2.Gün: Sabah: 1 fincan çay Öğle: Fırında dana eti, yeşil salata Ara: 120 gr üzüm Akşam: 60 gr ton balığı, mısır salatası, rezene salatası
3.Gün: Sabah: 1 fincan çay Öğle: Buğulama et, fırında sebze, 50 gr kepek ekmeği Ara: 15 gr ceviz Akşam: Havuçlu patates, marul salatası
4.Gün: Sabah: 1 fincan kahve Öğle: Balık, maydanozlu patates salatası, 50 gr kepek ekmeği Ara: 160 gr kivi Akşam: 100 gr et, pirinçli sebze püresi ve yeşil salata
5.Gün: Sabah: 1 fincan çay Öğle: Izgara balık, patates ve maydanoz salatası, 50 gr kepek ekmeği Ara: 100 gr muz Akşam: Et, fırında patates salatası, enginar salatası
6.Gün: Sabah: 125 gr kaymaksız yoğurt Öğle: Tavuk, yeşil salata, 50 gr kepek ekmeği Ara: 140 gr armut Akşam: Et, karışık salata, havuç
7.Gün: Sabah: 125 gr kaymaksız yoğurt Öğle: Et, havuçlu patates, 50 gr kepek ekmeği Ara: 130 gr greyfurt Akşam: Et, rezeneli patates ve havuç, marul salatası