Brüksel Lahanalı Bonfile 2 su bardağı et suyunu bir tencerede kaynatın. İrmiği ilave edip pişirin. Büyük bir tavada 1 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırıp ateşten alın ve irmikli karışımı içine dökün. Soğumasını bekleyin. Bu arada soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Bir tavada margarini eritip soğanı kavurun. Brüksel lahanası ve defne yaprağını ilave edip kavurmaya devam edin. Kalan et suyunu ve süt kremasını ekleyin. İrmikli karışımı kareler halinde kesip tavadan alın. 1 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırıp irmikli kareleri kızartın. Soğumayacak şekilde bekletin. Bonfileleri tuz ve karabiberle ovun. Kalan yağı kızdırıp bonfileleri kızartın. Bonfileleri, Brüksel lahanası eşliğinde servis yapın... Malzemeler * 700 gr Brüksel lahanası * 3 su bardağı et suyu * 125 gr irmik * 4 çorba kaşığı sıvı yağ * 1 soğan * 1 çorba kaşığı margarin * 1 defne yaprağı * 200 gr süt kreması * Tuz, karabiber * 4 bonfile
* * * Domates soslu patlıcan 3 adet patlıcanı küp şeklinde doğrayın. Tuzla ovup yıkayın. Kurulayıp kızgın yağda kızartın. 2 çorba kaşığı sıvı yağı bir kaba alın. 1 çorba kaşığı domates püresini içine koyup, karıştırın. Bir taşım kaynatın. Patlıcan kızartmasının üzerine dökün. Malzemeler * 3 adet patlıcan * Kızartmak için sıvı yağ * 2 çorba kaşığı sıvı yağ * 1 çorba kaşığı domates püresi * Tuz
* * * Bahar Dalı Roka ve domatesleri iyice yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Başka bir kapta sızma zeytinyağını sarımsaklı balzamik sosla karıştırın. Üzerine beyaz peynir rendeleyin... Ve servis yapın... Malzemeler * 1 bağ roka * 2 adet domates * 100 gr rende beyaz peynir * 2 diş sarımsak * 2 çorba kaşığı balzamik sirke sosu