Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 22 Eylül 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Deniz'le evlenmeyi düşünmüyorum
'Şenlendirici'ler koro oluşturacak
Mahkeme 21 Ekim'de

Deniz'le evlenmeyi düşünmüyorum

Deniz Seki'yle yaşadığı yasak aşk nedeniyle magazin sayfalarını süsleyen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz'le evleneceğine dair çıkan dedikodulara son noktayı koydu: Evlilik bir hayal ve ben şu anda böyle bir hayal kurmuyorum.



Hüsnü Şenlendirici... 'Klarnetin Dünya Markası' unvanlı müzisyen geç yakaladığı şöhretten çok çabuk bıktı. "Yalnız kalmaya ihtiyacım var" diyen Hüsnü, bunun yanlış anlaşıldığını ve hakkında asılsız dedikoduların üretildiğini söyledi. Son zamanlarda sanatından çok Deniz Seki'yle yaşadığı yasak aşkla anılmaktan bir hayli rahatsız olan ünlü klarnetçi, bundan sonra sadece müziği ve klarnetiyle konuşulmak için elinden gelen yapacağını söyledi.

YENİ ALBÜMÜ ÇIKIYOR

Hüsnü Şenlendirici, Nazire Şenlendirici'den boşanır boşanmaz güzel şarkıcıyla evleneceği dedikodularına da son noktayı koydu: "Evlilik benim için şimdilik bir hayal. Deniz'le evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten üzerimde çok erken yaşta yapmış olduğum evliliğin yorgunluğu var." Şu sıralar konserden konsere koşan, yakında yeni albümünü piyasaya sürecek olan ve Ferhat Göçer'le birlikte atv'de 'Sarı Sıcak' programını yapan Hüsnü Şenlendirici, memleketi İzmir Bergama'da verdiği konser öncesi muhabirimiz Halil Çilingir'e samimi açıklamalar yaptı.

* Akrabalarımın hepsi müzik konusunda çok yetenekli. Belki ileride 'Şenlendirici Korosu' adı altında bir albüm yapar ve sesi güzel olan tüm akrabalarımla ortak bir çalışma yaparım. Böyle bir çalışmanın da çok güzel olacağından eminim.

* Bergama beni çok rahatlatıyor. Bergama'da doğup büyüdüğüm için burada birçok anım var. İşlerimden arta kalan zamanlarda soluğu hemen burada alıyorum. Köydeki akrabalarımı ziyaret edip, kafamı dinliyorum. Burada İstanbul'daki tüm stresimden arınıyorum.

GURUR KAYNAĞI

* Hakkımda "Bergama'daki yoksullara yardımda bulunuyor" şeklinde haberler yapıldı. Ama böyle bir şey yok. Benim Bergama için en büyük yardımım burada birinin düğününde klarnet çalmak. İşte bu buradaki insanların en çok mutluluk duyduğu şey. Ayrıca Bergama adını tüm Türkiye ve dünyada sanatımla duyurarak buradaki insanlara en büyük iyiliği yapmış olurum. Ve bunun da Bergamalılar'ın en büyük dileği olduğunu biliyorum. Bergama halkının gücünü her zaman arkamda hissediyorum. Bu da beni daha da güçlendiriyor.

* Kariyerimde birçok hedeflerim var. Ama en büyük hedefim yurt dışında senfonik bir orkestra ile konserler vermek. Bu hayalim de çok uzakta değil. Bu konuda çalışmalara başladım. İlerleyen günlerde herkesi şaşırtacağım.

YURT DIŞINA AÇILIYOR


* Önümüzdeki günlerde biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var. Ama 'Yalnız kalmaya ihtiyacım var' dediğim an insanlar bunu yanlış anlıyor. Ben bundan sonra bir müddet özel hayatımla değil klarnetimle, müziğimle, sanatımla baş başa kalacağım. İnsanlar artık benim aşk haberlerimi değil, bundan sonra konser ve sanat haberlerimi görecek.

* Hakkımda çıkan aşk haberleri nedeniyle insanların kafasında yanlış bir 'Hüsnü Şenlendirici' imajı oluştu. Bu yıpratıcı bir şey. Herkes benimle ilgili yanlış düşüncelere kapıldı. Bu da beni çok üzüyor. Çünkü ben, sadece ve sadece sanatımla anılmak isteyen bir adamım.

* Geçtiğimiz aylarda oldukça sıkıntılı günler yaşadım. Ama buna rağmen kesinlikle sanatımı ikinci plana atıp, müziğimi boşvermedim. Bunun en iyi kanıtı da önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan albümüm oldu.

* Albümü de hemen piyasaya sürmek istemiyorum. Çünkü özel hayatımla bu kadar gündemde olduğum bir dönemde yeni bir albüm çıkarırsam insanlar, "Vay be, Hüsnü Şenlendirici bunca şeyi demek ki albümünün reklamı için yapmış" gibi yorumlarda bulunacak. Albümüm bitti, ama ben sırf bu eleştirilere maruz kalmamak için bekliyorum. 'DAVA AÇMAM'

* Nazire Hanım'la ilk mahkemem önümüzdeki ayın ortalarında. Nazire Hanım'a karşı velayet davası açacağım söyleniyor. Ama ben kesinlikle böyle bir şey yapmayacağım. Herkes görecek. Çocuklarımın şu anda anne şefkatine ihtiyacı var. Onlar kesinlikle annelerinin yanında olmalı. Nazire Hanım'a bu nedenle asla ve asla velayet davası açmam.

NAZİRE HANIM BAŞTACI...

* Nazire Hanım'ın benden yüklü miktarda tazminat istediğine dair haberler çıkıyor. Şu anda Nazire Hanım da, ben de çok zor bir dönemden geçiyoruz. İnsanlar böyle sıkıntılı dönemlerinde, bazı istenmeyen açıklamalarda bulunabiliyor. Nazire Hanım benim çoçuklarımın anası ve ne olursa olsun baş tacımdır. Ben çocuklarımın geleceğinin güzel olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

* Deniz Hanım'la şu an oldukca seviyeli ve güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Başka magazinsel çiftlerin aksine her gece bir mekanda, orada burada el ele gezmiyoruz. İlişkimizi göz önünde yaşamayı ikimiz de sevmiyoruz. İkimiz de müzisyeniz ve ikimizin de bazı sorumlulukları var. Bizi beraber görebileceğiniz tek yer sahne.

* Deniz Hanım'la evleneceğimize dair birçok haberler yapılıyor. Ama şu an kesinlikle böyle bir düşüncem yok. Evlilik bir hayal, benimse şu anda başka hayallerim var. Biraz kafamı toparlamam gerekiyor. Çok erken yaşta yapmış olduğum evliliğin ağır bir yorgunluğu var. O yüzden şu an Deniz Hanım'la boşandıktan sonra hemen evlenmek gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Bu haberler dedikodudan ibaret.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Hayatımız burunlarının ucundaMesajınız var
Bugün hamburger yarın kalpYemenide aşk var!
Aktif yansımalar göz...20'nde bakıma başla...
Bebeğinizi takip edinÖteki Türkiye'ye misafir...
Rumeli Kavağı'nda balık...Gaziantep'in yöresel...
Özgürlük avucundaCam inci bileğe çok yakışır
Sinüzitten korunmak içinAyaklarınız rahatlasın
Acil servisEtkinlik takvimi
Aşk mesajlarıÇelebi Çiçek ile tarot kartları
Ortopedi Uzmanı Prof. Dr.
GÜNCEL
En En acı tesadüf
Doğalgaz sızıntısı yüzünden üvey annesi ile ölen Cansu'nun öz...
Eğitimde sondayız
Talasemi ayırdı
El deliye, biz akıllıya...
Müdüre 'cep' dayağı
Sıkıysa çal!
Böbrek evliliği çıkmaza girdi
SPOR
Carew'den Carew'den yeşil ışık
Inter galibiyeti sonrasında forvet transferi için arayışlara hız...
O artık asker!
Yıldırım destek
Tek suçlu benim
Trabzon ağır yaralı
Juve benim hayalim
Kartal sert oynayacak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sağanak Yağışlı 23°C 18°C 
ANKARA Çok Bulutlu 26°C 13°C 
İZMİR Çok Bulutlu 28°C 19°C 
ANTALYA Az Bulutlu 29°C 16°C 
ADANA Az Bulutlu 31°C 19°C 
EKONOMİ
IMKB E: 53.882,140 D:% 0,63
DOLAR S: 1,226 D:% -0,77
EURO S: 1,726 D:% -0,49
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku