Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 21 Eylül 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
'Kendimi milli servet olarak görüyorum'
Başbakandan daha çok söyleyecek sözüm var!

Siyasete ısınıyor



HÜLYA Avşar'ın Yeni Aktüel'e söylediği sözler çok konuşulacak: 3 yıl sonra politikaya giriyorum...

***

'Kendimi milli servet olarak görüyorum'

Hülya Avşar Yeni Aktüel'e eteğindeki taşları döktü. Birlikte olduğu erkeklerin hepsinden sıkıldığını söyleyen ünlü sanatçı huzuru Ali Güven de bulduğunu itiraf etti.

En son şehit ailelerine yazdığı mektupla gündeme gelen Hülya Avşar bugün piyasaya çıkan Yeni Aktüel dergisine özel hayatından iş hayatına kadar her konuda açık yüreklilikle konuştu. Kendini 'Milli Servet' olarak gördüğünü söyleyen Avşar en geç üç yıl sonra politikaya atılacakmış.

* Evliyken "Ne olursa olsun kocanıza katlanın" mesajı verdiniz. Boşandıktan sonra "Çok rahat tatile de gideriz" diyorsunuz. İki haliniz arasındaki fark kafaları karıştırdı.
Eğer benim gözüme sokulmasaydı ben evliliğimi sürdürüyor olurdum. Kurulu düzenimin bozulmasını istemedim. Aldatma olmasa başka bir şey olacaktı. Muhakkak bir monotonluk, anlaşmazlık oluyor. Çocuğumun babasıyla büyümesini, aynı ortamda aynı havayı solumasını istediğim için fedakarlık yapmak istedim. Kimseye 'benim başıma gelenler sizin başınıza gelse de bunlara katlanın' deme hakkım yok. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Evliliğinizi sonuna kadar yürütün diyorum, katlanın demiyorum.

* Filmlerdeki gibi zengin kadın- fakir erkek aşkı yaşar mısınız? Parasız ama adam gibi biriyle birlikte olamaz mısınız?
Parasız olmaz. Ben rahatsız olabilirim. Kadın- erkek eşittir, restoranda ortak hesap öder. Ben bunları kabul edemiyorum. Erkek, erkek gibi olmalıdır. Kadını sahiplenmelidir. Kadının bir takım ihtiyaçlarını giderebilmelidir. Beni seyahate götürebilecek, otel paramı, ekstralarımı ödeyebilecek. Soğuyorum öteki türlü. Beni sahiplenen ve benden daha güçlü şeylere sahip olan erkeklere aşık olabiliyorum. Eşit şartlarda olabiliriz. Annemin karnından zengin dogmadım. Ama çalışıp kendimi iyi bir standarda oturttum. Geriye çekemem şimdi onu. "Feraye Hanım'ın çocuğu evime gelebilir"

* Size yaklaşmak isteyen bir erkeğin ne gibi özelliklere sahip olması gerekiyor?
Artık erkekte aradığım şey anlayış, değer, saygı ve sevgi. Ben uyurken bile ayaklarının ucuda yürüyecek kadar sevgi ve saygı duyacak birisi; huzur benim için yeterli.

* Huzurlu musunuz?
Şu anda huzur bulabileceğim bir insanın hayatıma girmesi için düşünce içindeyim . O bana huzur veriyor. Aslında aradığım şeylerin çoğu var. Ama ben karşımdakinin aradığı şeyleri verebilecek durumda mıyım bilmiyorum. Gece dışarı çıkmıyorum, istediği zaman seyehate çıkamam, gece onun yanında kalamam. İkiüç gün tatil yaparım ama bu ona ne kadar yeter bilemem.

* Ali Bey'den bahsediyorsunuz değil mi?
Evet. Şu anda gündemde olan o. Karşımdaki insana ben bir şeyler veremiyorum. Karşımdakinden buldum ama...

* Çocuğunuz olmasaydı Kaya Çilingiroğlu ile ilişkiniz nasıl olurdu?
Herhalde ilişkimiz tamamen bitmiş olurdu.

* Zehra, babasının oğlunu gördü mü?
Henüz görmedi. Bir şekilde babasıyla bunu organize edecekler. O konuya ben ben çok fazla karışmak, baba- kız arasına girmek istemiyorum. Zehra'ya şunu söylüyorum : Benim tek çocuğum sensin başka çocuklar beni hiç ilgilendirmiyor.

* Ayrılığınızla ilgili soru soruyor mu?
Çok uzun süre bir şey sormadı. Bu yaz kardeşi olduğunu öğrenince 'Neden babamdan boşandın?' dedi. Benim sebep olduğumu düşündü. O güne kadar 'karşılıklı anlaşamadığımız şeyler oldu' diye abuk sabuk şeylerle idare ediyorum. Bu yaz baktım ki bana tepki göstermeye başladı. Aldım karşıma 'Zehra'cığım baban başka bir kadınla ilişki kurdu. Bir de ondan çocuk sahibi oldu. Bunu sana söyleyip söylememeyi çok düşündüm ama söylemeye karar verdim' dedim. Zehra babasına düşman olmadı.

* Zehra'nın iyiliği için Feraye Hanım'la ve çocuğuyla gerekirse bir araya gelir misiniz?
Eh tabii. Bir süre sonra mecbur kalacağız belki de. Aslında Feraye Hanım'la bir araya gelmemize hiç gerek yok. Çocuklar birbirini görebilir. Çocuk benim evime girebilir. Şimdilik Zehra'nın onu tanımasını istemem.

* Birlikte olduğunuz erkekler değişirken, hepsiyle yaşadığınız ve aynı kalan sorun ne oldu?
Söylesem mi acaba diyorum ya... Acaba ayıp olur mu?

* Bence söyleyin...
Uyanık ve detaycı bir kadınım. Ufacık bir bakışıyla bana ne anlatmak istediğini anlıyorum. Bir süre sonra kendini yenilemediyse de sıkılmaya, dikkate almamaya başlıyorum. Ona fazla zaman harcamıyorum. Ama evliliğimde hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim. Evlilik hep benim için devam etmesi gereken, eğlenceli hale getirmem gerektigine inandığım bir düzendi. Bir şekilde çocuk olduktan sonra her türlü fantaziyi deneyerek düzgün hale getirebileceğim bir şeydi. Flört ederken maymun iştahlı değilim ama karşımdakinin her gün yeni bir şey vermesini bekliyorum. Ben verdiğime inanıyorum çünkü.

* Otobiyografi yazmayı veya biyografinizin yazılmasını istiyor musunuz?
Muhakkak yazılması lazım. Yazılmaması demek, milli servete ayıp etmek demek. Kendimi milli servet olarak da görüyorum. Kızıma bir şeyler bırakmak istiyorum.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
'Şenol bana da büyük kazık attı'Mankenle modacının...
Evlenmeden olmaz!Bir ibret hikayesi 'Ahh...
'Ben milli servetim'Şakanın kralı Yavuz Seçkin
Kadir İnanır yaşlılığa...Mermerci direksiyonda...
Acil ServisHer yaşın besinleri
Hastalığa karşı tahılVicdanı çalışan biriyle...
Eskiler bir başka!Muhteşem düet
Tekne değil yüzen sarayUyurgezer güzel
Güven sorunu varBeckhamlar frikik ustası
Nasıl formda kalıyorlar?Dişiliğimden ona ne?
Bu göğüsler ev sahibi yaptıAslan bu kez kuzu oldu...
Rüya YorumlarıGünün Mönüsü
Aşk mesajlarıGünün filmleri
GÜNCEL
İhaleye İhaleye tepki büyüyor
CHP Antalya Milletvekili Nail Kamacı, 29 yıllığına kiraya verilmesi...
Hanedanı saray çekti
Masal gibi düğün
En acı tesadüf
Önce dolandırdı sonra öldürdü
İranlı bakanları indirdik
İhanete yakın takip
SPOR
Ersun Ersun gitmek isterse izin veririm
Kendisinin de koyu Fenerbahçeli olduğunu belirten Çubukçu, "Yanal'a...
Ayrılık sinyali
Bu ne sevgi ah
Alex korkusu
Çılgına döndü
Her şey sil baştan
G.saray benı iyi tanır
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Yağmur 26 C,Yağmur 17 C
ANKARA - Yağmur 27 C,Yağmur 13 C
IZMİR - Par. Bul. 29 C,Par. Bul. 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 20 C
ADANA - Yağmur 33 C,Yağmur 22 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.275,020 D:% -0,18
DOLAR S: 1,471 D:% 0,17
EURO S: 1,864 D:% -0,03
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu