Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 01 Ekim 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Yalnızlıktan yana hiç şikayeti yok
'Dedikodu çok normal'

Yalnızlıktan yana hiç şikayeti yok

İki sezondur atv'de ilgiyle izlenen Şöhret adlı dızıde oynayan Atilla Saral 40 yaşında ve hala bekar. Yaşadığı aşklardan yorulan Saral çok sevdiği yalnızlığını ve yaşadığı sakin hayatı anlattı.



Erkek manken dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Atilla Saral, son yıllarda oyunculuğu ile de adından sıkça söz ettiriyor. İki sezondur atv'de yayınlanan 'Şöhret' dizisinde Tuğra Soygüder isimli işadamını canlandıran yakışıklı oyuncu aşk hayatında yalnız. Boş zamanını şehir dışındaki evinde geçiren Saral, müzik dinlemeyi, arkadaşlarıyla toplanıp mangal yapmayı ve sohbet etmeyi çok seviyor. Pahalı zevklerden uzak hayatın tadını çıkaran yakışıklı oyuncu "Bu piyasada 20 yıldır yaptığım her işten alnımın akı ile çıktım" dedi.

* Şöhret iki sezondur devam ediyor. Dizideki rolünüze iyice alışmış gibisiniz? İzleyici bize sahip çıktı. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor, daha da iyi şeyler yapıyoruz. Benim de rolüme çok iyi oturduğumu söylüyorlar. Sonuçta hiç kimse dizilerde Oscar almaya layık bir oyunculuk sergilemiyor.

* Tuğra ile ortak noktalarınız var mı? Bazı yönleri bana çok benziyor. Bir kere adam oldukça olgun biri. Yaş itibariyle birbirimize çok uyduk. Onun kadar zengin olmasam bile ben de iş hayatında atak bir insanım. Onun ağırbaşlılığı da bana benziyor. Biraz hafif tatlı çapkınlığımız da var.

DİZİ HAYATIN TA KENDİSİ

* Tuğra'yı dizinin ilerleyen bölümlerinde ne gibi gelişmeler bekliyor ? Tuğra'yı çok daha zor günler bekliyor. Çünkü eski sevgilisine geri döndü, onunla nişanlanıyor. Bu arada bir türlü unutmayı başaramadığı Gülşen var. Ama bir şekilde bunların üstesinden gelecek.

* Yaşanan gelişmeler Gülşen'in yavaş yavaş size doğru kayacağı izlenimini uyan- dırıyor. Çünkü Mert'le problemler yaşıyor. Siz ne diyorsunuz? Şu an öyle bir durum yok. İlerleyen bölümlerde neler olacağını ben de bilmiyorum. Aslında normal yaşamda olabileceği gibi problem yaşıyorlar. Bunlar benim çevremde gördüğüm, yaşadığım şeyler. İnsanlara bakıyorsun, biraz şöhret olduğu zaman hemen sevgilisinden ayrılıyor.

* Şöhret ikinci sezona da bomba gibi girdi. Dizi ve oyunculuğunuz ile ilgili gelen tepkiler nasıl? Kendi internet sitem yok ama benim için şirkete çok olumlu mesaj ve e-mailler geliyor. İnsanlar da artık bizim Gülşen'le birlikte olmamızı istiyor. Fakat bu hikayenin gidişine bağlı bir şey. Bir bakarsınız ben psikopata dönüşebilirim, bir anda kötü adam olabilirim. Ama artık seyirci grubumuzu kurduk. Genelde reytinglerde hep birinci oluyoruz. Şimdiye kadar yaklaşık 20 tane dizide oynadım. 'Şöhret'te aldığım beğeni hepsinden çok daha fazla.

BALON ŞÖHRETLER...

* Bu diziden de alnınızın akıyla çıktınız... Bu piyasada 20 yıldır varım ve her yaptığım işten alnımın akıyla çıktım. Benim yaptığım bütün işler başarılı oldu. Hiçbir işim yarıda kalmadı.

* Mankenlik ilk göz ağrınız. İleriye yönelik planlarınız arasında podyum ile ilgili yapmak istediğiniz yatırımlar var mı? 1987 yılından bu yana mankenlik yapıyorum ve mesleğime çok büyük saygı duyuyorum. Medyada gündeme gelen bazı bayanlar ya da şaklabanlar mesleğimizin adına hiçbir zaman leke süremeyecek. Onların kim olduğunu herkes biliyor. Mesleğim ile ilgili ne yapabilirim diye uzun zamandan beri düşünüyordum. Şu anda da aklımda bir ajans açma düşüncesi var. Hepsi Avrupa standartlarında 30 kişilik bir kadro kuracağım. Genelde erkek ağırlıklı bir ajans olsun istiyorum. Ajansta 10 tane de bayan manken olacak.

* Dizinin adından yola çıkarak sizin şöhret kavramına bakışınız nasıl? Ben şöhretin ne olduğunu bilemiyorum ve yıllardır çözemedim. Çünkü yaşantısıyla, kimliğiyle ve yaptığı işlerle bir insan şöhret olmalı. Televizyona çıkıp, sağa sola laf atarak şöhret olmamalı. Bunlar balon şöhret. Ekrana çıkıyorlar ellerinde bir kağıt hangi tarihte nereye gidecekleri yazıyor. Yurtdışında konser dediğin Tarkan'ın verdiği gibi 10 bin kişiye olmalı. Benim için şöhret Tarkan'dır, Kenan Doğulu'dur, Sezen Aksu'dur, Türkan Şoray'dır, Kadir İnanır'dır. Şöhret kavramı için benim hiçbir fedakarlığım olmadı. Ben özel yaşantıma dikkat ettim ve yaptığım işlerde seçici olmaya çalıştım. Bunları yaptığım sürece ufak çapta şöhretimi devam ettirebiliyorum. En azından insanlar bana tebessüm ediyor. Benim için şöhret bu.

* Mankenliğe devam ediyor musunuz? Evet eski tempoda olmasa da devam ediyorum. Arkamızdan işi ciddi bir şekilde yapacak kimse gelmiyor. Son zamanlarda Anadolu'da 10 tane defileye katıldım. Keşke bu defilelere benim yerime başkası gitse. Güzel para da kazanılır ama bu işi ciddi yapacak erkek manken yok. Hala biz devam ettirmeye çalışıyoruz. Mankenlik yapmaya çalışan gençler, dizilerde rol almaya kalkıyor, bir süre sonra orada da bocalıyor.

* Yeni nesilden beğendiğiniz erkek mankenler var mı? Yeni nesilden beğendiğim Tarkan Tan var. Şimdi Çin'e gitti. İşi kovalıyor, meslek olarak görüyor ve çok iyi yapıyor. Yerime ancak o gelebilir.

MUTLULUK AYRINTIDA GİZLİ

* Aşk hayatınız dizideki gibi zorlu mu geçiyor? Hayır, çünkü birlikte olduğum kimse yok. Yalnızım ve mutluyum. Aşk biraz yordu beni. Şu an sadece işimle ilgilenmek istiyorum. Eğer bir aşk yaşayacaksam bile benimle sessiz sakin bir yaşam sürecek, bana yardımcı olabilecek bir ilişki ararım. Öyle birini de bulmak çok zor oluyor. Ama yalnızlıktan da mutluyum. Zaten şimdi şehir dışında oturuyorum. Bütün boş zamanlarımı evimde senaryo okuyarak, müzik dinleyerek, arkadaşlarla muhabbet ederek, mangal yaparak geçiriyorum. Bunlar pahalı olmayan ama insana çok büyük mutluluk veren zevkler. Benim hayatımın vazgeçilmezlerinden biri de motosiklet. Onsuz bir hayat düşünemiyorum.

* Sizi izleyenlerin yaş ortalaması genç mi yaşlı mı? Her ikisi de var. Ben yaşlılarla beraber büyüyorum, gençler de benimle beraber büyüyor. 40 yaşındayım. 30 yaşında bir kadın geliyor ve 'Ben küçüklüğümden beri sizi izliyorum' diyor. Bu çok güzel bir şey. Bunun yanı sıra beni çok seven 18-19 yaşında lise öğrencileri genç kızlar bile var. Yani çok geniş bir hayran kitlesine sahibim.


MUSTAFA KIZIL

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Boşanma değil mal telaşı sardıYerli Victoria'lar
Sıcak kadın sevmemBebek gibi bir yüz için
Güç yetmeyen Saleen'İBS' ile yaşamayı öğren
Kıskanılacak kadın GiseleTuba işten vazgeçti...
Bu yıl Umre yolu açıldıAyrılık kaderi oldu
Midesi 'Of' çektiriyor...Modada da Çağla'yacak
Filmle birlikte aşk da bitti...Çabuk makyajın sırları
Yüksek yastık kullananlar...Kaşlar yaşı yansıtır
Boynunuzu unutmayınSelülitle yaşamak...
Kıvırcık saç özen isterManikür yapmak çok da zor değil
Doğadan gelen cilt temizliğiTuvalet kağıdının ıslağı...
Komple bakımla kalıcı çözümlerIşıltılı dudaklar göz...
Sivilcelere esir olmamak...Derin kırışıklıkları...
Çayımızı içtik işimizi yaptıkTrafik kabusu 'cep'te
Dantel şıklığı başkaBütünlük önemli
Dakikası trilyonAldatan aldatana!
Jolie'ye çirkin teklifHollywood yıldızları...
Amerika'ya milliyetçi vetoAcil servis
İftar mönüsüRüya yorumları
Sevgi mesajları
GÜNCEL
Ezeli Ezeli rekabet ebedi dostluk
Size de bu yakışır... Fenerbahçeli on binlerce taraftar, lenf kanseri...
Mortgage bizi sattı
En hayırlı borclu...
Türbeye adak caiz mi
Son moda sertifika
Aniden acıya gözyaşı seli
Canavarın atası
SPOR
HovArda HovArda Aslan: 3-3
Cim-Bom Eder'in golüyle yenik duruma düştüğü maçta Ayhan'la eşitliği...
Meydan savaşı
Zico ara öncesi sıkıntı...
Yıldırım'dan ateş:...
Gerets'in ipi çekiliyor
Ziya Doğan'dan başkent terapisi
Havalı Fener
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Par. Bul. 15 C
ANKARA - Yağmur 15 C,Par. Bul. 9 C
IZMİR - Par. Bul. 28 C,Par. Bul. 15 C
ANTALYA - Açık 31 C,Açık 21 C
ADANA - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 36.924,860 D:% -0,92
DOLAR S: 1,515 D:% 0,73
EURO S: 1,915 D:% 0,31
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu