* Aşçınıngörevleri Yemeğin hazırlanması amacıyla gerekli malzemenin tespitini yaparak ilgililere bildirmek, teslim aldığı malzemenin bozulmayacak şekilde muhafazasını ve ziyan olmamasını sağlamak, yemek için alınan malzemeyi sağlık şartlarına uygun olarak pişirip personele dağıtımını sağlamak, diğer personelle beraber mutfağın temizlik, düzen ve disiplinini sağlamak ve amirleri tarafından verilecek benzeri görevleri yapmakla görevli ve yetkilidir.
* Bahçıvanıngörevleri Toprağı dikim için hazırlamak, mevsimine göre fidan ve fide dikmek, yabancı otları ayıklamak, gerektiğinde ağaçları budamak ve ilaçlamak, aşıları yapmak, görevi ile ilgili araç, gereç ve malzemeyi usulüne uygun olarak kullanmak, bakım, temizlik ve basit onarımını gerçekleştirmek, her an kullanıma hazır biçimde muhafaza etmek ve amirleri tarafından verilecek benzeri görevleri yapmakla görevli ve yetkilidir.
* Kaloriferciningörevleri Kalorifer dairesi ile ilgili hizmetleri yangın ve kalorifer yönetmeliklerinin ilgili hükümlerine uygun olarak yürütmek, kalorifer tesisatının ve kazan dairesinde bulunan aletedevatın korunmasına, bakımına özen göstermek, arıza ve yakıt durumu hakkında idareye bilgi vermek, tesisat, baca ve kazan teferruatını gözden geçirmek, bakım ve temizliğini yaptırmak, varsa gereksinim duyan kısımların onarımı için amirlere başvurmak, kaloriferin çalışmadığı zamanlarda amirince verilecek görevleri yapmakla görevli ve yetkilidir.
* Şoförüngörevleri Çalıştığı kurumdaki motorlu taşıtlardan sorumluluğunda bulunanları hizmet amaçları dahilinde ve verilen talimatlar doğrultusunda teknik ve trafik kurallarına uygun olarak kullanmak, taşıtların bakım, temizlik ve basit onarımını yaparak her an kullanıma hazır şekilde bulundurmak ve amirleri tarafından verilecek benzeri görevleri yapmakla görevli ve yetkilidir.