Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 17 Eylül 2006
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
'Güzel şeyler yapmak için debeleniyorum'
Bu günlerde ikinci kez baba olacak

'Güzel şeyler yapmak için debeleniyorum'

Avrupa Yakası'na 'Kuzen Sacit' karakteriyle dahil olan Tolga Çevik bir geldi pir geldi. İlk bölümden seyirciyi avucuna alan Çevik, öncesinde de Avrupa Yakası'nın sıkı takipçisiymiş.



atv'nin reyting rekorları kıran dizisi "Avrupa Yakası" yeni sezona bomba gibi transferlerle girdi. Peker Açıkalın ve Hasibe Eren'in de arasında olduğu bu isimlerden biri de daha ilk haftadan gönülleri fetheden Tolga Çevik. 'Kuzen Sacit' karakteri ile diziye dahil olan oyuncu, "Avrupa Yakası"na sonradan katılmasıyla ilgili olarak "Bir diziye sonradan başlamak tehlikeli ama bizim de kendimize göre ismimiz var. Kendinden emin olan oyuncu korkmaz" diyerek bu konuda tedirginlik yaşayacak bir durumu olmadığının altın çizdi. Daha ilk bölümden seyircinin kalbini fetheden oyuncu, ileriki bölümlerde hoş sürprizler olduğunu söyledi. Ama senaryo hakkında fazla bilgi vermeye yanaşmadı. BKM'nin kadrosunda olan ve Yılmaz Erdoğan imzalı her filmde ve oyunda olan Çevik, bir yandan yeni dizisinin heyecanını yaşarken, öte yandan başka bir mutuluk içinde. Tan adlı bir oğlu olan başarılı oyuncu, her an ikinci çocuğunu kucağına alabilir. Eşinin doğum yapmasını sabırsızlıkla bekleyen Çevik, "Oğluma kardeş gelecek. Çok mutluyum" dedi.

* Avrupa Yakası'ndan rol teklif edilince hissettiniz? Bir telefonla geldim ve hemen başladım. 'Böyle böyle bir şey var' dediler, hiç düşünmeden geldim ve çalışmaya başladım. Zaten onlar çok sevdiğim bir aile. Yaptıkları işi en başından beri severek izliyordum. Türkiye adına uzun zamandır çok onur duyulacak bir şey yapıyorlar. Ben de bu projenin bir parçası olmayı seve seve kabul ettim.

BİZİM DE İSMİMİZ VAR

*
Dizi hakkında daha önce ne düşü- nüyordunuz? İzliyor muydunuz? 'Avrupa Yakası' bu kadar uzun soluklu olmasına rağmen hiç aksatılmadan yapılan bir iş. Bir kere tek başına Gülse Hanım'ın (Gülse Birsel) yazdığı şeyleri takdir etmemek mümkün değil. Hakikaten tek başına bu iş Türkiye'de çok zor. Bunlar hep ekiple, grupla yapılır. O tek başına gıkını çıkarmadan 94 bölüm yazdı. Ben de bunun parçası olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Tabii ki takip ediyordum.

* Rolünüzle ilgili kaygılarınız var mı? Gülse'nin kuzeni Sacit biraz bela bir arkadaş! Aileye epey çektirecek. Zaten çektirmeye de başladı. Ama çok komik bir tip. Oturmuş bir ekibin içine biz yeni girdik. Onlar bizi çok sıcak kabul ettiler, hemen sarıp sarmaladılar hepsi sağ olsun. Herhalde onları utandırmayacağız. Elimizden ne gelirse yapacağız

* Tutmuş bir diziye sonradan dahil ol- mak risk değil mi? Tehlikeli tabii. Bizim de hasbelkader kendimize göre bir ismimiz var artık. Dolayısıyla öyle bir tedirginliğimiz yok.

YERİMİ İZLEYİCİ BELİRLER

*
Yani kendinizden eminsiniz... Kendinden emin olan bir adamın böyle bir korkusu olmaz. Sadece onların kafasındaki şeylere uymama korkusu olabilir. Allah korusun! 'Onların süregelen işini acaba sekteye uğratır mıyız, kabullenilir miyiz?' diye bir şey olabilir ama onlar o kadar güzel karşıladı ki, bir problem çıkacağını sanmıyorum. Ben de onların kafasındaki karakteri oturtmak için elimden gelen çabayı gösteriyorum.

* Ata Demirer'in ayrılması size göre seyirciyi zorlar mı? Şimdi böyle olaylarda her zaman adaptasyon sorunu vardır. Ama öyle şaşkınlıklar olacağını sanmıyorum. Bir de ben zaten başka bir karakterle geliyorum. Gülse Hanım öyle bir matematiği bozmaz. Çok seveceklerini tahmin ediyorum.

* Volkan'ı aratmam mı diyorsunuz? Hayır, öyle bir şey demiyorum. Şu an başka bir durum var diyorum. Bakalım ne olacak göreceğiz.

* Kendinizi komedi oyuncuları içinde nerede görüyorsunuz? Bilinen komedi oyuncularının içinde bir tek Okan Abi'yi (Okan Bayülgen) tanımıyorum. Beyazıt Öztürk, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan hepsi tanıdığım ve çok sevdiğim isimler. Hepsi dostlarım, abilerim. Ben burada kendime bir yer gösteremem. Benim yerimi gösterecek olan izleyicidir. Ama ben güzel şeyler yapmak için debelenen bir aktörüm. Ben her oyunculuğu çatır çatır yaparım. Zaten işimiz de bu değil mi!

STAND-UP BİTMEZ

*
Bir dönem stand-up çok popülerdi. Artık o dönem bitti mi sizce? Bitmez canım niye bitsin! İyi olan bir şey devam eder. Cem (Cem Yılmaz) var söz konusu olan. Cem olduğu sürece öyle bir meslek bitebilir mi? Ayrıca ondan başka bir sürü güzel insan daha var.

* Bu arada ikinci çocuğunuzu bekliyor- sunuz, heyecan durumunuz nasıl? Eşim her an doğurabilir. Elimde telefon haber bekliyorum. Memlekete faydası olacaksa, bir düzine olsun! Öyle bir kreş açma durumumuz yok. Şu sıralar hayatım; sadece 'Avrupa Yakası' ve evim.

* Bundan sonra BKM'den ayrı olarak mı çalışacaksınız? Şu an ortada BKM ile konuşulmuş bir proje yok. Ama orası bizim ilk adresimiz. Ben şu an bağımsızım ama öyle bir şey olur ki, "Oyun var, gel oyna" dediklerinde hemen yanlarında olurum.


Mustafa KIZIL

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Büyük kavgaYüzü artık gülüyor
Takıldık gidiyoruzO tam bir külkedisi
Nem reçetesiKoçlara layık Doç
Düzenli tüketim şartOnlar hep şık
Evli evine döndü Ece...Kendini izlemeye tahammülü yok
Bebeğin ismi Nazlı olacak'Sanal ortamda buluşalım'
Aşkı anlatan en tuhaf şiirDavut çocuğu istemedi mi?
Demet 'koç' gibiÇalışmaları iptal olabilir
Ter kokusuna sonGenç bakan gözler
Buğulu gözlerHavalı ve eğlenceli
Enerjik kadınlaraSaçlarınız fark yaratsın
Doğadan gelen güzellikTeknoloji takvimi
Acil servisHamile kadınlara ağrı...
"Bizden önce eşcinseller...Paraya para demiyor
Evinizi yeniliyoruzDenizden gelen kapaklar
Şimdi örgü zamanıEviniz İçin Parlak Fikirler
Rengarenk eşya modasıSonbahar kampanyası
Yatak odaları güzelleşiyorGünün Mönüsü
Rüya YorumlarıAşk mesajları
GÜNCEL
500 500 milyarlık sorular
İşte, yıllardır milyonlarca kişinin merak ve heyecanla izlediği 'Kim...
Öldüren evlat
İlerleyelim beyler
Eğitime Japon işi iyilik
Şehirden indik köye
Maket bıçaklı dehşet
Acı işaret çantadan geldi
SPOR
Trabzon'a Trabzon'a ret Fener'e evet
Bordo-Mavililer'in Lazaroni'yi kovup, Ziya Doğan'la anlaşmadan önce...
Hakan'la vuracak
Süper Kupa taktiği
Yakın markaj!
Trabzon hat-trick peşinde
Antalya coştu: 3-2
Sakarya'da sessizlik: 0-0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 25 C,Açık 17 C
ANKARA - Par. Bul. 26 C,Par. Bul. 10 C
IZMİR - Açık 32 C,Açık 17 C
ANTALYA - Açık 33 C,Açık 22 C
ADANA - Açık 32 C,Açık 22 C
EKONOMİ
IMKB E: 38.143,910 D:% 1,77
DOLAR S: 1,468 D:% -0,51
EURO S: 1,858 D:% -1,09
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu