 |
Öneriler
* Günde 3 ana 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün tüketin, 4-9 porsiyon çiğ sebze, meyve yiyin.
* Çavdar, yulaflı ve tam buğday ekmeğini tercih edin.
* Kabuklu meyveleri soymayın.
* Haftada 2-3 kez kurubaklagil yiyin.
* Haftada 2-3 kez balık tüketin.
* Günde en fazla 3-4 bardak açık çay, bunu da yemeklerden 1 saat sonra için.
* Günde 6-8 adet fındık veya 2 tam ceviz tüketin.
* Sızma zeytinyağı, mısırözü, soya veya ayçiçek yağını karıştırarark kullanın.
|
| | | DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
EKONOMİ |
 |
IMKB E: 56.490,570 D:% 0,54 |
| |
 |
DOLAR S: 1,169 D:% -0,81 |
| |
 |
EURO S: 1,713 D:% -0,49 |
|
|
|
|
|
AKTÜEL |
 |
|
|
GÜNE BAKIŞ |
 |
|
|
EKONOMİ |
 |
|
|
MAGAZİN |
 |
|
|
|
|
 |
|