 |
Başlıca özellikleri
Tatlandırıcı türü: Sakkarin Tatlılık oranı: 200-700 Tat karakteri: Geç algılanır, ağızda kalıcı tat bırakır, ısıya dayanıklı Maksimum doz: 2.5 mg/kg Tatlandırıcı türü: Aspartam Tatlılık oranı: 180 Tat karakteri: Ağızda acı tat bırakmaz, ısıya dayanıksız Maksimum doz: 40 mg/kg Tatlandırıcı türü: Asesülfam-K Tatlılık oranı: 130-200 Tat karakteri: Çabuk algılanır, ağızda acı tat bırakmaz, ısıya dayanıklı Maksimum doz: 15 mg/kg Tatlandırıcı türü: Siklamat Tatlılık oranı: 30 Tat karakteri: Ağızda acı ve metalik tat bırakır, ısıya dayanıklı Maksimum doz: 11 mg/kg
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
HAVA DURUMU |
|
 |
ISTANBUL - Par. Bul. 30 C,Par. Bul. 18 C |
| |
 |
ANKARA - Par. Bul. 32 C,Par. Bul. 16 C |
| |
 |
IZMİR - Açık 33 C,Açık 17 C |
| |
 |
ANTALYA - Açık 30 C,Açık 20 C |
| |
 |
ADANA - Par. Bul. 29 C,Par. Bul. 24 C |
| |
|
|
|
|
 |
EKONOMİ |
 |
IMKB E: 29.924,830 D:% -0,07 |
| |
 |
DOLAR S: 1,323 D:% 1,03 |
| |
 |
EURO S: 1,634 D:% 1,27 |
|
|
|
|
|
AKTÜEL |
 |
|
|
GÜNE BAKIŞ |
 |
|
|
EKONOMİ |
 |
|
|
MAGAZİN |
 |
|
|
|
|
 |
|