Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 30 Kasım 2006  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Federasyon bu pisliğin içinde!
Kanıtları getirin
Kanaatimce şike vardı!
Peker'i mi kastetti?
Şahin'den Ulusoy'a mesaj
Kutlualp: İlgim yok

Devlet başa

Şike iddiaları için 'komplo' diyen Yıldırım, devleti göreve çağırdı.



İşte Yıldırım'ın olay sözleri: Bu bir pisliktir. Federasyon da bu pisliğin içindedir... Tahir Kıran bana, "Ulusoy'la barışırsan Fener şampiyon olur" dedi. Çözüm federasyona bırakılamaz. Devlet bu işe el koyup çözmeli...

Yıldırım Disipline
Ulusoy, "Konuşacağım" dedi, konuşmadı... Federasyon Yıldırım'ı disipline sevketti.


***

Federasyon bu pisliğin içinde!

Bir yıl önce beni övüyordu şimdi ise 'Şike yaptı' diyor
Bir kişi çıkıp televizyonda tek taraflı bir iddiada bulunuyor. Bu şahıs 1 yıl önce 'Asla yalnız yürümeyeceksin Aziz Başkan' diye gazetede yazı yazdı. Şimdi ise böyle konuşuyor...

Kıran, "Ulusoy'la barışırsan Fener şampiyon olur" dedi
Federasyon yöneticisi Tahir Kıran, bana Haziran'da geldi ve 'Ulusoy'la barışın. Eğer bir yumuşama olursa Fenerbahçe şampiyon olur. Önünüze fazla zorluklar çıkmaz" dedi.

Komplonun arka planında hain Fenerbahçeliler var!
F.Bahçe'yi hedef alan bu komplonun ardında sadece Tahir Kıran yok. Başka hainlikler yapan F.Bahçeliler de var. Bu bir milat olmalıdır. Bu işin bir an önce çözülmesini istiyoruz...

Onunla hiçbir ilgim olmadı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike iddialarına dün asbaşkanlar Ali Koç, Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım'la birlikte düzenlediği basın toplantısıyla yanıt verdi. Konuşmasının ilk bölümünde iddiaları ortaya atan Cihan Oskay'ı hedef alan Yıldırım, "Bu şahsı işlettiği restoranlardan tanırım. Onun dışında bir ilgim yoktur" dedi.

Şirketteki odamı bulamaz
Oskay'ın 2005'te Akşam gazetesinde yayınlanan ve kendisini öven yazısını okuyan Yıldırım, "150 bin dolar aldığını söyledi. Gelse şirkette odamı bulamaz. Parayı Taner beyden aldığını söylüyor. İstesem o parayı anında getirtirdim. Neden kulübe göndereyim. Tanımadığım bir adamla vahiy mi geldi de böyle iş yapayım" diye konuştu.

Ali şikeciyse golü niye attı?
Futbolcuların alın terine haksızlık yapıldığını hatırlatan Yıldırım, 'Antrenörle konuştuk diyor. Ali Akdeniz diyor. Ali Akdeniz öyle olsa neden gol atsın" dedi. Yıldırım, Samsun-F.Bahçe maçını yayınlayacağını açıklayan yayıncı kuruluşa, "G.Saray- Trabzon maçını da yayınlayın" çağrısı yaptı. (Akşam bu maç da yayın akışına eklendi.)

Komplo 2 ay önce başladı
Şubat'ta kongredeki konuşmasında 'Korkuyorum' dediğini ifade eden Yıldırım, "Federasyonun değişmediğini görüp bu açıklamayı yaptım. Haziran'dan sonra da durum sürüyor" yorumunu yaptı. F.Bahçe Başkanı, bu hadiselerin 2 ay önce yapılacağının söylendiğini hatırlatırken, tedbir alınmasını kendisinin istemediğini söyledi.

Kıran-Demirlek eğlencede!
Tahir Kıran'ın Haziran'
da kendisine gelerek 'Ulusoy'la barış' dediğini anlatan Yıldırım, "Bir yumuşama olursa Fener'in şampiyon olacağını ve önümüze zorluk çıkmayacağını söyledi." dedi. Yıldırım, Kıran'ın Trabzon maçının hakemi Bülent Demirlek'le pazartesi günü bir gece kulübünde sabaha kadar eğlendiğini öğrendiğini de ifade etti.

Ulueren'in yönetici kankası
Kasetin Almanya'da federasyon yetkililerine seyrettirildiğini öne süren Yıldırım, "Bu şahıs (Oskay) bazı kuruluşlara gidiyor. Para ve bilet istiyor. Merak ediyorum, buradan ne aldı" dedi. Telegol yapımcısı Serhat Ulueren'in de (Adnan Polat'ı kastederek) bir kulüp yöneticisinin 'kankası' olduğunu söyleyen F.Bahçe Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu adam korumaya alınsın
"Bu şahsın (Oskay) nerede olduğunu bilmiyorum. Devletten bulup koruma altına almalarını istiyorum. Korkuyorum bir şey olacak ve benim üstüme kalacak." Bu saldırıların süreceğini ifade eden Yıldırım, "Bu komplo geçen sene başlamıştır. Fenerbahçe tarihine de saldırılmıştır. Bu saldırılar yine olacak ve biz buna hazırız" dedi.

Nikah kıyma zamanı geldi
Yıldırım, "Katoliklerde nikahta herkes söyleyeceğini söyler" derken, "Şimdi konuşma zamanı. Aksi halde nikah olmaz. Pisliğe batırılmış bir ortamda Federasyon bu işi çözemez. İşe devlet el koysun" çağrısında bulundu. Yıldırım, sözlerini "Ülke menfaati için çarpışan ama hapis yatan insanlar var. Onlar ne demek istediğimi biliyor" diyerek tamamladı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Kartal pençesi: 2-1Bu bir komplo
Zico'nun tek endişesi derbiPapa kazığı
Kadıköy'de bu kez siz gülünTrabzon'da alarm
Dost tokadıYönetim-Tigana savaşı sürüyor
Eczacı'dan süper startKartal'ın golü öldürdü
Yumruklar konuştu!Özgen'in acı günü
Dünkü at yarışı sonuçlarıSpor turu
İddaa Sonuçları...
SAKLAMBAÇ
Kayahan Kayahan şarkıları Nilüfer'e yasak!
Kayahan'ın 2004 yılında Nilüfer'e sahnede şarkılarını söylememesi...
Sosyetiklerin dünyası
Tıpkı eskisi gibi
Koç Vakfı'ndan anlamlı ödül...
12 yıl süren festival
İşten atılmanın en garantili...
Yeter ki kararlı olun
EKONOMİ
7 7 çocuk yap, vergi ödeme!
Asgari ücretli ve 7 çocukluysanız yaşadınız. Maaşınız vergi dışı...
Turkcell, müdürünü buldu
Mobius yine tezgah peşinde (mi)
'Marka fahişesi haline geldik'
AB yavaşlattı, borsa hızlandı
Babacan, dev fonlarla buluştu
TOFAŞ'ın 2.5 milyonuncu araç...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 14°C 8°C 
ANKARA Sisli 11°C -2°C 
İZMİR Az Bulutlu 18°C 8°C 
ANTALYA Az Bulutlu 22°C 13°C 
ADANA Az Bulutlu 19°C 5°C 
EKONOMİ
IMKB E: 38.066,890 D:% 2,38
DOLAR S: 1,462 D:% -0,92
EURO S: 1,925 D:% -0,70
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu