Balık Buğulama Makarnayı kaynar tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tavuğu haşladıktan sonra, ayıklayın ve etlerini didikleyin. Kremalı Mantar Çorbasını bir tencereye dökün. Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyağı ilave ederek pişirin. Koyulaşınca, tavuk parçalarını, çırpılmış yumurtayı, kaşar rendesinin yarısını, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. İçine süzülmüş makarnaları da ilave edip iyice harmanlayın. Hazırladığınız karışımı tereyağı ile yağlanmış fırın kabına dökün. Üzerine kalan rende kaşarı serpin. Isıtılmış firında kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Malzemeler *Tavuklu Fırın Makarna * 1/2 Paket Fırın Makarnası * 1 Parça Kemikli Tavuk Göğsü * 1 Paket Kremalı Mantar Çorbası * 3 Yemek Kaşığı Tereyağı * Çay Bardağı Rende Kaşar * 1 Su Bardağı Süt * 1 Su Bardağı Tavuk Suyu * 1 Yumurta * Tuz, Karabiber * Yemeğin Tarifi
* * * Cevizli Peynir Kaşar peynirini küçük küpler halinde kesin. Önce çırpılmış yumurtaya ardından fındık, ceviz, badem karışımına bulayın. Tereyağını teflon tavada eritin. Karışıma bulanmış peynirleri ilave edin. Sık sık çevirerek her tarafını kızartıp servis tabağına alın. Kiraz jölesi veya reçel ile servis yapın.
Malzemeler *350 gr Eski Kaşar Peyniri * 1 Adet Yumurta * 2 Çorba Kaşığı Tereyağı * 50 gr İnce Çekilmiş Ceviziçi * Fındık * Badem
* * * Pazı Çorbası Pazı yapraklarını yıkayıp, ince ince kıyın. Patates ve soğanı temizleyerek doğrayın. Büyükçe bir tencerede tereyağını hafif kızdırıp unu pembeleşinceye kadar kavurun. Kıyılmış pazı yaprağı, doğranmış patates, soğan, su ve sütü ilave edip, karıştırın. Bu karışımın içine bir paket tavuk bulyon atın. Bulyon eriyene kadar karıştırın ve iyice pişirin. Karışımı blender yardımıyla ezin. Kremayı ilave edip, tuz ve karabiber ekleyin. Bir taşım kaynattıktan sonra çorba kaselerine boşaltıp üzerlerine kaşar rendesi serperek sıcak servis yapın.
Malzemeler * 200 gr Pazı Yaprağı * 1 Kuru Soğan * 1 Büyük Patates * 1.5 Su Bardağı Su * 1 Paket Tavuk Bulyon * 1 Su Bardağı Süt * 5 Çorba Kaşığı Krema * 2 Çorba Kaşığı Un * 2 Çorba Kaşığı Tereyağı * 5 Çorba Kaşığı Kaşar Rendesi * Tuz, Karabiber