Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 28 Ağustos 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Hayatı ertelemeyin
'Ağır abi nasıl olurmuş görsünler'

Hayatı ertelemeyin

İddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken atv'nin yeni dizisi 'Ertelenmiş Hayatlar', izleyicilere hayatı sorgulatacak. Kariyer peşine düşmüş bir adamın yaşadıkları herkese ders olacak.



atv'nin yepyeni dizisi 'Ertelenmiş Hayatlar' duygusal ve aksiyon sahneleriyle adından söz ettirecek. Eylül başında izleyicisiyle buluşacak olan 'Ertelenmiş Hayatlar'da kariyerini ve işini fazlasıyla önemseyen, bu yüzden ailesini ihmal eden genç bir adamın, mutlu yaşamını ertelemesiyle gelişen trajik ve çarpıcı öyküsü ekrana taşınacak. Deniz Uğur'un başrolünü üstlendiği dizide Gökhan Atalay, Mesut Çakarlı, Selda Özer gibi başarılı oyuncular kamera karşısına geçiyor.

ZENGİN OYUNCU KADROSU
Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı dizinin hikayesinde ise Mine Kayaoğlu Öz ve Tarık Ünlü'nün imzası bulunuyor. Çekimleri İstanbul ve Hereke'de yapılan dizinin şiirlerinde İbrahim Sadri imzası dikkat çekiyor. Medya Kare Medya adına Ahmet Nesim Şahin ve İsmail Bayraktar'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Uğur, Gökhan Atalay, Mesut Çakarlı ve Selda Özer'in yanı sıra Mehmet Çepiç, Yeliz Doğramacılar, Hakan Büyüktopçu, Can Kahraman, Sarp Akkaya, Aslı Orcan, Halil Doğan, Gündüz Sezgin, Ayşe Güzin Usta ile Cüneyt Karadurak bulunuyor.

'ONDA KENDİMİ BULDUM'

Deniz Uğur dizide eşi tarafından köyde çocuğuyla beraber terkedilen Gülfidan karakterini canlandırıyor. Etkileyici bir hikayeyi anlattıklarını söyleyen güzel oyuncu, "Senaryoyu okurken beni gerçekten çok etkilemişti. Öyküyü ilk okuduğumda önce ağladım, sonra da meraklandım. Gerçekten etkilendiğim bir hikayeyi ekrana aynı güzellikte yansıtmaya çalışıyoruz. Sadece şunu söyleyeyim; hayata ve aşka dair bir hikayeyi anlatacağız" diyor. Canlandıracağı karakterin kendisinden parçalar taşıdığını da söyleyen Uğur, şöyle konuşuyor: "Gülfidan karakterini özellikle seçtim. Birçok rol teklifi geldi ama bana en yakın duran karakter Gülfidan'dı. Çünkü her koşulda ayakta kalabilen bir kadın. Çalışarak ve üreterek yaşamını sürdürmesi ona hayranlığımı artırdı. Çünkü kendi yaşamında çalışmaktan ve üretmekten, birey olmaktan gelen gücümle her şeyi başardığıma inanıyorum. Hayattaki seçimlerim ve duygularım konusunda herkese karşı dik durabiliyorum. Bunu herkes yapamıyor. Gülfidan'ın da bu yönünden çok etkilendim." Gökhan Atalay ise bir kaza sonucu eşini ve çocuğunu kaybeden, bundan dolayı hayata küsen bir karakter olan 'Sedat'ı canlandırıyor. Hep sakalla görmeye alıştığımız başarılı oyuncu 'Ertelenmiş Hayatlar' için farklı bir imajla izleyicinin karşısına geçiyor. Atalay, yeni haliyle görenleri şaşırtacağa benziyor. Çok beğenilecek bir işe başladıklarını söyleyen Atalay "Harika bir senaryo. Çok sevilecek ve tutalacak bir dizi olduğuna inanıyorum. Tutmaması için hiçbir neden yok" diye konuşuyor.

KÖTÜ BİR KARAKTERİ OYNUYOR
Yeşilçam'da çocuk oyuncu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Mesut Çakarlı, 25 yıllık oyunculuk hayatında ilk kez bambaşka bir karakterle izleyicinin karşısına çıkıyor. Çakarlı, dizide derin ilişkileri olan 'Cemil' karakterini canlandırıyor. "11 yaşından beri bu işin içerisindeyim. Bu dizi benim için de çok farklı oldu" diyen Çakarlı, ilk defa 'ailenizinin sanatçısı Mesut' imajının dışında sert bir karakteri canlandırdığını vurguladı. 25 yıldır ilk defa bıyık bıraktığını anlatan Çakarlı, "Bana çok değişik geldi. İzleyiciye de değişik gelecektir. İlk defa sert mizaçlı bir rolde oynuyorum. Zaten uzun zamandır böyle bir rolü canlandırmayı istiyordum" diyor.

KOCASINA BAĞLI KADIN

Başarılı oyuncu Selda Özer'de 'Ertelenmiş Hayatlar'da kocasına tutkuyla bağlı güçlü bir iş kadını olan 'Hazal'ı oynuyor. Oldukça iddialı bir diziye başladıklarını söyleyen Özer, diziyi, "İçinde hem aşk hikayesi hem de aksiyon var. İzleyicinin sadece duygularına hitap etmek istemiyoruz. Bir yandan da onları heyecanladırıp, meraklandırmak, senaryonun gidişatı üzerine kafa yormalarını sağlamak istiyoruz" diye anlatıyor. Başarılı oyuncu, izleyicilerin 'Ertelenmiş Hayatlar'ı çok seveceğine inandığını vurguluyor. Dizide Deniz Uğur'un canlandırdığı 'Gülfidan' karakterinin en yakın arkadaşı 'Nazlı'yı genç oyuncu Yeliz Doğramacılar canlandırıyor. Genelde gurbetçi rolleriyle özdeşleşen Doğramacılar ilk defa bu kadar farklı bir karakteri canlandıracağı için oldukça heyecanlı...

EKRANA BAĞLAYACAK
'Ertelenmiş Hayatlar', hayatın içinden bir öykü anlatarak hem kendizi sorgulamanızı sağlayacak hem de hüzünlü aşk hikayesiyle sizleri ekran başına bağlayacak. atv'nin iddialı yapımı bu kışa damgasını vuracak.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
İlk görüşte aşkNişanlışı Kia aldı
Anna zenginmişAnnesini de işe götürüyor
3 yıldır çıkaramadıDisneyland hayali
Çapkın Bağla Koyu'ndaTeknoloji market
'Barış' adına yarışmaKısa... Kısa... Kısa...
Fuarda nostalji fırtınasıHemşehrilerinden Sümer...
Tek model GüzideAŞK mesajları
Op.Dr. Özgür Tetikcan...Çelebi Çiçek ile TAROT Kartları
Obezite tedavi edilmesi...Ne kadar sağlıklı...
Hayatın içinden küçük...Her gıdadan biraz yemeli
Meme kanseri riskini...Hayat kurtarmanın...
Acil servisMuhteşem çocuklar
Sardunya SokakGünün Menüsü
GÜNCEL
Sınav Sınav bayılttı
Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na giriş için...
Bacağını istiyor
Ailesini de zehirledi
Dekolteli oltaya hapis
Havalar iyice şaşırdı
Paralar uçup gidiyor
Telif ücreti yasal
SPOR
Fener'de Fener'de kaleci şoku
Sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen file bekçisinin,...
Adriano bombası
Aslan'dan 3'lü taarruz
Bambaşka bir Kartal
Sakın üzülme Kral haftaya...
Trabzon'dan son uyarı
Onları gözümüzde büyütmüşüz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Kuvvetli Sağanak Yağışlı 30°C 22°C 
ANKARA Yer Yer Sağanak Yağışlı 31°C 17°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 35°C 24°C 
ANTALYA Az Bulutlu 35°C 25°C 
ADANA Az Bulutlu 35°C 23°C 
EKONOMİ
IMKB E: 47.914,420 D:% 2,33
DOLAR S: 1,317 D:% 0,27
EURO S: 1,795 D:% 0,08
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu