Mangal keyfinin yeri, zamanı ve koşulları değişiyor. Artık Astoria Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alan Et'n More'da ızgaranın keyfine varacaksınız.
Ateş keşfedildiğinden beri var olan ve dünyada da örneklerini görebileceğiniz taşta et pişirme, yeme içme kültürümüzün öğeleriyle birleşince; kokusuz dumansız olarak Et'n More'da kendi başına bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Uçak Mühendisi olan mekanın sahibi Turan Turanlı'nın tasarladığı ve yakın arkadaşı Tarkan Akçay'ın ürettiği davlumbazlar konseptin belirleyicileri ve olmazsa olmazları...
SADECE 2 DAKİKA Taş üzerinde et pişirimine ise 'EğlenYe' adını verilmiş ki; daha uygun bir isim olamazdı. Çünkü misafirler et pişirme sırasında eğleniyor. Et'n More'un mönüsü ise bonfile, antrikot, t-bone gibi sığır etlerinden oluşturulmuş. Taşların üzerinde bonfile pişirmek ise sadece 2 dakika sürüyor. Tel: 0 212 215 23 00