Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 21 Ekim 2008  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Süper Lig haftanın panoraması
Otoriteler ne dedi?

Süper Lig haftanın panoraması



Gol Krallığı
5 Gol: Sercan (Bursa),
4 Gol: Baros (G.Saray), Aghahowa (Kayseri), M.Yıldız (Sivas), Djiehoua (Antalyaspor)
3 Gol: Bobo, Nobre (Beşiktaş), M.Çakır, Neca (Ankara), Gökhan Ünal (Trabzon), Kewell, Lincoln (G.Saray), Roberts (Denizli), M. Yozgatlı (Gaziantep), Youla (Eskişehir),
2 Gol: Delgado, Holosko (Beşiktaş), Selçuk, Umut, Isaac (Trabzon), Tabata (Gaziantep), Gökhan, M.Sarp (Bursa), Fatih, Kratochvil (Denizli), İbrahim (Hacettepe), Igleias (A.Gücü), Mustafa, Kahe (G.Birliği), Musa, Balili (Sivas), Alex, Kazım, Guiza, Semih (F.Bahçe), Nonda, Arda (G.Saray), Serdar, Jestroviç, Taner (Kocaelispor), Veysel, Da Silva (Konyaspor), Murat, Özer (Ankara)

Kart Raporu

Sarı Kartlar: Tolga, Semavi, Musa, Serdar (Kocaeli), Lugano, Semih, Alex, Edu, Ali Bilgin (F.Bahçe), Yusuf, Ivankov (Bursa), Ivasa, Murat, Serdar, Cumhur, Bülent (Eskişehir), Djiehoua (Antalya), Tjikuzu (Büyükşehir), Ufuk, İbrahim, Amir (Hacettepe), Gomez, Burak, Roberts (Denizli), Murat, Zurita (G.Antep) Da Silva, Ömer, Erdal (Konya), Baki, Senecky, Ediz (Ankara), Ragıp, Durmuş (Kayseri), Petkoviç (Sivas), Elyasa, İlkem (A.Gücü), İ.Üzülmez, Nobre, Sivok, Ali Tandoğan, Uğur (Beşiktaş), Engin (G.Birliği), Servet (G.Saray), Tayfun, Serkan, Colman, Hüseyin (Trabzon),

Sarı Kart Cezalısı: Serdar Kulbilge (Kocaeli),

Kırmızı Kartlar: İbrahim (Bursa), Saidou (Kayseri), Ergün (G.Birliği), Lincoln (Galatasaray)

Haftanın Olayı
Süper Lig'de 7. haftanın en önemli olayı liderliğin el değiştirmesi oldu. Beşiktaş, G.Birliği'ni Ankara deplasmanında 3-1 mağlup ederek zirveyi yeniden ele geçirdi. Kartal aynı zamanda ligde namağlup tek takım durumunda. Haftanın en önemli maçında Galatasaray, Trabzon'u mağlup ederek rakibini zirveden indirdi. F.Bahçe Kocaeli'de uzatmada attığı golle galip geldi. 5 deplasman takımı sahadan galip ayrıldı.

Ceza Tahtası
Ersun Yanal: Trabzonspor Teknik Direktörü takımını büyük maçlara ne yazık ki iyi konsantre edemiyor. Oysa Galatasaray gibi bir takım karşısında kazanmak için gerekli hamleleri yapabilirdi. Ancak Ersun Yanal bu karşılaşmayı bir seyirci gibi izleyerek kötü not aldı.
Yusuf Şimşek: Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Eskişehirspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Yusuf gibi gerçek bir yıldız sahada etkisiz bir görüntü verdi.

Haftanın yıldızı

Arda Turan: Galatasaray'ın genç futbolcusu, Trabzonspor karşısında sahanın yıldızıydı. Bordo-Mavili takım Arda Turan'a ne önlem aldıysa bir türlü durduramadı. Sarı-Kırmızılı oyuncu maçın farklı kazanılmasında çok büyük rol oynadı. Fenerbahçeli Güiza ve Beşiktaşlı Tello da haftaya damgasını vuran diğer oyunculardı. Sivasspor'un İsrailli yıldızı Balili de Ankaragücü önünde 2 gol atarken başarılıydı.

Haftanın Takımı
Galatasaray-Beşiktaş: Galatasaray, Trabzonspor gibi güçlü bir takım karşısında kazanmak için her şeyi yaptı. Sarı-Kırmızılı takım maçın başlangıç düdüğüyle birlikte Bordo-Mavili ekip karşısında amansız bir baskı kurarak Karadeniz ekibinin namağlup unvanını sildi. Beşiktaş zorlu Gençlerbirliği deplasmanında maça fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Daha 13. dakikada 3 farklı bir galibiyete ulaşan Siyah- Beyazlı takım aldığı 3 puanla zirveyi de ele geçirdi.

Haftanın Hakemi
Gökhan Güneşer İsmini yeni yeni duymaya başladığımız Gökhan Güneşer Hacettepe-Denizli maçında pozisyonları yakından takip ederken adil bir yönetim gösterdi. Maçı hatasız tamamlayarak büyük alkış aldı.

Haftanın Golü
Tello (Beşiktaş)
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello ceza sahası içinde topa nefis vurarak haftanın en güzel golünü attı. Bu golde kalecinin yapacağı şey yoktu. Galatasaray'ın Lincoln'le attığı golün hazırlanışı da çok güzeldi.

Haftanın Hocası
Aykut Kocaman (Ankara) Kayseri deplasmanı her takım için zor bir deplasmandır. Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 yenik duruma düştükleri karşılaşmada verdiği yerinde taktiklerle maçın kazanılmasında çok büyük rol oynadı.

Kader Anı

Kocaelispor-F.Bahçe maçı 2-2 bitmek üzereydi ve artık uzatmanın son anları oynanıyordu. Sağdan ceza alanına giren Güiza'nın ara pasıyla buluşan Semih plase bir vuruşla Serdar'ın solundan topu filelere gönderdi. Böylece bir kader anına imza atarak Fenerbahçe'nin galip gelmesinde rol oynadı.

Haftanın Karması
Sezgin (Eskişehir) Zoko (Hacettepe) Balili (Sivasspor) Güiza (F.Bahçe) Arda G.Saray) Tello (Beşiktaş) Özer (Ankaraspor) Da Silva (Konya) Sivok (Beşiktaş) Kratochvil (Denizli) De Sanctis (G.Saray)

Kare As

Tello (Beşiktaş) Güiza (F.Bahçe) Arda Turan(G.Saray) Arda Turan(G.Saray) Balili(Sivasspor) Balili(Sivasspor)


HAZIRLAYAN: BORA ILICA

DİĞER SPOR HABERLERİ
Sen İngiliz seversinSaldır Fenerbahçe!
Eyvah! Yine para yok Tek sorun Demirören
Tony kaleyeHer geçen gün daha iyi olacağız
Anahtar Alex'te!Kanarya, Tau'ya diş geçiremedi!
Altay, Rize'de 2 puan bıraktı Haber turu
Aytanhan'a güveniyorum
SAKLAMBAÇ
Şip-şak Şip-şak sevgili!
Çok bunaldığı için Londra'ya yerleşeceğini söyleyen Gülşen, şimdi de...
Yeniden zirvede
Sosyete çocuklaştı
Tedavi hücre yapısına bağlı
Eğriliğe cerrahi çözüm
Çocuklar anne ve babayı...
Memelerdeki şişlik sütün...
EKONOMİ
Piyasaya Piyasaya iki heyecan
Avrupa'da yükselen piyasalarla birlikte içeride de yaralar sarılıyor.
700 milyon $'lık ilacı çöpe...
Borsa yara sardı, dolar sakin
'Turkven'le ortaklık bizi...
'Kriz bizi teğet geçecek'
Sihirli kelime: Güven
Zora düşen ING Bank'a devlet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 19°C 14°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 18°C 9°C 
İZMİR Az Bulutlu 25°C 17°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 29°C 20°C 
ADANA Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 30°C 16°C 
EKONOMİ
IMKB E: 26.596,030 D:% 2,81
DOLAR S: 1,511 D:% 1,24
EURO S: 2,016 D:% 0,75
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi