Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 01 Ekim 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Sıcak kadın sevmem
'Ekonomi hakkında fikrim yok'

Cem Yılmaz ne okuyor?



Cem Yılmaz, hangi ünlünün ağır kitabını okuyor acaba? Tonla parası var, Türk ekonomisinin gidişini nasıl görüyor peki? Yanıt veriyoruz: Fransızca-İspanyolca sözlük okuyor. Ekonomi hakkında ise "Hiçbir fikri" yok!

***

Sıcak kadın sevmem

Cem Yılmaz, iş dışında oldukça sakin yaşıyor. Evde oturmayı seviyor. Çevresini daraltmış, vaktini yakınlarıyla geçiriyor. Ünlü komedyen; 33 yaş ruh halini, kadınlara bakışını ve tembelliğini yazarımız Ece Vahapoğlu'na anlattı.

Bende değişen şey 'Her şeyi biliyorum' hissinden 'Her şeyi bilmene gerek yok' hissine geçiş oldu

* İş dışında neler yaparsınız? Çok fazla şey yapmıyorum. Film bitince boşluğa düşme durumları oluyor. İnsanlar izledikten sonra rahat edeceğiz. Planlı yaşamam. Fiziken çalışmazken fazla hareketli değilim. Aşırı tembellikle geçiyor diyeyim...

* Bir ara spor salonuna gidiyordunuz? 30 yaş kriziydi, geçmişte kaldı (gülüyor). Hayatımda hiç rutin bir spor yapmadım. Sağlıklı bir vücudum yok. Ama 30 yaşından sonra 3 ayda sağlığımı yakaladım. Yapabileceğimi gördüm ve bıraktım. Baktım ki o başka bir yaşam şekli. Ben öyle düzenli spor yapanlar kulübünün bir parçası olmak istemedim. Ama yakında tekrar başlayacağım. O zaman 13 kg. vermiştim. Şu an 90 kg'ım. Oyuncu olmak için fiziği değiştirmek de gerekiyor. Devamlı tombul ve sevimli adamları oynamak zor, ama öyle ince ve yakışıklı da sadece spor yaparak olunmuyor.

SİYAH GİYMEYİ SEVİYORUM

* Filmlerinizde rengarenk giyinirken günlük yaşıntınızda şu siyahlardan bir türlü vazgeçmediniz...
Başka bir renk yakışmıyor ki. Alerji yapıyor, rahat hissetmiyorum, hoşuma gitmiyor. Daha ne diyeyim? Genelde siyah kumaş pantolon ve bir t-shirt giyerim. Son zamanlarda eşofman giymeye başladım.

* E kıyafete pek olmadığına göre, nerelere para harcarsınız? Evet kıyafet derdim yok. En çok parayı elektronik eşyalara, bilgisayarlara ve müzik aletlerine harcıyorum.

* Arabalar? Bir araba maceramız var ama o da öyle çok ciddi bir konu değil.

* Kaç yaşındasınız? 33 ve ölmek üzereyim (gülüyor). Ben zaten "kaç yaşındasın?" dendiğinde '35' diyorum. Çocukluğumdan beri yaşı büyük olmaktan hoşlanan biriyim. Hiçbir zaman 20 yaşında olmaktan gurur duymadım. Zaten benim 20'li yaşlarda hissettiğim de 35-40 gibiydi.

HİÇ PLANLI OLMADIM

* Kendinizde bu kadar zaman hiç mi değişen bir şey yok?
Tabii ki farklı düşündüğüm şeyler var. Çok köklü değişiklikler değil de anlık kararlarla ilgili. Erken olgunlaştım. Belirgin bir sakinlemek değil bu, ama tatminle ilgili bir şeyler olsa gerek. Hoş, hiçbir zaman fazla hırsım yoktu. Şimdi telaşım da yok. Ne yapacağımı daha iyi biliyorum. Eskiden beri planlı birisi değilim. Aslında değişen tek şey geçmişte "Ben her şeyi biliyorum" hissinden "Her şeyi bilmene gerek yok" hissine geçiş oldu.

* 60'lı yaşlardaki adamların eşlerini terk etmelerine ne diyorsunuz? Zaten mazbut bir yaşam sürüyorum. Öyle olmak istemem. Her yaşın bir davranışı var. 60'lı yaşların özellikleri de bu demek ki. Kendime ve etrafıma zarar vermeden yaşamayı tercih ederim.

* Evlilik ve çocuğa bakışınız nasıl? O treni kaçırmak istemem. 50 yaşında ilk çocuğum doğarsa tuhaf olur. Ama diğer ihtimali nasıl gerçekleştiririm, onu da bilmiyorum. Zaten bu planlanacak bir şey değil. 18 yaşında kendimi sigara içen biri olarak hayal edemezdim. Ama 21 yaşında başladım ve hala içiyorum. Şaşırıyorum.

* Çoluk çocuklu bir aile hayal eder misiniz? Çocuk yetiştirmek çok zor. O yüzden anne ve babamın kıymetini bilirim. Ne yapıyorsak, onların payı büyük. Çocuk yapabilirim ama tek başına yapılmıyor. Olayın kitlendiğini nokta da bu zaten...

* Nasıl bir eş isterdiniz? Benim bir şartım yok. Başkasının şartı olursa ona da ayak uydurmak isterim. Önemli olan istemek... Ben biriyle aile olmayı istemek mertebesine henüz gelmedim. Toplumda evliliklerin nasıl yapıldığına bakınca; bazıları aşk, bazıları ısrarla, bazıları oldu bittiyle oluyor ve bir şekilde aile oluşuyor. Ama ben işin idealini yaşamak istediğim için bekliyorum. Evlilik bana uzak gelmiyor.

SEVGİLİM YOK DESEM?

* Evliliğin 'ideali' nedir peki? Yani sizin 'ideali'niz?
Sevgi dolu bir evlilik. Beraber karı-koca, anne-baba olmaktan haz alacağın bir kararlar silsilesi. Öyle bir ortamda bulunmadım.

* Sevgiliniz var mı? Hayır yok! Bakalım bu cevabım karşılığında kimler sinirlenecek?

* Yani var? Yalnız değilim. 33 yaşındayım. Bir sosyal hayatım var elbette. Yaş geçtikçe insanın üzerinde ne kadar baskı oluşuyor... 45 yaşında evde yalnız otursam "Niye yalnız oturuyorsun" sorusu daha da çok sorulacak.

ÇOK HAREKETLİ DEĞİLİM

* Son iki sevgiliniz (Lal Dedeoğlu ve Cansu Dere) asık suratlı, soğuk görünümlü kadınlardı. Komedyen olarak zıtlıklar mı sizi çekiyor?
Ben onları hiç asık suratlı görmedim. Çok sıcak ve neşeli tiplerden zaten hoşlanmam. Hareketli kadın pek sevmiyorum belki de. Çünkü ben de çok hareketli, haylaz değilim. Eğer sahneye çıkmıyor olsam, aslında çok dar bir çevrede yaşıyorum.

* Manşetimiz ne olacak? Ben sana veririm manşeti. "Ben ne kadar iyi bir insanım" Eski röportajlarımı okurken finali hep "iyi insan" olmaya bağlamışım. Ama iyi insan olma gibi bir çabam var, her gün bunu düşünüyorum. Kimseye zararım dokunsun istemem.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Boşanma değil mal telaşı sardıYerli Victoria'lar
Bebek gibi bir yüz içinGüç yetmeyen Saleen
Yalnızlıktan yana hiç...'İBS' ile yaşamayı öğren
Kıskanılacak kadın GiseleTuba işten vazgeçti...
Bu yıl Umre yolu açıldıAyrılık kaderi oldu
Midesi 'Of' çektiriyor...Modada da Çağla'yacak
Filmle birlikte aşk da bitti...Çabuk makyajın sırları
Yüksek yastık kullananlar...Kaşlar yaşı yansıtır
Boynunuzu unutmayınSelülitle yaşamak...
Kıvırcık saç özen isterManikür yapmak çok da zor değil
Doğadan gelen cilt temizliğiTuvalet kağıdının ıslağı...
Komple bakımla kalıcı çözümlerIşıltılı dudaklar göz...
Sivilcelere esir olmamak...Derin kırışıklıkları...
Çayımızı içtik işimizi yaptıkTrafik kabusu 'cep'te
Dantel şıklığı başkaBütünlük önemli
Dakikası trilyonAldatan aldatana!
Jolie'ye çirkin teklifHollywood yıldızları...
Amerika'ya milliyetçi vetoAcil servis
İftar mönüsüRüya yorumları
Sevgi mesajları
GÜNCEL
Ezeli Ezeli rekabet ebedi dostluk
Size de bu yakışır... Fenerbahçeli on binlerce taraftar, lenf kanseri...
Mortgage bizi sattı
En hayırlı borclu...
Türbeye adak caiz mi
Son moda sertifika
Aniden acıya gözyaşı seli
Canavarın atası
SPOR
HovArda HovArda Aslan: 3-3
Cim-Bom Eder'in golüyle yenik duruma düştüğü maçta Ayhan'la eşitliği...
Meydan savaşı
Zico ara öncesi sıkıntı...
Yıldırım'dan ateş:...
Gerets'in ipi çekiliyor
Ziya Doğan'dan başkent terapisi
Havalı Fener
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Par. Bul. 15 C
ANKARA - Yağmur 15 C,Par. Bul. 9 C
IZMİR - Par. Bul. 28 C,Par. Bul. 15 C
ANTALYA - Açık 31 C,Açık 21 C
ADANA - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 36.924,860 D:% -0,92
DOLAR S: 1,515 D:% 0,73
EURO S: 1,915 D:% 0,31
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu