Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 14 Ekim 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
'Aşık olduğumu düşünüp yanıldım'
Ahu ile iyi bir ekip olduk...

'Aşık olduğumu düşünüp yanıldım'

Düzgün fiziği ile genç kızların gözdesi Murat Ünalmış. aşık olamamaktan yana dertli. 'Umarım aşık olurum' diyen Ünalmış, bu duyguyu hiç tatmamış.



Çağdaş bir Külkedisi Masalı'nın anlatıldığı 'Şöhret' dizisinde rol alan Murat Ünalmış, hem oyunculuğu, hem de yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. 25 yaşındaki oyuncu için 'Şöhret' çok özel. Daha önce 'Üç Kadın', 'Hayat Bağları' ve 'Kurşun Yarası' gibi dizilerle kamera karşısına geçen Ünalmış, atv'de yayınlanan bu dizi sayesinde yeni jönler arasına adını yazdırdı.

* Dizide assolistin oğlu Mert karakteri ile izleyicinin karşısına çıktınız. Zorlandı- nız mı?
Hayır. Mert'i geçen sezon bir assolistin oğlu, çok kız arkadaşı olmuş çapkın bir tip olarak tanıdık. Ancak Gülşen'i gördükten ve ona aşık olduktan sonra hayatı tamamen değişti. Bülent Ersoy ve Muazzey Ersoy konumunda bir assolist olan anne bu ilişkiye karşı çıktığı için Mert ilk başlarda çok üzüldü. Annesi ve aşkı arasında kaldı.

* "Şöhret" size de şöhret getirdi...
Şöhret'i gerçekten çok önemsiyorum. Bu dizi benim bebeğim. Bu bebeği ekiple beraber yetiştiriyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çünkü çok genç ve çok uyumlu bir ekibiz. Yoruluyoruz ama çok iyi bir şey yaptığımıza inanıyorum. Henüz 25 yaşımdayım. Oyunculuğumu geliştirme gayesinde olan bir insanım. Daha önce de iyi projelerde oynadığıma inanıyorum. Ama bu proje benim için çok önemli.

ÇAPKIN BİRİ DEĞİLİM
* Peki Mert'e gelen tepkiler nasıl?

Olumlu tepkiler alıyorum. Beni gördüklerinde güzel şeyler söylüyorlar. Ancak dizinin ilk bölümlerinde bana çok kızıyorlardı. Bu dizinin izlenildiğinin ve beğenildiğinin göstergesi. İyi eleştirilerin yanı sıra kötü eleştiriler olacaktır. Kötü eleştirileri de dikkate alıp onu düzeltmeye çalışıyorum. Ama tepkilerin çoğu iyi olduğu için çok mutluyum.

* Mert ile benzer taraflarınız var mı?
Ben hayatımın hiçbir döneminde çapkın olmadım. Çünkü kişiliğimde böyle bir durum yok. Birine bakarken utanan bir tipim. Mert bu bakımdan benden rahat. Ama Mert'in sonraki hali, yani aşkı için gözünü karartan hali bana çok yakın. Çünkü ben de zaman zaman öyle durumlara düşmüşümdür.

* Peki şu anda öyle bir durum var mı?
Hayır şu an öyle bir durum yok. Ama her sağlıklı erkek gibi benim de ilişkilerim oldu. Fakat aşk çok değişik bir duygu. Ne onunla oluyor ne de onsuz... Kimsenin tarif edemediği bir duygu. Ama bana göre bir ihtiyaç. Daha önce hep aşık olduğumu düşünüp, sonradan yanıldığımın farkına vardım. Umarım ileride aşık olabilirim.

* Mert çok romantik bir tip. Siz romantizm konusunda nasılsınız?
Oyuncu bir arkadaşım var. Dizinin ikinci bölümünü seyrettikten sonra bana şöyle bir mesaj attı. 'Kardeşim bizi kandırıyorsunuz. Hayatta böyle romantik erkekler kaldı mı?' Bu mesaj benim çok hoşuma gitmişti. Mert böyle romantik bir adam. Ben o kadar romantik değilim. Benim de romantik olduğum taraflarım var ama o kadar değil. Demek ki benim düşüncesizliğim. Bundan sonra yapmak lazım. Bir erkeğin birlikte olduğu kadına böyle bir şey yapması çok doğal. Çünkü kadınlar böyle şeylerden çok hoşlanıyor. Ancak tam tersi yana bir kadının bir erkeğe böyle şeyler yapmasından hiç hoşlanmıyorum. Bu tarz jestler bence erkeğe yakışıyor.

MERT'TEN KOPYA ÇEKİYOR
* Daha önce kız arkadaşınıza bu tarz jestler yapmış mıydınız?

Daha önce başka şehirde yaşayan bir kız arkadaşım vardı. Ona sürpriz yapıp onun bulunduğu şehre gittim. Üstüne bir not bırakıp bir çiçek siparişi verdim. Çiçeğin üzerine 'Dışarıda bir paketin var' diye yazdım. Ama o paket bendim. Onun için hoş bir sürpriz oldu. Mert'ten tiyolar kapmadım desem yalan olur.

* Deli Duran dizisinde solcu prensi canlandırdınız. Onun üzerine böyle bir rol tuhaf olmadı mı?
Deli Duran'da çok sivri bir karakteri canlandırdığım için göze battım. Çok renkli bir projeydi ama olmadı. Solcu Prens Muhittin karakterini bu rolle zıttı. Bir de sakal bıyık olduğu için direkt dikkat çektim. İki rolü karşılaştırmaya çalışırsak. Mert ve Muhittin çok değişik. Mert çok romantik, playboy bir tip. Muhittin ise solcu, emekçi, halkı düşünen bir karakter. Böyle değişik iki rolü birden oynayıp olumlu tepkiler alıyorsam, benim için çok iyi. Verilen rolleri en iyi şekilde canlandırmaya çalışıyorum.

KENDİNİ BEĞENMİYOR
* Bir önceki dizinize oranla, bambaşka bir yüz de söz konusu...

Tipimi çok değiştiremediğime inanan bir insanım. Özellikli bir suratım olduğuna inanmıyorum. Saçlarımda ne kadar oynasam aynı. Tek değişiklik olayı sakal ve bıyık... Bıyık hakikaten beni değiştirmiş. Bunun daha sonra farkına vardım. Ben Kurşun Yarası'nda da bıyık bırıkmıştım ama oradaki Deli Duran'daki gibi bir bıyık değildi. Daha düzgün bir bıyıktı. O zaman farkında değildim ama şimdi eski fotoğraflara baktığımda ne kadar değiştiğimi gözlemledim.

* Muhittin gitti 'salon erkeği' Mert geldi...
Zaten böyle olmalı. Ben şimdi Mert'i oynuyorum ama daha sonra başka bir rolü oynadığımda bu roldeki tipte olmamalıyım. Çünkü ben bir oyuncuyum. Her zaman aynı formatta olmamak gerektiğine inanıyorum.

* Türkiye'de jön yok tartışmaları devam ediyor. Siz de şu anda dizilerdeki bir kaç jön karakterden birisiziniz. Peki siz kendinizi jön olarak görüyor musunuz?
Kendimi jön olarak görmüyorum. Ben bir oyuncuyum. Buna izleyicinin karar vermesi lazım. İzleyici beni jön olarak görüyor mu, beğeniyor mu? Fiziğimi beğenmelerinden önce benim için oyunculuğumu beğenmeleri çok daha önemli. Türkiye'de çok yakışıklı ve yetenekli oyuncular var. Kendimi pek fazla beğenmem. Beğendiğim insanlar var ama isim vermeyeceğim.


MUSTAFA KIZIL

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Moda dünyası birbirine girdiAffetmek büyüklük mü?
'En büyük eserimiz'Bir yanı çocuksu bir yanı...
Sağtürk'ün hayali 'Dans Grubu'Regl öncesi sıkıntılar
En hızlı yardımKriz kısa sürdü
Bundan sonra dublör kullanacakGözü Salma Hayek'te...
Saksıda domates biber...Kuyumcudan kaçıyor!
Sanattan kazandığını yine...'Kendine güvenen...
Ana tema hoşgörüKarabiber'in ekran...
Yeteneğe göre eğitimXL bedende şıklık
Podyumların en kokoş mankenleriBirisi mutlaka tam sizlik!
Mont yakaları kürklendiPembe düşleriniz artık...
Zaman çok çabuk geçiyor...Ayaklarını üşütmesin
Tak bir Çağla şapkası!Bebeklere duble rahatlık
Para, para, paraZeynep'ten ikinci albüm
Bu gece çok güzelsinizRomantik, asi, özgür
Ekimde film başkadırBu eşarplar yağa kire...
Kadifeleri çıkarın...Özgün tarzlar
Hayvanlar KarnavalıRamazan Ayı'na özel
Kestane sağlık iksiriKemoterapinin beyne...
Ses yitimine dikkatTunik kazaklar
Asıl amaç ferahlıkÇözüm önerileri
Keşke yeniden çocuk olabilsek!Tamamen doğal...
Sofralarda zarafet...Özel misafirlere özel...
Sırtınızı sağlam yere...Sade ama oldukça şık
Sevimli CD'likler...Bir yastıkta kocayın...
Erkekliğe doğru ilk adım atıldıKavgalarını Lama bitirdi
Beckham bitiyor!AIDS testi uyarısı yaptı
Acil servisEğlence takvimi
AlbümlerEn güzel iftar mekanları
Rüya yorumlarıSevgi mesajları
İftar mönüsü
GÜNCEL
Aşk Aşk mı yakar aşık mı
Taksi şoförü Ahmet Gergin, yakılarak öldürülmüştü. Zanlı ise yasak...
Hoca iyice 'karıştı'
Cemaate yüzen camii
Kıymet biliyorlar
'Adnan Oktar beyin yıkıyor'
Sahte kaymakam garson çıktı
Fitre kimlere verilir?
SPOR
İnadına İnadına 72 bin kişi
...Ancak açıkladığı önlemler, maça gitmenin hiç de kolay olmayacağını...
Bin pişman
Bahane kalmadı
Eric Gerets'ın hesabı tutmadı
Dönüm noktası
Kaptanların prim jesti
Oldu da bitti maşallah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 7 C
IZMİR - Açık 29 C,Açık 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Açık 20 C
ADANA - Yağmur 28 C,Par. Bul. 18 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.486,090 D:% 0,44
DOLAR S: 1,467 D:% -0,95
EURO S: 1,838 D:% -1,05
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu