Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 08 Aralık 2008  

Et çabuk bozulur



Kurban etlerinin derin dondurucuya konulması, kavurma yapılması ya da tuzlanarak kurutulması gerekiyor. Uzmanlar, etin uygun şekilde muhafaza edilmemesi durumunda besin değerlerinin düştüğünü vurguladı.

***

Taze et çabuk bozulur

Kurban kesiminin ardından etlerin kısa süre içinde derin dondurucuya konulması, kavurma yapılması ya da tuzlanarak kurutulması gerekiyor. Kesimin ardından birkaç saat içinde ette mikro biyolojik faaliyetlerin hızlandığını bildiren uzmanlar, etin uygun şekilde muhafaza edilmemesi durumunda istenmeyen durumların ortaya çıktığını ve besin değerlerinin düştüğünü vurguladı.




DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Komşu karıştı Altızlara yardım yağdı
Tek çözüm Musa ProjesiRobotlar yarıştı...
Bush aklanır mı?Göktaşlarının büyük önemi
Şarkı yarışmasında...Erkeklerin beyni daha...
Türk'e özgürlük ödülüUçuk ilacı Alzheimer'a etkili
Büyükleri ziyaret edin
SAKLAMBAÇ
O O Şimdi Sızdı!
Ünlü tiyatrocu Levent Kazak, sokak ortasında sızıp kaldı. 'O Şimdi...
'Adanalı' tuba'yı yatağa soktu
Selülitli Hadise!
atv ekranlarında bayram var
Yeni yılda da şık ve çekici...
1950'lerden bugüne...
Bebek için sabırlı olmak...
SPOR
Öp Öp Aslan'ın elini!
Hafta içinde Hertha'yı muhteşem bir oyunla deviren Avrupalı...
Lincoln böyle istedi
Oynadık hakettik
Trabzon'un zirve aşkı
Farkı ruhunda saklı
İste yeni Aurelio!
Kiev'e Dede tuzağı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 11°C 9°C 
ANKARA Yağmurlu 8°C 5°C 
İZMİR Çok Bulutlu 17°C 12°C 
ANTALYA Sağanak Yağışlı 18°C 12°C 
ADANA Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 18°C 6°C 
EKONOMİ
IMKB E: 24.034,700 D:% -2,58
DOLAR S: 1,588 D:% 1,99
EURO S: 2,008 D:% 1,36
EKONOMİ
MAGAZİN
GÜNCEL
GÜNE BAKIŞ
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye / İletişim | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi