Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 30 Aralık 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
2008'de kalpler dolu cepler boş-1
Uzman farkıyla
Amerika'nın akıbeti

2008'de kalpler dolu cepler boş-1

'Merhaba' demeye hazırlandığımız 2008 yılının burç tablosuna bakıldığında; Koç, Balık, Aslan ve Boğa gibi birçok burçta, büyük aşkların yaşanacağı görünüyor....



Oğlak 23 Aralık 20 Ocak
Sürekli anahtar sözcüğünüzü tekrarlayıp durabilirsiniz; 'planlı olmak gerek!' Kendinizle iç savaş yaşamamak için çabalamalısınız. Bazı konularda ısrarcı yaklaşımınızla doğrudan belirleyici davranıyorsunuz. Bu sizin için önemli gibi görünse de, başkalarına sıkıcı geleceği aşikar. Kuvvetli ve güçlü bir egonuz var. Kararlarınızı mutlaka tatbik etmek istiyor ve elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu yıl çevrenize meydan okumaya çalışacaksınız. Yeni yılda hoşgörülü olmaya gayret edin.

Kova 21 Ocak 19 Şubat
Bu yıl sosyal ilişkiler konusunda sağlam adımlar atacaksınız. Ancak getirisini ve götürüsünü iyi hesaplamanız gerekiyor. Buna göre, anlamlı ve sağlıklı ilişkiler kurmalısınız. Yasal anlaşmalarınızda çok önemli noktalar yakalayabilirsiniz. İnsanların motivasyonlarına önem verip ona göre adil yollar öneriyorsunuz. Kişisel cazibeniz sayesinde yalnız kalmanız mümkün değil. Bu yıl kendinizi aşırı özgür hissedeceksiniz. Evliler ufak sıkıntılar yaşayabilir.

Balık 20 Şubat 20 Mart
Bu yıl sizin için yenilik yılı. Keşifler, deneyler sizin için çok önemli. Güçlü bir aile içinde yaşamanıza rağmen baskıları sonlandıracaksınız. Her şeye meydan okuyup ayaklarınız üzerinde durmanız sizi mutlu edecek. Uzun zamandır bu değişikliği bekliyordunuz. Hayatınızla ilgili alacağınız hiçbir karar sizi yanıltmayacak. Bekar olanlar için ufukta evlilik var. Ancak elinizi çabuk tutun. Zamanınız çok kısıtlı sayılır. Yoksa bu yıl da yalnızsınız.

Koç 21 Mart 20 Nisan
İnatçı ve aceleci tavırlarınızdan vazgeçiyorsunuz. Ilımlı, sade, sevecen ve biraz da ağırdan alan yapınız ortaya çıkıyor. Mars-Venüs birleşimi sizleri bu yıl para harcamaya zorlayacak. Çünkü dış güzellik sizin için çok önemli. Bu arada bekar olanlar için yılın ilk aylarında büyük bir aşk görünüyor. Yeni ilişkiniz ailenizi de memnun edecek. Yani sizin için yılın ilk aylarında her şey dengede olacak. Satürn, bu başarınızı iş hayatınıza da yansıtmaya devam edecek.

Boğa 21 Nisan 21 Mayıs
Venüs-Satürn kavuşumunda midenizle ilgili sıkıntılar yaşayacaksınız. Kendinize güven duymak istiyorsanız kilolarınıza dikkat edin. Aşk sorunlarınız tekrar baş gösterecek. Aile içinde bir takım gerginlikler sizi bekliyor olabilir. Siz her zamanki nazik edanızı koruyup, sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Sözlerinizin arkasında duracaksınız. Sitemkâr olabilirsiniz ancak dışa vurmak gibi niyetiniz yok. Bu yıl art niyetli insanlara dikkat edin; ticari ilişkilerinizi zedeleyebilirler.

İkizler 22 Mayıs 21 Haziran
Sizin için küslüklerin sona ereceği bir yıl olacak. Hayatın pozitif yönlerini görecek ve geçmişinizden pişmanlık duyacaksınız. Uzun zamandır planlarını yapıp da uygulamadığınız sosyal yaşam girişimleriniz bu yıl istediğiniz gibi gelişecek. Eşinizle ilişkiniz netlik kazanacak. İlişkilerinizde gururlu olmanıza rağmen, incitici değilsiniz. Bunun için de çevrenizden sevgi ve saygı görüyorsunuz. Yeni yılda gereğinden fazla çalışıp, kendinizi yıpratmayın. Sevdiklerinize zaman ayırın.

Yengeç 22 Haziran 22 Temmuz
Duygusal açıdan saf ve temiz hisler içinde olacaksınız. Bu yıl kendinize çok az zaman ayıracak, hep başkaları için mücadele vereceksiniz. Sizin için hayat, tecrübeler ve yanlışlar arasında seçim yapmak demek. Kendinizi eleştirdiğiniz zamanlar da oluyor. Çekici ve vefakârsınız. Herkesin sizi sevmesine ihtiyaç duyuyorsunuz. Dostluklarınız sağlam. Bunun için bu yıl en çok aranan kişiler arasında bulunacaksınız. Her şeyin ötesinde, kolay memnun edilebilen bir yapınız var.

Aslan 23 Temmuz 23 Ağustos
Yeni yılda sığınacak bir liman arayışı içindesiniz. Güneş-Venüs kavuşumu sizleri bir hayli çekici ve şık kılacak. Karşı cinsin ilgisini çekmek için özel bir çaba harcamanıza gerek yok. Bu yıl burcunun birinci evresinde doğan bekar Aslanlar için evlilik yılı denebilir. Güneşiniz 7. evde olduğu için Terazi burcundan fazlasıyla etkileneceksiniz. Adaletli, sevgi arsızı, doyumsuz, biraz da şımarık bir tutum sergileyeceksiniz.

Başak 24 Ağustos 23 Eylül
Zodyak Tablosu'ndaki Merkür-Venüs birleşimi sizin açınızdan karmaşa yaratıyor. Bu yıl hatalara çok açıksınız. Merkür, Satürn, Venüs gezegen birleşimi planetlerinizi sosyal ilişkilere çeviriyor. Hukuksal düşüncelerinizde sıkça yanıldığınızı görebilirsiniz. Bilenlere danışmanızda fayda var. Hızlı hareket etmek, çabuk düşünmek ve ani çıkışlar yapmak sizin için zararlı olabilir. Mantıklı düşündükten sonra harekete geçin.

Terazi 24 Eylül 23 Ekim
Bu yıl beğenilen ve aranılan biri olacaksınız. Hırsınız arttıkça sosyal başarılarınız hoşunuza gidecek. Yılın şanslı burçlarındansınız. Aile bireylerinizin hep yanınızda olduğunu göreceksiniz. Bu, içinizi rahatlatmaya yetiyor. Güvende olduğunuzu hissediyorsunuz. Hedeflerinizi tam 12'den vurmayı başarıyorsunuz. Siyasi tavrınız iş çevrenizde başarı grafiğinizi yükseltiyor. Popüler, şanslı, karşı cinsle ilişkide başarılı, statü sahibi olacaksınız. Her türlü yeniliğe açık konumdasınız.

Akrep 24 Ekim 22 Kasım
Bu yıl kontrollü hareket edeceksiniz. Çekiciliğiniz ve ikna yeteneğiniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz zorluk yok. Yılın ilk aylarında Venüs'ün de etkisiyle yeni fikirlere açık olacaksınız. Bu yıl sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hem kendinizi hem sevenlerinizi bu konu yüzünden üzmeye hakkınız yok. Arzularınızın bir kısmında karmaşaya düşebilirsiniz. Bekar olanlar seksüel açıdan dış etkenlere açık. Sanki kendinize sığınacak liman arar gibisiniz. Ancak ara sıra yalnız kalacaksınız.

Yay 23 Kasım 22 Aralık
Bu yıl evinize daha da bağlanacaksınız. İnsanlarla iç içe olup dertlerini dinleme fırsatı yakalayacaksınız. Satürn-Jüpiter kavuşumu sizleri bir hayli deneyci yapıyor. Onurlu ve sade bir yaşam tarzı seçiyorsunuz. Sizleri bu yıl iş yaşamınızla ilgili bir hayli kıskanacak meslektaşlarınıza dikkatli yanaşmalısınız. Kendinizi güvenceye almak için finansal konulara önem verin. Aile meselelerinizi dışardan yönlendirmeye çalışanlar olması sinirlerinizi gerecek. Onlardan uzak durmaya çalışın.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
2008'de kalpler dolu...Saçta yakıcı trend
Kendi elleriyle star yarattılarKimileri adliyede...
Magazin alemi bunları konuştuGençleşmek isterken...
Hollywood'dan Veliefendi'yeYılbaşı gecesine özel
Bu fırsat kaçmaz!Volvo S80 Executive lükse...
GÜNCEL
İstihbarata İstihbarata 'TAK'ıldılar
Kundaklama eylemleri PKK'nın 1 milyon dolara kurdurduğu gençlik...
Sımsıcak bir mutluluk
İstanbul'a su yok!
2008'e soğuk 'Merhaba'
Ölümüne yolculuk
Yatan hastaya ilaç bedava
İmamdan şok vaaz
SPOR
Marco Marco için süper teklif
Menajer Bayram Tutumlu, Aurelio'nun sezon sonuna kadar kalma kararını...
Vogel Cimbom yolunda
Bu kadar eder mi?
İndirim yap alalım
Geleceğe yönelik adımlar...
UEFA finali hayal değil
Beşiktaş zam yaptı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 10°C 4°C 
ANKARA Sisli 0°C -5°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 11°C 4°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 16°C 8°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 14°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 55.698,420 D:% 0,84
DOLAR S: 1,167 D:% -0,72
EURO S: 1,715 D:% 0,15
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku