File Sarma Bonfileleri et tokmağıyla döverek inceltin. Soğan ve mantarları kibrit çöpü biçiminde doğrayın. Tereyağının yarısını eritin. Soğan ve mantarları yağda sote edin. Soğumaya bırakın. Daha sonra, bu harcı bonfilenin içine koyup sarın. Şişe sırasıyla et, dilimlenmiş domates ve biberi dizin. Fırın ızgarasında pişirin. Artan tereğını tavada eritin. Pideyi alıp, altını ve üstünü kızartın. Servis tabağına yerleştirin. Üzerine etleri sıralayın. En üste domates sosu dökün. Maydanozla süsleyip servis yapın.
Malzemeler *4 küçük bonfile * 1 çorba kaşığı tereyağı * 1 adet soğan * 4 adet mantar * 1 adet domates * 1 adet sivri biber * 1 adet küçük pide * 2 çorba kaşığı domates sosu * Birkaç dal maydanoz
* * * Cevizli Kurabiye 1 çay bardağı yoğurt,1 çay bardağı sıvı yağ ve yarım paket oda sıcaklığında margarini derin bir kabın içinde karıştırın. 2 çorba kaşığı sirke, aldığı kadar un, 1 paket kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz ve 1 çay bardağı doğranmış zeytin ekleyin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Daha sonra hamuru 15 dakika dinlendirin. Elinizle küçük bezeler koparıp, yuvarlak şekiller verin, 1 adet yumurta sarısını çırpın. Kurabiyelerin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
Malzemeler *1 çay bardağı yoğurt * 1 çay bardağı sıvı yağ * yarım paket margarin * 2 çorba kaşığı sirke * Un * 1 paket kabartma tozu * 1 su bardağı ceviz * 1 çay bardağı doğranmış zeytin * 1 yumurta sarısı
* * * Boston Salata Göbek salatayı doğrayın. Üzerine enginarları küp keserek mısır ve kuşkonmaz ile beraber ekleyin. Kaşarı serpin. Sos malzemelerini blendırda karıştırın salatanın üzerine dökün ve servis yapın.
Malzemeler *1/2 göbek salata * 1/2 enginar çay kaşığı mısır * 1 çay kaşığı küp doğranmış kaşar peyniri * 1 çay kaşığı küp doğranmış kuşkonmaz * Sos Malzemesi * 1 çay bardağı mayonez * 1 çay kaşığı karabiber * 1 çay kaşığı sirke * Tuz