Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 13 Aralık 2008  

Kurban eti yerken dikkat



Kurban bayramı boyunca toplanan etlerin sebze yemekleri ile ya da haşlanarak yenilmesi tavsiye ediliyor. Uzmanlar, yağlı etin şişmanlık ve kalp damar hastalığı riskini artırdığını hatırlattı. Etin sebzelerle haşlanarak, düşük ısıda pişirilmesini öneren uzmanlar, doğrudan yüksek ateşte pişirilen etin kanser riski taşıdığına dikkat çekti.




DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
O artık bir MelekPapadopulos kansere yenildi
Fatura hükümete çıktı...2 bin yıllık demir beyin
Dolandırıcılıkta 'kredi...Nur yüzlü dededen Atatürk'e...
İnteraktif oyunlar...Yeni doğan bebekten kan alınmalı
İshali ihmal etmeyinAnne sütü zarar vermez
Bütçeye de zarar verir
SAKLAMBAÇ
Uyanık Uyanık Şahan!
Herkes 'Kriz var' diye sızlanırken komedyen Şahan Gökbakar, yatırım...
A.R.O.G çalıntı mı?
Göğsümüzü kabarttı
Bir ben, bir Berrak
Aşkı hastalığa kurban vermeyin
Yüzmek bel sağlığını korur
Zehirli guatra kesin çözüm!
SPOR
Başkent Başkent ekspresi
Aslan, geçen hafta A.Gücü karşısında 5 dakikada yaptığı 3'lük...
Baş döndüren 4'lü
Servet uçuyor!
Ligde Cumartesi ateşi
Seve seve gelirim
Fener'e 18'lik bomba
Bulutları dağıtın!
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Hafif Yağmurlu 15°C 9°C 
ANKARA Hafif Yağmurlu 5°C -2°C 
İZMİR Sağanak Yağışlı 15°C 11°C 
ANTALYA Sağanak Yağışlı 16°C 11°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 18°C 0°C 
EKONOMİ
IMKB E: 24.936,930 D:% 3,75
DOLAR S: 1,557 D:% -1,89
EURO S: 2,078 D:% 3,33
EKONOMİ
MAGAZİN
GÜNCEL
GÜNE BAKIŞ
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi