İtalyan, Fransız, Meksika derken sıra Brezilya mutfağına geldi. Quente'de bu tatla tanışın!.
Brezilya usulü, açık ateşte et pişirme yöntemi olan Churrascaria; bu mutfağın bir ritüeli olan özel dinlendirilmiş etleri, ete farklı bir tat kazandıran, Brezilya'dan getirtilen okyanus tuzu, özel pişirme üniteleri ile Türkiye'de ilk defa Quente'de lezzet severlerle buluşuyor. Churrascaria'nın lezzeti; Quente için özel olarak Türkiye'ye gelen Brezilyalı Şef Darci Vargas'ın mutfağından çıkıyor. Brezilya'dan gelen özel şişlerde bütün olarak yer alan etler, masada kesilerek konuklara servis ediliyor.
FİKS FİYAT ANLAYIŞI Denize sıfır konumu ve şık sunumu ile göz dolduran Quente, lezzetli zeytinyağlıları, ara sıcakları ve et çeşitlerini 'sınırsız servise fiks fiyat' anlayışıyla sunuyor. Tel: 0 212 327 46 06