Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 18 Aralık 2006  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
2007'de sizi neler bekliyor?
2007 Aşk
Koç Burcu Ünlüleri

Koçlar'ın evlilik yılı



Gelecek yıl bekar koçlar ruh eşini bulacak. Sağlık sorunu yok, iş riski var.

***

2007'de sizi neler bekliyor?

KOÇ 21 Mart -20 Nisan
Genelde aşk, iş, sağlık konusunda oldukça şanslı ve başarılı burçlardan biri olarak gözleniyorsunuz. Mars'ın sizlere bu yıl sanki ödülleri gökten yağıyor gibi. Erkeklerimiz ise biraz çapkın görüntüler verebilir, güçlü ilişkilerinde kırgınlıklar yaşayabilir. Partnerleri gönülleri alınması için beklemede olabilirler. Sizler gönül almakta zaten öylesine tecrübelisiniz ki, tatlı dilinizle kandıramayacağınız karşı cins yok gibi. Eğlence ve neşe bu yıl için sizlere fazlası ile yakışacak. Kendi özellikleriniz ile ilgili bir çok özelliğinizi de yok edebilirsiniz. Özellikle negatif özellikleriniz.

SİZLER, 21 Mart -20 Nisan arasında doğduysanız, Zodyak evinin 1inci burcu olan koç üyesisiniz. Özelliğiniz anaç, prensibiniz aktif, elementiniz ateş, yöneticiniz mars, karşıt burcunuz terazi, alt burcunuz yengeç, üst burcunuz oğlak,temsil ettiği savaş tanrısı Mars'ın zırhı ve mızrağı. Şifre sözcüğünüz ben, uğur renginiz kırmızı ve beyaz, uğurlu taşınız pırlanta ve elmas, uğurlu sayınız üç-yedi, uğurlu gününüz Salı, uygun partneriniz aslan, ikizler, uygun mesleğiniz yöneticilik, zayıf tarafınız acelecilik

POZİTİF ÖZELLİKLERİNİZ
Öncü ruhlu, idareci, canlı, cesur, atak, bağımsız, dinamik, tahrik edici, rekabeti seven.

NEGATİF ÖZELLİKLERİNİZ
Çabuk sinirlenen, hoşgörüsüz, aceleci, kibirli, eksiklikleri takip eden, sabırsız.

GENEL ÖZELLİKLERİ
Yeni ayın sivri uçlarından birinci ev yükselen ya da doğan burçtur. Zodyak tablosunun açık çarktaki en önemli evlerden biridir. Doğum anında ufuk dairesinin en doğusundaki burcu ve onun derecesini gösterir. Evrenin başını ve beynini simgeler. Sizler yeteneklerine aşırı bir biçimde güvenen, espriyi ve konuşkan olmayı çok seven, kendisinin denetlenmesini asla istemeyen, bir işe giriştiğinizde son derece çalışkan ve bitirmeyi amaçlayan dürüst kişiliği olan kişilersiniz. İlişkilerini de düşünmeden ve ani başlayabilen ve kızdığınız an ani bitirenlerdensiniz. Pek çok insanın veya hayvanın mesuliyetiniz altına almaktan kaçınmaz ve onlara yardım etmeyi seversiniz. İlk bakıldığında hırçın ve kaba gibi görünseniz de çocuk kadar yumuşak kalpli, çabuk kandırılabilen, güler yüzlü tipler olduğunuz gözlenir. Hemen her konuda kendini savunabilen ve her konuda bilgi sahibi olanlardansınız. Ancak karşı tarafa şans tanıdığınız olaylar çok azdır. Sabır kelimesi sizlere göre bir kelime değildir. Aceleci ruhunuzla zaman zaman her şeyi alt üst edebilirsiniz. Her drama ağlayabilen, tam yerinde gülebilen özellikleriniz arasındadır. İnsani duygularınız çok gelişmiş ve duygusalsınız. Koç insanı girdiği her ortama uyum sağlamasını bilen kişilerdir. Genellikle sizleri ilgilendiren kararlarda pek başkalarını dinlemezsiniz ve kendi kararlarını kendiniz belirlersiniz, ancak büyük riskler taşıyan maddi zararlar da yaşayabilirsiniz...Aşırı duygusal, hassas yapılarından dolayı küçük yaşlardan itibaren kendi ayakları üzerinde durmayı severler. Tavırları, davranışları ve düşünceleri ile kendilerine özgü bir kişilik oluştururlar. Ailevi durumlarında genellikle ayrılıklar görünebilir. Yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren, giriştiği her işte başarılı olabilen, ancak şunu söylemek gerekirse sevdikleri işte ve özgür bağımsız olan işlerde başarı sağlarlar. Eğer beğenmediği işler olursa emir almaktan hiç hoşlanmazlar. Emir vermeyi de sevmezler, her işini kendi takip etsin isterler. Özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına aşırı düşkündürler. Kendileri ile barışık olup, genelde kilo sorunlarını kafalarına takmazlar.

KOÇ ERKEĞİ
Kendisine aşırı derece güvenen, yaratıcı ve enerjik olan koç erkeği otoritesini kaybettiğinde tüm iyi niyetini de kaybeder. Saldırgan ve bencilde olma ihtimalleri yükselir. Hayatın her anından zevk almak isterler, dost canlısıdırlar ve bağımsızlıklarına aşırı düşkündürler. Parasal konularda bilinçsiz harcamalar yaparlar. Onlar için para kesinlikle amaç değil araçtır. Her şeyin maddiyata bağlandığını zannederek özellikle arkadaşlar arasında hesapları kendileri ödemeden yana olurlar. Ancak yaşları ilerlediğinde, maddi sıkıntı yaşayacaklarını anlayınca biraz daha tutumlu olurlar. 45 yaşından sonra onlardan maddi destek görmek çok güçtür. Sevdikleri işlerle ilgilendiklerinde çok mutlu olurlar. Koç erkeğinin en büyük korkusu parasız ve işsiz kalmaktır. Ancak çok çalışkan olduğu söylenemez. Rahat ve oturan, emir veren işlere bel bağlarlar. Sert, kaşları çatık, kibirli, geniş omuzlu, genelde uzun boylu ve bedensel olarak bacakları ince yapıdadır. Sert görünen, ancak kalbi çok yumuşak olan erkeklerdir. Partner konusunda sevmeyi çok iyi bilen ve kendini sevdirmeyi becerenlerdir. Ancak çapın ilişkileri de gözlenmekte. Tek eşli olmalarına rağmen çapkınlıktan vaaz geçmeyi bir türlü beceremeyen, ve her zaman hatalara açık kişilerdir. Vakitlerinin büyük bölümünü sokakta ve dostları ile eğlence hayatına geçirirler. İçki ve kumar alışkanlıkları da olabilir. Kıskanç, ancak belli etmeyen yapıdadırlar. Evlendiklerinde eşlerini ve çocuklarını asla ihmal etmezler. Onların rahat yaşamları için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar. Duygusal olmaları görünmekte. Ancak bu duygularını belli etmeyi sevmemekteler. Sevmedikleri ve hoşlanmadıkları bir partnerle asla seksi düşünmezler. Duygusal ilişkilerde her zaman vardır. Ancak çabuk terk edebilir, bıkabilir. Koç erkeğini elde tutmak biraz zordur.

KOÇ KADINI
Koç kadınları için çok şey söyleyebiliriz. Onlar için evlilik, anne olmak eşinin yolunu gözlemek, ev hanımı olmak ilk amaçlarıdır. Ancak onların şansları her zaman yaver gitmeyebilir. Ve çocuk denilecek yaşlardan itibaren hayatlarını kendileri kazanmaya çalışırlar. Duygusal ve hassas olan koç kadınları biraz şımarılmak isterler. Söze önce ben diyerek başlarlar. İlk bakışta bencil gibi görünen koç kadını aslında çok özverili ve yapıcıdır. Her konuda uzlaşmaktan yanadır. Onunla konuşurken dikkatli olmak gerekir. Ve söylenilen her şeyi yerine getirmeye gayret ederler. Biraz sert olacak olursanız vay halinize. Aniden ortamı terk edebilirler. Ancak şunu biliniz ki onların gönlünü almak da çok kolaydır. Ufak bir çiçek onlar için yeterlidir. Tatlı sözlerden, iltifatlardan çok hoşlanırlar. Ara sıra gerçekleri görmekten sakınırlar. Zeki, akıllı ve kışkırtıcıdırlar. İl bakışta karşı cinsi etkilemeyi başarırlar, ancak peşlerinden uzun bir süre koşturmayı çok severler. Pes etmeyi hiç sevmezler. İhanet etmezler edeni de af edecek gibi değildirler. Hani derler ya bir pire için bir yorgan yakar, işte bu cümle tam onlara göre söylenmiştir. Kinci olmamalarına rağmen uzun süre bağışlasalar da son haddine gelince asla bağışlama gibi bir niyetleri olamaz.

2007 İŞ HAYATI
2007 sizler açısından işlerinizin dönem dönem risk taşıyacağının farkına varmalısınız. Bu dönemler en fazla haziran ay kavuşumu döneminde ve eylül ayı başak dönemine denk gelebilir. Yıl içi parasal sorunlarınızın geneline bakacak olursak bu döneme dikkatle yaklaşırsanız sorunların üstesinden geleceksiniz. Mart ayında bütçenizi tam olarak dengeleme döneminiz. Bu ayda dengenizi tam olarak ele alırsanız yıl içinde sorun olmayacak anlamına geliyor. Ancak iş arkadaşlarınız arasında ufak tefek kırgınlıklar, kıskançlıklar gündeme gelebilir. Ancak sizler her zamanki asabi tavırlarınızı terk etmiş olacaksınız. Bu yıl tüm negatif özelliklerinizi terk etme gibi bir özelliktesiniz.

2007 SAĞLIK HAYATI
Sağlığınızla ilgili genel bir problem görünmüyor. Ancak burcunun ilk evinde doğanlar yani 21 Mart - 20 Nisan arasında olanlar için en çok dikkat etmesi gereken ay Haziran, ve Aralık aylarıdır. Bu dönemlerde ani bir takım dikkatsizliklerden kaynaklanan sağlık sorunlarınız baş gösterbilir. Diğer koçlarda fazla olmamakla birlikte kilo sorunları olabilir. Diyetinizi dikkatli seçmelisiniz.

2007 SEKS HAYATI
Koç bayanları için bu yıl seks hayatlarında bir takım değişiklikler olabilir. Özellikle uygun partneri olan ikizler, aslan burçları ile başları dönecek, ve hayatlarına bomba gibi düşecek bir hareketlilik olacaktır. Bu yoğunluk yılın ilk yarısına kadar sürebilir, ancak yıl sonunda bu hareketliliği ve heyecanı yavaş da olsa azalabilir.




DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
Metroya talibimBüyük ikramiye hüzün
Domuz bağıyla cinayetHamdolsun 2007
Faciaya kılpayıKurbağadan servet
Galeria'da hala önlem alınmadıMutlu kadının sütü daha fazla
İçkili programlar doluCamiideki lince 6 gözaltı
Kur'an'a el basalımHastalık tatlı şifası acı
İşte Türk papağanı13 hacı adayı öldü
Hırsız insafa geldiHizbullah timi yakalandı
Kurtarıcılar İzmir'deSudan sanat
Ücretsiz fidanErkekler töre mağduru
Ayakkabılarını takside unuttuNişan öncesi kaza
Otelde yangınMasaj salonuna baskın
Öz oğlunun öldüren babaya...Kadın kadını kaçırdı
Aynı yerde 3 defaAdaş öldü, maaş gitti
Yatağan'a cezaGizli katil şofben
Meclis üyesine davaFanatik ecel
Hortumla mazot çalan...Yeni aldığı evde akıma...
İthal kapkaççılar...Tarihte bugün
Fransız tarihçiden dersServisçi öğrenci kaçırdı
Yürekler yandıSu yok ilişki de yok
AIDS karmaşasıErtegün bugün uğurlanacak
Paraşütçü Ayşegül ters...4 yıldızlı otelde...
Yardım bekliyorTilmaç büst oldu
Şahin'in hayali!Buzlu derede kayak
Bayram güzelliği!Kazıda mezar çıktı
Zorla esrar içirip...ÖSS Mat-Türkçe cevap anahtarı
EKONOMİ
İddaa'ya İddaa'ya sürpriz talip!
Bahisseverlerin son gözdesi iddaa'ya ABD'li talip çıktı. ABD'li GTECH...
Bayram öncesi TL ihtiyacı...
Hedef büyük, yan gelip...
2007 daha iyi bir yıl olacak
Lüks segment pazarla paralel...
Denizlili sanayici gelecekten...
$'ı kendi paramızdan daha çok...
MAGAZİN
Eski Eski dosta sitem
Aralarından su sızmıyordu, şimdi dağlar girdi. Nazan Öncel, eski...
66'lık babaya 3'lük mutluluk
Koçyiğit onurlandırıldı
Medeniyetler buluşması
Annelik 'güzelmiş'
Lig arası eğlence...
'Şova devam etmeliyiz'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 15°C 8°C 
ANKARA Sisli 12°C -4°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 18°C 8°C 
ANTALYA Az Bulutlu 20°C 10°C 
ADANA Az Bulutlu 19°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 40.052,480 D:% 1,15
DOLAR S: 1,421 D:% -0,25
EURO S: 1,868 D:% -0,40
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
SPOR
GÜNCEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu