Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 05 Ekim 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
'Türkiye'nin kadın sunucusu oldum'
'Bir eve iki ünlü fazla gelmiyor'
'Avrupai güzelliğim benim için avantaj'

'Türkiye'nin kadın sunucusu oldum'

Sempatik hareketleri ile çok sevilen Melike Öcalan evlendikten sonra 'cici kız' imajından kurtuldu. Öcalan artık, başarılı kadın sunucular arasında yerini aldı.



atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Süper Sabah programıyla evlerinize konuk olan Melike Öcalan, oyunculuk aşkıyla yanıp tutuşuyor. Suat Suna ile evlendikten sonra bir süre ekranlarda görünmeyen güzel sunucu şimdi Kibariye ile birlikte ekran karşısından izleyicilere neşe saçıyor. 3 yaşında bir yağ reklamıyla başladığı oyunculuk hayatında 70 tane reklam filminde başrol oynadığını söyleyen Öcalan, "En büyük hayalim bir sinema filmi çevirmek" diyor. Öcalan'ın sinemada canlandırmak istediği karakterler de hayli ilginç. "Bir ruh hastasını ya da bağımlıyı canlandırabilirim. Bu karakterler zordur, ben de zor olanı severim" diyen Öcalan, sanat ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

* Kibariye ile yeni bir programa başladınız. Program nasıl gidiyor?

Güzel gidiyor. Benim için yuvaya geri dönüş oldu. 4 yıl "Sabah Keyfi" adında adı gibi keyifli bir program yapmıştık. Şimdi ise "Süper Sabah" ı hazırlıyoruz. Diğer sabah programlarına göre kavgadan, gürültüden, senaryolardan uzak bir program. Sabah ve öğleden sonra kuşağında izleyiciye yazılmış çizilmiş bir şey sunmanın gereği yok. Burada eğlence ve kahkaha var. Ama tabii ki doğal bir program olduğu için zaman zaman bizim de akış içinde hüzünlendiğimiz anlar oluyor.

'ŞİMDİ İÇİM ÇOK RAHAT'
* İleriki dönemde yenilikler var mı?

Bir drama bölümümüz olacak. Sanatçıların hayatlarını belirli bir süre işleyeceğiz. Nereden nereye geldikleri, özel yaşantıları, aşkları, işleri yani her şeyi ile ele alacağımız bir bölümümüz olacak. Onun dışında halktan insanları ya da oryantal star gibi bizim televizyonumuzda yapılan star yapma yarışmalarına katılan kişilerin hayatlarını da inceleyeceğiz. Su an programımıza dahil astroloji, gym, oryantal ve rüya yorumlama bölümümüz var. Zaten Kiboş'umuz var, ben varım yani dopdolu bir program.

* Sabah programı dışında düşündüğü- nüz başka projeler var mı?
Oyunculuğu çok özledim. Üç yaşında bir yağ reklamıyla oyunculuğa başladım ve 70 tane reklam filminde başrol oynadım. Şimdi dizi görüşmelerim var, bir de sinema filmi senaryosu okuyorum. Hayalim sinema filminde oynamak.

'ROL BENİ ZORLAMALI'
* Sinema filminde nasıl bir ka- rakteri canlandırmak isterdiniz?

Belki zor ama bir ruh hastasını ya da bir bağımlıyı oynamak çok isterdim. Bunlar zor karakterler ama bunları oynamaktan büyük keyif alırım. Beni zorlayan işlerden her zaman keyif almışımdır. Bunların yanı sıra komedi de olabilir. Güldürmek, komedi oynamak çok zor. Bir de tipim Avrupai olduğu için sit-com'un bana yakışacağını düşünüyorum.

* Türkiye'de oynamak istediğiniz oyuncular kimler?
Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Genco Erkal gibi isimlerle birlikte rol almayı çok isterdim. Tiyatro sanatçısı değil ama büyük bir oyuncu olan Hülya Avşar'ı da söyleyebilirim. Ben de en yakın zamanda tiyatro derslerine başlayacağım.

* Evlenmeden önce de program yapıyordunuz. Şimdi, eskisine göre kendiniz- de bir değişiklik görüyor musunuz?
Evet, çok büyük bir fark var. Nedenini bilmiyorum ama çok rahatım. Üçüncü şahısların görüşleri benim için her zaman çok önemli olmuştur. Belki buna çok fazla takılmamak gerekir ama ben çocukluğumdan beri bunu çok önemserim. Giydiklerime, söylediklerime hep çok dikkat ettim. Fakat evlendikten sonra rahatladım. Eskiden ailenin cici kızı gibiydim ama şimdi Türkiye'nin kadın sunucuları arasında yer alan biri oldum. O yüzden daha rahat ve kendimden eminim.

* Yani evliliğiniz sizin cıvıl cıvıl halinizi azalttı mı?
Bence azaltmadı. Çünkü evliliğimde çok mutluyum ve en sevdiğim işi yapıyorum. Bu yüzden işimde çok mutlu oluyorum ve bunu da yansıtıyorum. Birçok insan var bu işi sırf 'para kazanayım', 'güzel arabalara bineyim' diye yapıyor. Bu bir gerçek bunu biliyoruz ama benim bu yüzden yapmadığım çok ortada. Kameradan uzak kaldığımda bile ayna karşısına geçip oyunculuk yapıyorum. Her gün 'sabah olsa da işe gitsem' diyorum; dolayısıyla işimi çok sevdiğim için o cıvıl cıvıllığım gitmez diye düşünüyorum.

* Suat Suna ile ilişkiniz nasıl başladı?
Bunu ilk defa anlatıyorum... Yıllar önce bir dizinin başrolünde oynuyordum ve müziklerini Suat yapıyordu. O dizinin basına tanıtım gecesinde, o dönem çıkaracağı albümünün sözlerini yazdı, bana uzattı. sözleri nasıl olmuş?" dedi. O an, kadar romantik bir insan' dedim içimden. O şekilde sohbetimiz başladı.

* Hangi şarkısının sözleriydi bu?
Bir ben yapamam sensiz... Sonra hatıra olması için o şarkının klibinde oynadım. Bir daha da klipte oynamayı düşünmüyorum.

* Peki evlilik nasıl gidiyor?
Allah nazarlardan saklasın evliliğim güzel gidiyor. üç buçuk seneyi devirdik. Ondan öncesinde de Suat ile bir flört dönemimiz vardı. Herkes 'evlendikten sonra her şey daha farklı olur' diyordu. Gerçekten daha farklı oldu ve daha da güzelleşti. İnsan eş ruhunu bulunca hiç sorun olmuyor. Birbirine destek olarak tek bir yolda ilerliyorsun.

'HAYATIMI ADAYAMAM'
* Evlenenler için klasik bir soru ama çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

'Hayatımız boyunca çocuk istemiyoruz' diyen kişiler vardır ama biz onlardan değiliz. Hayatımızın herhangi bir döneminde çocuk istiyoruz ama bu döneminde değil.

* Ne zaman?
Annenin ve babanın kendini hazır hissetmesi gerekir. Biz şu an kendimizi hazır hissetmiyoruz. Bir de ikimiz de çok fazla sorumluluk sahibiyiz. Dolayısıyla işimden ve eşimden feragat etmeden hayatımı çocuğuma adarım gibi geliyor. Şu an hayatımı adayacak kadar hazır hissetmiyorum.

* Geç kalma endişeniz yok yani...
Ben 23 yaşımda evlendim. Benim kadar erken evlenen ünlü çok azdır. Benim acele etmem için bir neden yok. 30-35 yaşında olsaydım acele ederdim. Ama daha vaktimiz var.


COŞKUN EMRAL

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
F1'in pilotları 'Eylem' yaptıİkinci bebek için karar...
'Mal beyanımdır!'Fransızların keşfi
Yüksekten uçuyorlarAmaç para değil
İnancı güçlü olan huzura...Ebru sonunda amacına ulaştı
Unutkanlığı unutun!İlaç grip virüsünü güçlendiriyor
Yaşlılara dengeli...Beyin hasarına kadınlık hormonu
Genç yaşta kalp hastası...Astigmat ilerler mi?
Acil servisİftar mönüsü
Sevgi mesajlarıRüya yorumları
GÜNCEL
Bitsin Bitsin bu terör!
Aracına aldığı 2 kişi tarafından kurşunlanan taksici öldü. Yollara...
Şov değil yardım
Cuma'nın hikmeti
Korsan baba hayali kaçırdı
Türkiye kuruyor
'O ne yaparsa doğrudur'
Bakanlıkta korsan komedi
SPOR
Sanal Sanal kapışma
Dayanamadı
Fenerbahçe'de Alex'in önceki gün yaptığı...
Radikal kararlar
Bu defa söz
Meyve veren agaç taşlanır
Doğan'la dirildim
Pekin'de 3 altın kazanacağım!
Efes'in 7. zaferi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 7 C
IZMİR - Açık 29 C,Açık 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Açık 20 C
ADANA - Yağmur 28 C,Par. Bul. 18 C
EKONOMİ
IMKB E: 36.389,720 D:% -1,20
DOLAR S: 1,513 D:% 0,17
EURO S: 1,920 D:% -0,03
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu