Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 18 Şubat 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Göze gelmekten korkuyoruz
'Örnek aldıkları yanlış isimler'

Göze gelmekten korkuyoruz

Magazin dünyasında çiftler peş peşe boşanırken Sema Şimşek ile Burak Hakkı evlilikleriyle parmakla gösteriliyor ve aşkları yüzünden nazara gelmekten korkuyor.



'Ne yazık ki Türk toplumu sağlıklı değil. Sorun yaşayan çiftlerin sayısı çok fazla...'

Kırk bir
kere maşallah! İnsan onlara bakınca "Bu kadar uyumlu bir çift mi olur?" sorusunu, kendine soramadan edemiyor. Erkek yakışıklı, kız güzel mi güzel. Yıllarca aynı podyumun tozunu yutmuşlar. Burak Hakkı sonradan oyunculukta karar kılsa da Sema Şimşek, 'mankenliğe devam' demiş. Onlar son yılların en gözde çifti. Nedeni ise basit. Birçok insanın çatır çatır boşandığı bir ülkede, onlar birbirlerine tutunmuş. O nedenle de kızımız göze gelmekten korkuyormuş; ama tedbiri de elden bırakmamış. 'Nazar duası' okuyormuş. Şimşek ile Hakkı, bu sene içinde mutlulukla sürdürdükleri evliliklerini taçlandırıp bebek sahibi olmaya karar vermişler.

AŞKIMIZ SORGUDA!

* İkinizin ismi yan yana gelince 'örnek çift' diye adlandırılıyorsunuz. Bu adlandırma sizi rahatsız etmiyor mu? Olması gereken ilişki de zaten bu değil mi? Sema Şimşek: Ben de verilen tepkilere gerçekten çok şaşırıyorum. Bizim dışımızda olan hayatları çok merak ediyorum. Ben ailemden böyle gördüm. Ninem, dedem, babam ve annemin hayatlarına baktığım zaman, saygıya dayalı bir evlilikti gördüğüm. Bunlar benim için çok güzel örneklerdi. Burak ile yaşadığımız aşkı başkalarına anlatınca o insanlar sevgimizi hemen sorgulama gereği duyuyorlar. Katıldığım bir televizyon programını sunan hanımefendi "Sizin aşkınıza inanmıyorum. Böyle düzgün giden bir aşk olamaz" dedi. Şimdi gel de bu kadına cevap ver. Ne diyeceksiniz? Biz "Hiç tartışmıyoruz" demiyoruz ki. Tabii ki tartışıyoruz. Ama tartışmalarımızı kavgaya dönüştürmüyoruz.

'İLİŞKİDE ÇATLAK YOK'

Burak Hakkı: Sema ile yıllardır bozulmayan bir ilişkimiz var. Bizim ilişkimizde çatlak yok. İnsanların böyle düşünmesi doğrusu bazen rahatsız etmiyor değil. Bazen ise yalan yok hoşuma gidiyor. Türkiye'de gerçekten çok problemli ilişkiler var. Ne yazık ki Türk toplumu artık pek sağlıklı bir toplum değil. Bizim çevremizde de sorunlu çiftlerin sayısı çok fazla. Ama biz onların aksine ilişkimizi sorunsuz sürdürüyoruz.

SÜREKLİ DUA EDİYOR

* Merak ediyorum. Bütün gözler sizde olunca insanın aklına şu geliyor: Ya bu çift bir gün göze gelirse... Nazara inanıyor musunuz? S.Ş: Burak nazara çok inanmaz. Ama ben gerçekten çok fazla inanıyorum. Yanımda Burak olmadığı zaman bile göze geliyorum. Kız kıza buluştuğumuz zamanlarda dahi çok fena oluyorum. Eve geldiğim zaman bir baş ağrısı oluyor. Enerjimin çekildiğini hissediyorum. Nazara karşı okuduğum dualarım var. Devamlı bu duaları okuyarak huzur buluyorum. B:H: Sema'nın da söylediği gibi ben nazara inanmıyorum.

* Gerçekten çok mükemmel bir ilişkiniz mi var? S.Ş: Ben ve Burak iki ayrı kümeyiz. Zaman zaman bu kümeler birbirine teğet geçiyor. Burak'ın kendine ait bir hayatı var. Benim ise kendime ait. İki insan sürekli birlikte olursa bence kötü olur. İki insan sürekli ayrı olursa o da çok kötü olur. Özel hayatlarımıza müdahale ettiğimiz zaman sorunlar ister istemez çıkıyor. İkimiz de özel hayatlarımızın sınırını biliyoruz. Bizim hayatımızda kural dışı bir ilişki yaşamak asla söz konusu olamaz. Bunun yanında ortak yaptığımız hobilerimiz de var. Birlikte dalmaya, kaymaya ve sinemaya gidiyoruz. B.H: Sema'nın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Birbirimizi asla sıkboğaz etmiyoruz. İlişkimize gölge düşmesine izin vermiyoruz.

* Hiç tartışmaz mısınız? S.Ş: Ben genelde susmayı tercih ederim. Bunun nedeni ise düşünmek içindir. Şayet sinirim yatışmamışsa ve bir takım şeyleri tartışmaya cesaret edememişsem, oturup Burak'a mektup yazıyorum. Mektubu okuyor ve benimle hemen konuşuyor. Böylelikle şiddetli tartışmalarımız olmuyor. Her şeyi zamanında tartışıp hislerimizi ertelemediğimiz için geçmişe yönelik herhangi bir sorunla kesinlikle karşılaşmıyoruz.

KISKANÇLIK...

* Birbirinizi kıskandığınız oluyor mu? B.H: Zaman zaman kıskanıyorum. Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. S.Ş: Kıskanmasam kendimden ve sevgimden şüphe ederim. Burak da beni kıskanmasa ondan da şüphe duymaya başlarım. Kıskandığımı Burak'a sezdirmiyorum. Başka kadınların Burak'ı beğenmesini de kıskanmıyorum. Aksine bundan gurur duyuyorum. Çünkü biliyorum ki, o bana ait biri. Beğenilen bir eşe sahip olmak gurur verici. Burak'a sonuna kadar güveniyorum. Bana eğer güven vermeseydi belki de onu bu konuda kıskanırdım.

* Yaş kemale ermeye başladı. Çocuk sahibi olmayı hiç düşünmüyor musunuz? B.H: Eskiden kendimi baba olarak kesinlikle hayal edemezdim. Galiba artık baba olmamın zamanı geldi. Ağırdan ağırdan baba olmayı istemeye başladım. Çünkü artık kendimi o olgunlukta görüyorum.

BEBEK İSTEĞİ

S.Ş: Bizim evlendiğimiz ilk yıllarda büyük hedeflerimiz vardı. Mesela, büyük bir eve sahip olmak gibi. Bir de benim için fiziğim çok önemli. O nedenle de kolay kolay çocuk yapmayı aklınıza getiremiyorsunuz. Şimdi anne olmaya çok farklı bir gözle bakıyorum. İkimiz de çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. Bu yıl ikimiz de hazırız. Sevdiğim adamın çocuğunu doğurmak istiyorum. Hormonlarım da son beş yıldır çocuk istiyor.


Röportaj: Sinan Akyüz

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Büşra'dan vazgeçti ...Aşk ve intikam
Zirveye uçan LexusEyvah ateşi çıktı!
Maserati show!İyi ki doğdun Nurettin
Kanseri 'güle oynaya' yenen adamÖdüllü Scarlett...
Nazan sevgisi sergi açtırırMüthiş bir yazı dizisi
Çok yönlü sanatçı...Maldivler'de barış tatili
Mutluluk bereketiÇok bile dayandı
Malakit taşı: Acıları yükseltirŞifa dağıtıyor
Obsidyen'le sakinleşinYalnız değilsin
Genç yetenekler aranıyorArtık sorun kalmadı...
Feminen çizgiler kontrast...İstanbullu'ya müjde
İçiniz ısınsınBuluşma noktası...
Bu fırsat kaçmazYıldızlar kadar parla
Erkeklerin dört rengi varOscar'a özel terlikler
Saç renginiz zamanla bozulmasınParfümden fondötene kadar...
Örnekler sandıktanKulağa küpe olsun!
Yüzü artık gülüyor...Dostlar, geciken davette buluştu
Miami'den son haberlerHatırla Sevgili-35
Acil servisGünün mönüsü
Çelebi Çiçek ile tarot kartlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Asayiş Asayiş berkemal değil
Yetkililer şiddetin kaynağını televizyon olarak açıklıyor. Emniyet'in...
Üniversiteliye iş çıktı
Devlete serbest
Dalmaz'a 2. baskın
Aşkın gücü Türk işi
Kışt kışt İngiltere
Sevgiliden aşk tuzağı
SPOR
Gazi Gazi Cimbom: 1-0
Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi, Gaziantep'ten...
Yetti artık hoca
Alex yüzde 90 dönüyor
Eline su dökemez
Beşiktaş suçluyu buldu
Katliam
Bu gece 3 milyar insan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 11°C 6°C 
ANKARA Sisli 9°C 0°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 18°C 8°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 18°C 7°C 
ADANA Sağanak Yağmurlu 15°C 9°C 
EKONOMİ
IMKB E: 43.636,190 D:% -0,41
DOLAR S: 1,388 D:% -0,25
EURO S: 1,819 D:% -0,47
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu