Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 30 Aralık 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Kendi elleriyle star yarattılar
İbo 60 yaşında ama...
Örf ve adet hatırlattı!
Batıkan aşireti kanı, canı
Halkın kahramanı

Kendi elleriyle star yarattılar



Herkes onu konuşuyor. O ise yalnızca Takvim'e döktü içini. İşte son günlerin olay adamı Nihat Doğan gerçeği ile yılın röportajı...

Bir adam düşünün ki, her attığı adım olay. Bir adam düşünün ki; sevdasının peşine takılmış. Bir adam düşünün ki; verdiği mesajlarla halk kahramanı ilan edilmiş. Bir adam düşünün ki; baş kaldırıyor sözüm ona düzene. Bir adam düşünün ki; yalnızca Allah'a sığınmış ve yürüyor zirveye. Bütün bu sözlerin sahibi Nihat Doğan'dan başkası değil. "Ben bir aynayım, nasıl bakarsan, kendini öyle görürsün" sözleriyle kendisini anlatan türkücünün iç dünyasına ayna tuttuk...

ŞARKILARIN HEPSİ HİT
Albüm hazırlığımız tam altı ay sürdü. Gece, gündüz stüdyoda yattım. Albümün prodüktörlüğünü de ben yaptım. Kader arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Bu bir projedir. 2008 yılına damgasını vuracak parçalar hazırladık. Biz repertuar patlatmanın peşindeydik. Allah'a hamd olsun albüm çıkalı bir hafta oldu bütün şarkılar dillerde. "O Beni Öldürecek"e klip çektik. Klip MTV'nin kendi yayın portföyünde etnik müzikler branşında, seçilmiş. Türkiye'den bizim klibimizi istemişler, bizi ve şarkımızı beğenmişler.

KAYAHAN'A HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDİM
Kayahan bir ilki benimle gerçekleştirdi. Hayatında ilk defa bir sanatçıya hiçbir ücret talep etmeden bir şarkı hediye etti. Hatta benimle stüdyoda sabahladı. Şarkının ismi "Olsaydım". Yıllar öncede Sezen Aksu bana albüm yapmak istemişti. Kayahan beni çok seviyor. Bana, "Senin çok güzel bir sesin, çok güzel bir fiziğin ve çok güzel bir kalbin var. Artık senin çok da güzel bir şarkı okuman gerekiyor" dedi.

UYUYAN DEVİ UYANDIRDILAR

Hayatım boyunca hiç olmadığım kadar hırslıyım. Elbette yaşadıklarım beni hırslandırdı. Ben buradan onlara da teşekkürler ediyorum. Sağ olsunlar, uyuyan devi uyandırdılar. Kendi elleriyle bir star yarattılar. Ben olgunlaşmışım. En büyük acıyı babam öldüğü zaman yaşadım. Kabullenemedim. Babam hiç eli boş gelmezdi. Rahmetli olduğunun ertesi günü onu sokağın başında beklemişim. Ailem sokağa dökülmüş. (Gözyaşlarına boğluyor).

ÖZÜR DİLEDİ
Bizim aramızda sorun her zaman vardı. Benim Seda Sayan adlı hanımefendi ile ilk birlikteliğimizin başlangıçında o İbrahim Tatlıses isimli arkadaş telefon açıp, "Bu adam sana yakışmaz" demişti. İlişkim hakkında basına demeçler vermesi beni yaralamıştı. Derken kendisi beni aylarca aramıştı barışmak için. "Elini, ayağını öpeyim, bir hatamız oldu, kusura bakma, ben yanlış yaptım, barışalım" diye araya adamlar soktu. Ben 60 yaşında bir büyüktür, "Tamam kardeşim" deyip gittim. Ve ben onun yüzüne karşı her şeyi takır takır söyledim. Ben Nihat Doğan olduğum için o adam geldi benim yanıma. Beni sakın onun çakallarıyla bir tutmasınlar. Tatlıses'in programına bir kez çıktım, kendisi, "Ya bunu bir müslüman durdursun. Kendini ne kadar geliştirmişsin" dedi.

BAYRAK SALLAYAN KAHRAMAN
Kara haber tez geldi diyor, kan damlar yüreğime. Bu şarkıda bir şehit anasının gerçek öyküsü anlatılıyor. Çünkü onların acılarını yaşadım. Askerliğimi Tunceli'de yaptım. Dağlarda aç, susuz kaldım. Yanımda arkadaşlarım öldü, gazi oldu. 8 ay gülemedim. Sıçrayarak uyandım. Ama bakıyorum ki, bazıları Onuncu Yıl Marşı okudu veya bayrak salladı diye kahraman ilan ediliyor. Askerliğini tecil ettirenler af çıktığı zamanda okulunu öne sürsün, ben elini, ayağını öpeceğim. ÖZEL BİRİ Hayatımda ilk defa bir bayanla dertleşiyorum. Hatta bana yaşam koçluğu yapıyor. Beni dinliyor. Ünivertiye gidiyor. İlk defa erken kalkıyorum. Zaman ne gösterirse o olur. Ben bir kadında öncelikle dürüstlük ararım.

ELLERİ KIRILSIN!
Kadınlarla kavga edenler ortada. Hep söylüyorum kadına uzanan eller kırılsın. Bir bayana şiddet dünyanın şerefsizce hareketidir. Her şey onlar için. Sahnede ölmek gibi bir hayalim yok. Bir hayır yaparken öleyim.

ÇOCUK İSTERDİM
Rahmetli babam ölüm döşeğinde, "Ben Nihat'ın vasiyetini göremedim. Sana vasiyetim oğlumun damatlığı gör" dedi. Ama benim yüküm ağır. Ben anneme kocalık, kardeşlerime babalık yaptım. Herkese koştum ve dinledim. Ama kendi derdimi anlatamadım. Babam üç kez evlendi. Kardeşlerimi ayırmam. Ben güzel bir yuvam ve çocuğum olsun çok isterdim. Çünkü tipik bir Oğlak erkeğiyim.

ONUR SAVAŞI
Yeni yılda Almanya'dayım. Allah'ıma hep dua ediyorum, 2008 yılı kariyer anlamında çıkabileceğim en son nokta olsun diye. Çok insana yardım yapıyorum. O nedenle dikili bir ağacım yok. Bir anneme ev aldım. Bir arabam ve biraz da param var. Albüme çok masraf yaptım. Çünkü bu benim onur savaşımdı. İtalya'ya gidildi kıyafetler alındı. Özel fotoğraflar çekildi vs... İmajım tamamen Kemal Doğu'ya bıraktım. Bu sektörün en genç ve en gelecek vaat eden ismiyim.

SİYASET SENİ DÜŞÜNECEK
Ben star olmak değil, bayrak taşımak istiyorum. Siyaset seni düşünecek. O alt yapı oluşacak. Bana hayranlarım "Siyasete atıl. Canımızla, kanımızla yanındayız. Sen bizim kahramanımızsın" diyor. Bir partiden teklif de aldım.

PİYANO DERSLERİ ALIYORUM

NBA izlerim. Bu aralar solfej dersleri almaya başladım. Piyano ve İngilizce dersleri de alıyorum. Bir televizyon projem var. Şov programı. Seneye Eurovision'a da talibim. Sevenlerimden dualarını esirgememelerini istiyorum. Onları çok seviyorum.



Nazlı Engelmann

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
2008'de kalpler dolu...2008'de kalpler dolu...
Saçta yakıcı trendKimileri adliyede...
Magazin alemi bunları konuştuGençleşmek isterken...
Hollywood'dan Veliefendi'yeYılbaşı gecesine özel
Bu fırsat kaçmaz!Volvo S80 Executive lükse...
GÜNCEL
İstihbarata İstihbarata 'TAK'ıldılar
Kundaklama eylemleri PKK'nın 1 milyon dolara kurdurduğu gençlik...
Sımsıcak bir mutluluk
İstanbul'a su yok!
2008'e soğuk 'Merhaba'
Ölümüne yolculuk
Yatan hastaya ilaç bedava
İmamdan şok vaaz
SPOR
Marco Marco için süper teklif
Menajer Bayram Tutumlu, Aurelio'nun sezon sonuna kadar kalma kararını...
Vogel Cimbom yolunda
Bu kadar eder mi?
İndirim yap alalım
Geleceğe yönelik adımlar...
UEFA finali hayal değil
Beşiktaş zam yaptı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 10°C 4°C 
ANKARA Sisli 0°C -5°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 11°C 4°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 16°C 8°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 14°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 55.698,420 D:% 0,84
DOLAR S: 1,167 D:% -0,72
EURO S: 1,715 D:% 0,15
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku