahatsız edebilir, az komik sıkabilir, bütün bir erkek isteyebilirim. Hepsini barındırsa fena olmaz.

* İlişkinin kırılma noktası nedir?
Önceden kıskançlıklarım vardı; abuk sabuk şeylere takılırdım. Birine baktı diye sevgilimden ayrılabilirdim. Ama 24 yaşımı tamamladım ve olgunluğu yakaladım. Artık kıskançlığın egoist bir şey olduğuna karar verdim. O yüzden ilişkilerim bundan sonra zor kırılır.

* Nasıl bir güce sahip olmak isterdiniz?
İyleştirme gücüne sahip olmak isterdim. Heroes isimli dizide dokularını yenileyen insanlar var. Ben de o güce sahip olup ölmek üzere olan insanları kurtarmak isterdim. Çok keyifli olurdu. Düşünsene birini hayata döndürüyorsun...

* Saplantı derecesinde tutkulu bir sevgiliniz oldu mu?
İlişki sırasında öyle olduğunu sanmıştım ama olmamış. Geçmişe baktığımda saplantı derecesinde olmadığını anladım. 1 senede inanılmaz değiştim, dingin biri oldum. Bundan sonra saplantı derecesinde birine bağlı olacağımı sanmam. Saplantı derecesinde bağlı olduğum kişiler ailem olur. Özellikle en küçük kardeşime çok bağlıyım.

* Yemek yapar mısınız?
Çok güzel yemek yaparım. Eve gelen arkadaşlarıma zorla sebze yediriyorum. Sebze haşlaması, brokoli, lahana, kereviz ve enginarı severim. Bu yemekleri sevdiğim için arkadaşlarım sinir olur. Tas kebabını güveçte iyi yaparım. Babam, annem yapar beğenmez, ben yaparım bayılır.

* Yaptığınız en aptalca şey neydi?
Herkesin söylediğini kafama takmaktı. Eskiden çok takıntılı bir tiptim. Önceden biri bir şey dediği zaman oturur ağlardım, hiç gerek yokmuş aslında. O kadar kısa ki hayat; 60-70 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

* Bir erkeği baştan çıkarmak için neler yaparsınız?
Doğal olmaya çalışırım. Bir insanı en kolay baştan çıkarmanın yolu doğal olmaktır. Abartısız ve sade olduğun zaman bence çok abartılı olan kişiden üç adım önde olursun.

* Küçükken hayalleriniz neydi?
Küçük bir kasabada doğdum. Babamın ailesi çiftçiydi. O zamanlar televizyonda Antalya'yı görüp orada yaşamayı hayal ederdim. Bir gün de hayat beni oraya sürükledi ve Antalya'da yaşadım. Yalnız yaşamak ve kendi ayaklarım üstünde durmayı düşlerdim, şimdi o da oldu. "Bir gün Fashion TV'ye çıkacağım" derdim, o hayalim de gerçekleşti. Kendi hayatım var, kendi paramı kazanıyorum. Ailem desen harika... Ben hayattan daha ne isterim ki!

* Bir kadını seksi yapan nedir?
Doğallığıdır. Saçını yaptırmayla, makyajla seksi olunmaz. Mesela Angelina Jolie doğallığı ile seksi görünüyor.

* Nasıl erkekler sizi heyecanlandırır?
Merhametli insanlara dayanamıyorum. Herkes hayatta kendine benzeyeni arar ya; ben de çok merhametli olduğum için merhametli erkekler ilgimi çeker.

* Erkekler sizi nasıl etkiler?
Dünya malına takmış tiplerden hoşlanmıyorum. Erkek, istediği hayatı yaşamalı. Herkes tarafından takdir ediliyorsanız; yanlış yapıyorsunuz. Çünkü bu durumda başkalarının hayatını yaşıyorsun. O yüzden kalıplarla sınırlanmış hayatı olan ve insanlara göre yaşayan birini asla istemem. Kendi için yaşayan ve kendi hayatı olan birini istiyorum.

* Sizin olmazlarınız ne?
İstemediğim bir şeyi kimse bana yaptıramaz. Bu kişi ailem bile olsa yaptıramaz. Kendimden ödün vermem.

* Kazık atan birinden nasıl intikam alırsınız?
Çok mehrametli olduğum için her zaman affeden taraf olmuşumdur. Gözümün önünde arkamdan konuşanları bile affediyorum.

* En çok neden korkarsınız?
Ailemi kaybetmekten.

* En büyük acınız neydi?
Ölümleri öğrendiğim gün en büyük acımdı. Anneannem ölene kadar ölüm diye bir şeyin olduğunun farkında değildim. Hayat böyle devam edecek sanıyordum.

* Ölümden korkuyor musunuz?
Hayır, hiç korkmuyorum. Ölmenin de doğmak kadar güzel bir şey olduğuna inanıyorum. Önceden korkuyordum ama son yıllarda kendimi çok iyi eğittim. Doğmak ne kadar güzel ve doğal bir süreçse ölmek de o kadar güzel. Ben gülümseyerek öleceğime inanıyorum.

* Hiç tacize uğradınız mı?
Taciz nedir bilmiyorum. Ama tanıtımlarda yanıma gelip benimle fotoğraf çektirirken bana sarılmaya çalışanlardan hiç hoşlanmıyorum. İnsanların ünlülerle fotoğraf çektirme sevdasına hiç anlam veremedim. İnsanların Türkiye'de ünlülere karşı ciddi bir kompleksi var. Atatürk'ün doğum ve ölüm tarihini bilmezler ama ünlülerin şarkılarını ezbere bilirler. Böyle bir gençliğe sahip olduğumuz için utanıyorum.


Aydın Hamza

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Dünya çatapat yutuyorOkan'ın gözüyle Sex and City
Lüksün sınırı yokBalkan havasına buyrun
Sosyeteye ders verdiAikido kendin bilmektir
Türkiye'nin en zengin mutfağıAşkın ömrü kısa maliyeti yüksek
Küba rüzgarı esecek Farklı mutfaklar, farklı tatlar
Hamilelikte sigara düşük...Bebeğinizi emzirin...
İdrardaki kanı önemseyinBu besinleri yiyin...
Müzayede bugün yola çıkıyorYağmurluk zamanı
Dünyanın tüm sesleri bir aradaGünün mönüsü
GÜNCEL
Kürtaja Kürtaja rağmen doğurdu
Bebeğinin sakat doğma ihtimali üzerine kürtaj olan Dilek Kurt doğum...
Sapığı tesadüf yakalattı
İşsiz zehirleniyor
Can yakan yarışma
Peki bu belgeyi ne yapacaksınız
Kalbinde iki delik var
Oğlunu kurtaran hastaneye 40...
SPOR
Kartal Kartal durdu!
Yiğidolar, 4'te M. Yıldız'la öne geçti, 14'te Delgado skoru eşitledi.
Şampiyon olacağız
Fener'in hedefi Rusya
Üçü de dünden hazır
İşte benim Aslanlarım
Fener derbisine itiraz!
Hasret bitecek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sağanak Yağışlı 17°C 13°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 16°C 6°C 
İZMİR Az Bulutlu 22°C 12°C 
ANTALYA Az Bulutlu 25°C 17°C 
ADANA Çok Bulutlu 26°C 14°C 
EKONOMİ
IMKB E: 24.176,680 D:% -3,45
DOLAR S: 1,690 D:% 1,96
EURO S: 2,130 D:% 0,16
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi