Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 30 Eylül 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Ödül bu kez garantide...
'Evlilik aşkı öldürmez'
Ekip çok başarılıydı
Bu nasıl bakan...

Ödül bu kez garantide...

Bugün atv'de ekrana gelecek 'Milyoner' isimli yarışmayı sunacak olan Kenan Işık 1 milyon YTL'nin sahibini arayacak. Daha önce sunduğu yarışmalarda büyük ödül veremediğinden yakınan Işık bu kez kararlı.



atv'de bugün muhteşem bir yarışma başlıyor. Sunuculuğunu usta sunucu-oyuncu Kenan Işık'ın yapacağı "Milyoner" her cumartesi-pazar haber öncesi saat 17.00'de yayınlanacak. Karı-koca, anneoğul, patron- çalışan gibi 2 kişilik ekiplerin yarışabildiği programda yarışmacılar, 15 soruya doğru yanıt verdikleri taktirde 1 milyon YTL'nin sahibi olacak. Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yarışmanın en büyük özelliği yarışmacıların ödüllü sorulara istedikleriyle başlayabilecek olması. Daha önce sunduğu "Kim 500 Milyar İster" isimli yarışma programında büyük ödülü kimseye veremediklerini söyleyen başarılı sunucu "Bu kez 1 milyon YTL mutlaka sahibini bulacak" dedi. Programın dışında yeni bir dizi projesi için kolları sıvayan usta oyuncu, önümüzdeki günlerde çekimler için kamera karşısına geçecek. Son dönemde "Dadı", "Emret Bakanım" ve "Belalı Baldız" gibi sitcom dizilerde rol alan sanatçının yeni projesi komedi türünde değil. Med Yapım imzalı dizide Işık, savcıyı canlandıracak ve gizemli olayları aydınlatmaya uğraşacak.

HEM KOLAY HEM EĞLENCELİ
* Yarışmayı bir de sizden dinleyelim...

İki kişinin yarıştığı yepyeni ve çok farklı bir yarışma programı. Son derece kolay. 15 soru var ve ödül 50 YTL'den başlıyor. Yarışmacılar 15 sorunun tamamına doğru cevap verirse 1 milyon YTL'nin sahibi oluyor. Diğer yarışmalardan farkı yarışmacılar burada çiftler halinde mücadele ediyorlar. Yani iki arkadaş, anne-oğul, patron-işci olabilir. Tek ve en önemli şart 18 yaşını doldurmuş olmaları. Yarışmacıların dört tane joker hakkı var. Yarışanlardan biri diğerinin cevabını doğru bulmuyorsa, o cevabı veto hakkını kullanıyor. Bu hakkı iki defa kullanabiliyorlar. Bir de soru değiştirme joker hakkı var. Bundan başka süper joker hakkı var. Bu yarışmanın çok önemli bir özelliği de, istediğiniz ödül kategorisinden başlayabiliyorsunuz. Yani isterseniz 50 bin YTL'lik sorudan yarışmaya katılmanız mümkün. Böyle ilginç tarafları var. Yarışmanın yapımcılığını Med Yapım ve Genel Müdür Meltem Kayalı yapıyor. Daha önceki yarışmaları da onlar hazırlıyordu. Yarışma seven bir ekip. Bu program için çok olumlu bir şey. Hem soruların hazırlanmasında, hem de yarışmanın bütün genel içeriğinde böyle birinin olması iyi bir şey.

SAVCIYI OYNAYACAK
* Önceki yarışmanızda bir türlü büyük ödülü vere- mediniz. Peki burada büyük ödüle ulaşan olacak mı?

Bu biraz da yarışmacıyla alakalı. Burada istedikleri ödülden başlama gibi bir durumları olduğu için yarışmacıların, 1 milyon YTL'ye daha çabuk ulaşabileceklerini umuyorum. İçimden bu defa 1 milyon YTL'yi verecekmişiz gibi geliyor. Yarışmacılar 200-250 bin YTL kazandıklarında yarışmadan çekiliyorlar. Bu defa büyük ödülü verip vermeyeceğimiz de biraz yarışmacıyla alakalı. Son derece basit ve kolay bir yarışma. Seyretmesi de keyifli olacaktır.

* Bir önceki yarışmanızda 'emin misiniz?' soru- su sizle ve yarışmayla öz- deşleşti. Peki bu yarışmada yeni alternatif final soruları mı bulacaksınız, yoksa ay- nen devam mı?
Neticede bir final cümlesi bulmak zorundayız. Yine aynı soruyla devam edeceğiz. Çünkü o final cümlesi çok tutmuştu.

* Peki bundan başka bir proje var mı?
Geçtiğimiz sezon diziler vardı. Bu yayın dönemde de olacak mı? Aslında yeni bir dizi film projemiz var. Adını henüz bilmiyoruz. Şu anda üstünde konuşuyoruz. Sırlarla ve gizemlerle ilgili bir proje... Gizemli olaylar var ve bu olayları çözmeye çalışan bir savcı var.

* Polisiye mi olacak?
Hem polisiye, hem de gizemli bir takım olaylar var. Heyecanlı bir proje.

BU KEZ GERECEK!
* Agatha Christie romanları tarzın- da bir şey mi?

Orada öykü cinayetler üzerine kurulu. Burada öyle bir gizemden bahsetmiyorum. Biraz daha mistik olaylar. Mistik olaylar sonucunda cinayetler ortaya çıkıyor ve bu cinayetlerin çözümlenmesi gerilimi iyice tırmandırıyor.

* Dizide nasıl bir karakteri canlan- dıracaksınız?
Ben savcıyı oynayacağım. Bilinmeyen olayları tahmin eden biri var, onu destekleyen bir savcı olacak. Henüz nasıl biri olduğunu ben de tam olarak bilmiyorum. Şu anda sadece birinci bölüm yazıldı. Yalan yanlış bir demeç vermek istemiyorum.

* Sizin dışınızda kimler olacak?
Henüz kast yeni yeni oluşturuluyor. Benim dışımda bir genç erkek ve bayan oyuncumuz daha olacak. Ben onların patronlarını oynayacağım.

* Kadınlar sizi çok beğeniyor?
Bunun nedeni hakkında fikriniz var mı? Kadınların beni neden beğendiğini açıkçası bilmiyorum. İnsanın kendinden bahsetmesi zordur. "Benim şöyle özelliklerim var" diye anlatamam. Belki yaşım-başım ve ekrandaki duruşum itibariyle farklı buluyorlardır. Bana göre güzelliğin ölçüsü subjektiftir. Herkese göre değişiklik gösterir.

'AŞK HER DÖNEM FARKLIDIR'
* Karşı cinste sizi ne etkiler?
Her zaman donanımlı, bilgili, yaptığını, ettiğini bilen, dünyanın farkına varan kadınlar güzeldir. Zaten o kadına da yansır. Burnu, gözü bir manken gibi değildir ama nedense bana güzel gelir. Kendini yetiştirmiş, bakımlı, kafası dolu, oturup ciddi anlamda konuşabileceğiniz kadınlar daima farklıdır.

* Sizce evlilik aşkı öldürür mü?
Bu sizin bakışınızla alakalı. Aşk ilk anda yaşandığı gibi olmaz elbette. Evlilik zaman içinde başka şeye dönüşür. Aslında bana göre insanın karısına ya da kocasına duyduğu ilginin hayranlık boyutu daha da artıyor. Ama, ilişki doğru yaşanıyorsa ve siz bu olgunluğa ulaşmışsanız gündelik şeylerle onu zedelememişseniz... "Biz karı-koca olduk her şey birbirine geçti" demek büyüyü bozar. İnsanın içindeki özgür alanı eşler koruyabiliyorsa anlamlı olur.

* Aşka bakışınız nasıl?
Her dönemde başka bir şeydir. Buluğ çağında bedensel bir şey ortaya çıkarken tecrübe kazandıkça formasyonu değişiyor.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
'Gençlik filminde...Hobileri artık işleri oldu...
Kalplerin birincisiYazlıklarınızı kaldırmayın
Haydi Feshane'yeİlaçları aksatmayın
Annelik alışkanlık yaptıCem Yılmaz ilk kez bu...
Gurbet o kadar acı kiYüzüğü parmağa taktı...
Gözyaşının faturasını...Yapımcısıyla sorun yaşıyor
Sporla gelen güzellikAzeriler Özgün'ü çok sevdi
Maçonun oğlu...Kiraladılar ama oturamıyorlar
80'lerin bohem tarzı...Paha biçilmez saatleri...
Spor giyim şıklığı...Süper modelle süper olun
Kendinden emin güçlü bir imaj...Hatlarınızı gizlemeyin
Deri ceketin havası başkaİç ısıtan cıvıl cıvıl renkler
Takılarınızla büyüleyinKolay ve hesaplı
Kullanışlı salonlarEvrim geçirmiş bu evyeyi...
Lezzet uzmanıAyrıcalıklı
Şirin mi şirin...Sıcaklığını hisset
Gelsin hediyeler...Bu fırsat kaçmaz!
Tatil anısıBabası belli oldu
Hem iş, hem aşkPodyuma çıkacak
Ünlüler de gaf yapar'Midesi geniş'
Bir Başka GeceMuhteşem tören
Şimdi balayı vaktiEğlence takvimi
Acil servisİftar mönüsü
Rüya yorumlarıSevgi mesajları
GÜNCEL
İhmale İhmale bakan yok
Alperen narkoz yerine azot verilince hayatını kaybetti. Sağlık...
Komşuda pişer bize de düşer...
İhaleden sonra zehir oldu
Namazı cem etmek
İhanette rekor
Zengin ve gizemli
Kanlı soygun
SPOR
Biraz Biraz zaman istiyorum
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Randers zaferinden sonra ilginç...
G.Saray geri gitti
1 maç 2 mesaj
Tigana yine hedefte
İspanyollar da gol dedi
Gökdeniz var Ersen yok
Gruplar ateş gibi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Yağ. Ola. 23 C,Yağmur 15 C
ANKARA - Yağmur 22 C,Par. Bul. 12 C
IZMİR - Yağ. Ola. 27 C,Par. Bul. 14 C
ANTALYA - Yağmur 30 C,Par. Bul. 21 C
ADANA - Par. Bul. 31 C,Açık 21 C
EKONOMİ
IMKB E: 36.924,860 D:% -0,92
DOLAR S: 1,515 D:% 0,73
EURO S: 1,915 D:% 0,31
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu