Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 23 Ekim 2008  

Saf ve sahiplenici bir aşığım

Yarın vizyona girecek olan Aşk Tutulması adlı sinema filminde başrol oynayacak olan Elveda Rumeli'nin yakışıklısı Tolgahan Sayışman, özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı....



Atv'nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Elveda Rumeli'de canlandırdığı Tıbbıyeli Mustafa karakteriyle herkesin ve özellikle de genç kızların sevgilisi olan Tolgahan Sayışman ile yeni projelerini ve aşkı konuştuk.

* Çekimler nasıl gidiyor?
Çekimler iyi gidiyor. Yeni başladık sayılır. Sezon arasının ardından tekrar burada toplandık. Tatilinin yapan yaptı, çalışan çalıştı. Bende çalışanlar arasındayım. Çok fazla ara vermeden geldim. Ama çalıştığım dönemde bile seti özlemiştim. Gelir gelmez büyük iştahla oynamaya başladım. Şimdiye çektiğimiz sahnelerde, dizideki yeni konular da çok eğlenceli. Bu yenilikler bizi de çok heyecanlandırıyor. Yaşanan olaylar ve seyirciyi bekleyen yeni gelişmeler var. Şu anda set içerisinde de başka bir problem yok.

* Yeni bölümlerde sizi neler bekliyor?
Mustafa ve benim açımda şöyle bir şey var. Yaklaşık on bölümdür aileden uzakta bir yerdeyim. Uzun süredir, aile ile sahne çekmedim. Hem onlarla sahne çekmenin verdiği bir keyif var üstümde. Hemde Mustafa karakterinin Pürsıçan'a dönüşü var. Tabiki o köyden ayrıldığından bu yana değişen ve gelişen bir çok şey var. Vahide'sini de çok özledi. Neredeyse aşklarından öldüler. Şimdi onların kavuşmasını göreceğiz. Ama bu kavuşma kısa süre sonra yerini biraz daha dramatikleştirecek.

* Elveda Rumeli size neler kazandırdı?
Televizyonda uzun süreli bir işte yer almanın verdiği görsellikle insanlar daha fazla tanıdılar ve daha fazla aşina oldular. Oynadığım karakterin verdiği elektriği sevdiler. Onu da bu sene sinema ekranına taşıdım. Sinema ekranına geçmemde Elveda Rumeli'nin rolü çok fazla olduğu için, bana getirdiklerini tartışmıyorum..

TÜRK İŞİ BİR KOMEDİ

* Yaz tatilinde romantik komedi türündeki bir film olan Aşk Tutulması'nda yer aldınız.
Romantik komedi aslına bakarsanız benim çok sevdiğim bir tür. Bizim sinemamıza baktığın zaman romantik komedi tarzında filmler 1970'li yıllarda kaldı. Onun tadını son dönemlerde yakalayamadık. Romantik filmlerde çekildi. Çok da başarılı oldu. Ama romantik komediyi biraz geride bırakmıştık. Bizim film biraz da bunu canlandıracağını düşünüyorum. 'Aşk Tutulması', daha çok Türk işi bir komedi. Seyirci izlediği zaman filmden çok mutlu ayrılacağını düşünüyorum. Çünkü biz oynarken de büyük keyif aldık. Özellikle kendi adıma konuşursam çok keyifli bir setimiz vardı. Karakter çok keyifliydi. Konuda bizim türk insanını ilgilendiren konulardan türdendi. O konunun işlenmesi yaşadığımız türden olaylara dayanan şeyleri gördük filmde. Beğenilir ve sevilir diye umut ediyorum.

* Diziyle çok güzel tepkiler almıştın... Peki izleyici seni bu projede nasıl bulacak?
Sinema filmiyle televizyon izleyicisi daha farklı aslında. Sinemaya giden izleyici olaya daha farklı bakıyor. Genel duruşuyla bakarsak Fahriye, Yaprak Dökümü'yle çok büyük bir çıkış yakaladı. Ben de Elveda Rumeli'yle çıkış yakaladım. Oradaki iki karakterin bir araya gelmesi izleyici açısından güzel bir resim olabilir. Dediğim gibi bu televizyon izleyicisi açısından geçerli bir şey. Sinema izleyicisi bambaşka iki yeni karakter görecek.

* Sinema filminde ne olarak tanıyacaklar?
Filmdeki ismim Uğur. Tıbbıyeli Mustafa ile Uğur arasında çok büyük bir fark var. Bende özellikle o farkı yaratmak için elimden gelen çabayı verdim. İki karakteri bilen seyirci içinde bunu konuşuyorum. O farkı göreceklerdir diye tahmin ediyorum. Mustafa, Osmanlı Subayı, delikanlı, tıbbıye de okumuş hekim. Uğur'a baktığınız zaman, günümüzde ki tipik mahalle delikanlısı. İkiside dürüst karakterler ama Mustafa daha zeki bir karakter. Uğur daha güler yüzlü. Tıbbıyeli Mustafa yaşadığı olaylardan dolayı gülemeyecek bir adam. Uğur o bakımdan daha rahat bir adam. Uğur daha saf aşık, Mustafa daha sahiplenici.

* İki tane farklı karakter canlandırdın. Sen bunlardan hangisine daha çok benziyorsun?
İkisinde de ortak yönlerimiz var. Bende olmayan şeyleri karakterlere monte etmeye çalışıyorum. Ama Uğur'a daha çok benziyorum. Mustafa'ya benzemeyi isterdim ama olunmaz yani.

* Hazırlık döneminde neler yaptınız?
O kolay oldu benim için. Bende futbol meraklısı bir insan olduğum için. Bu yönden Uğur ile o yönden çok benziyorum.

İKİSİ DE VAR ASLINDA

* Uğur'la, Mustafa'yı karşılaştırırken birisine saf aşık, diğerine de daha sahiplenici demiştin. İkili ilişkilerinde siz bunlardan hangisine daha yakınsınız?
Bu biraz özel hayat oldu ama... İkiside var aslında. Biraz saf aşık biraz da sevdiğim insanı sahiplenirim.

* Yeni projeleriniz var mı?
Elveda Rumeli devam ediyor. Birkaç tane daha senaryo gönderildi bana. Biraz vakit problemim olduğu için şimdilik Elveda Rumeli haricinde bir proje yok.

* Elveda Rumeli'ye ilk başladığınız dönemlerde yurtdışıyla ilgili planların olduğunan bahsetmiştiniz...
Şimdilik gidemedim. Dizi bittikten sonra sinema filmine başladık. Beş hafta kadar film seti sürdü. Arada bir haftam vardı. Ondan sonra da Makedonya'ya geldik.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Efe'lik yaptı yolunu ayırdı!Kiloları salladı
Doğru teşhis önemliÇok eşlilikte hastalık riski
Bebeği emzirirken sabırlı...Ergenlik en hızlı büyüme...
Prostatit asla kanser yapmazDantel yapan kadınların...
Çok kahve içmek göğüsleri...Grip deyip geçmeyin!
Gözünüzün tansiyonu kaç?Estetiğin fazlası...
Uzun yaşamak için D vitaminiSevgisiz çocuk kısa oluyor
Kiviyi mevsiminde tüketin!Adanalı geliyor
Ev partisi değil sanki moda şovAçılışa özel konser
Yarı Türkçe yarı da İngilizceBu müthiş düet kaçmaz
İnzivaya çekildiTek hedefi: Yardım
Modacı oluyorClooney şaşırmış!
Süper şovun esas kızı'Posh benim gibi olacak'
Ünlü yıldızlar ünlü...Günün mönüsü
Takvimin bugünüAşk mesajları
GÜNCEL
Şehit Şehit çocuklarına sınav yok
Şehit emanetlerinin geleceği için önemli bir adım atıldı. AKP'li...
Koca adama ilik bulundu
10 milyonluk boşanma
Çetenin korkunç yüzü
Cinayete 'yara'dı
Miras yüzünden ölü gösterildi
Hediyelik fare hırsızı ele...
SPOR
70'lik 70'lik Dede'nin sonu geldi
Şeref tribününde yanındakilere dert yanan Fenerbahçe Başkanı gece...
Rakip Olympiakos haydi Aslan
Kalli işime karışmaz
Çok dikkatli olun
Yarınlar tehlikede
Muhabbetiniz bol olsun
O an bir fırtına kopacak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 18°C 15°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 17°C 5°C 
İZMİR Az Bulutlu 24°C 15°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 27°C 15°C 
ADANA Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 25°C 15°C 
EKONOMİ
IMKB E: 25.624,270 D:% -4,11
DOLAR S: 1,647 D:% 5,34
EURO S: 2,110 D:% 2,33
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi