Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 04 Eylül 2008  

Parmaklıkların ardına yeni isimler girdi

atv'nin sevilen dizisi 'Parmaklıklar Ardında', yeni sezona yepyeni konular ve kadroya katılan yeni oyuncularla devam ediyor... Yeni oyuncuların canlandıracağı karakterler izleyiciyi oldukça şaşırtacağa benziyor. Özellikle de Zeynep Eronat, canlandıracağı kanlı katil Ziynet Kara karakteriyle herkeste şaşkınlık yaratacak.



Atv'nin sevilen dizisi Parmaklıklar Ardında yeni sezona yepyeni konular ve kadroya katılan yeni oyuncularla devam ediyor... Yeni oyuncuların canlandıracağı karakterler izleyiciyi oldukça şaşırtacağa benziyor. Özellikle de Zeynep Eronat'ın canlandıracağı kanlı katil Ziynet Kara karakteri herkesde şaşkınlık yaratacak... Geçtiğimiz yıl rating rekorları kıran dizi, Sinop Cezaevi'ndeki Kadınlar Koğuşu yaşanan acı, sevinç, öfke gibi bir çok duyguyu anlatıyordu. Kadın mahkumların sorunlarını ve cezaevlerinde yaşanan sorunları da ekranlara taşıyan dizi kimi zaman güzel kimi zaman da sert tepkiler almıştı. Usta ve genç oyunculardan oluşan çok geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin bu yıl kadrosuna isimlerle oldukça güçlendi. Dizinin oyuncu kadrosuna Zeynep Eronat'ın yanı sıra Cengiz Bozkurt, Seher Terzi, Pınar Ünsal'da katıldı. Play Yapım'ın yapımcılığını üstlendiğini dizinin yönetmen koltuğuna da bu yıl Nisan Akman oturdu.

ZEYNEP ERONAT, KANLI KATİL
Zeynep Eronat izleyicinin karşısına oldukça farklı bir rolle çıkıyor. Dizilerde hem anne olarak görmeye alıştığımız başarılı oyuncu, bu kez kanlı bir katili canlandırak. İlk defa böyle bir rolle izleyicinin karşısına çıkacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Eronat, canlandıracağı karakterler ilgili olarak şöyle konuştu; "Hayatımda ilk defa böyle bir rol oynuyorum. İnanılmaz heyecanlanlıyım" diyor.

HİKAYE DEĞİŞİYOR
Dizide kuralcı, nizamı sağlamak için mahkumlara eziyet eden, yeri geldiğinde mahkumları tartaklayan ama aşkı için bir çok kuralından vazgeçen Gardiyan Cengiz'i canlandıran Ogün Kaptanoğlu, "Dizimize bu sezon yeniliklerle başladık. Diziye yeni giren karakterlerimiz de oldu. Bu karakterlerin hayat hikayelerini göreceğiz. Doğal olarak bunlar B2 koğuşuna ve cezaevine yansıyacak. Çok güzel sahneler bizi bekliyor" şeklinde konuştu. Dizinin yakışıklı doktoru Tarık'ı canlandıran Sinan Albayrak ise yeni isimlerle beraber diziye yeni bir soluk geleceğini de söyleyerek "Bu hikayenin farklı yönlere gideceğinin göstergesi oldu. Daha zengin hikayelerle geleceğiz ve bomba gibi konularla izleyicinin karşısında olacağız" diyor.

ACILARIN GARDİYANI
Diziye yeni giren karakterlerden biri de Cengiz Bozkurt... Dizide gardiyan Cengiz karakteriyla karşı karşıya gelecek olan Ekrem gardiyanı canlandıracak olan Cengiz Bozkurt, canlandıracağı karakterle ilgili olarak "Ekrem kötü, zalim bir karakter. Acı çektirmekten zevk alan, geriye dönüp baktığımız zaman geçmişe dönük kadınlara nefreti ve acısı olan bir karakter" diyor.

KÖKLÜ DOSTLUKLAR
Dizide canlandırdığı Perihan karakterindeki başarıyla oyunculuğuyla ilgili de izleyicinin beğenisini kazanan Müfide İnselel dizi setindeki dostluk ortamına dikkat çekiyor. İnselel "Burada kendimize bir dünya oluşturduk. Kısa zaman içerisinde köklü dostluklar oluştu. Çok problemsiz bir ekibiz ve böyle de gitmesini istiyoruz" diyor. Başak karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Başak Daşman, izleyiciyi yine heyacanlı bir sezon beklediğini belirterek "Kendi adıma şunu söyleyebilirim her türlü entrikayı çevirmeye ve pisliğe devam edeceğim. Herşey keyifli ve güzel olacak. Seyirciyi yine heyecanlı bir sezon bekmiyor. Bomba gibi bir bölüm bekliyor. Özellikle birinci bölümümüz içinde seyirciyi şaşırtan bir çok şey oluyor" diyor.

BİR YANDA SICAK HAVA...
Dizide kısa zamanda yıldızı parlayan isimlerden biri de Onuryay Envertan... Oldukça izleyiciyi çok heyecanlı bölümlerin beklediğini söyleyen güzel oyuncu "Bir yandan sıcaklarla boğuşuyoruz, bir yandan da dizinin çekimlerini yapıyoruz. Çok hareketli bir şekilde sezonu açacağız. Kavga, düvüş ve son çatıymadan sonra kayıplarımız olacak. Diziye yeni katılan isimler ve onların hikayeleri olacak" diyor.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Gül Hanım'a 35 bin dolarlık şalHer gün özel olun
Sağlığınız için doğru seçim!Görmemişin oğlu olmuş!
Kiste hap engeliGebelikte vitamin ve...
Ögrenci en çok hafta sonu severKabakulak kısırlık yapar
112 Acil Yağmur ServisiKaçamadı sinirlendi
Madonna'dan ders alacakDrumatik son
Feminen ve parlak saçlarÇiçeksi bir dokunuş
Eylüle renk katınTatil sonrası yenilenin
Evliliğin simgesiÇarpıcı bir sonbahar
Sakız çiğneyip rahatlayın'Altın günleri' zararlı
Parmak ve boyun çıtlatmayınStone yeni çıtırıyla yakalandı
Britney'den akrobasi şovAnnelik yakıştı!..
Baba-oğul deniz keyfindeAlkolün dozunu kaçırdı
Honolulu'da düğün yaptıGünün mönüsü
Elveda Rumeli-86Acil servis
Aşk mesajlarıTakvimin bugünü
GÜNCEL
Bugün Bugün de yaşıyoruz; çok şükür
Akkaş ailesi, tıbbın çare bulamadığı bir hastalığın pençesine düştü.
Adıyaman'ın yüreği ağzına geldi
İftarda acı ölüm
Eski çavus cinneti
Böyle olur gariban cenazesi!
Şehit babaya son bakış
Zeplin mi, Vantilatör mü!
SPOR
Aurelio Aurelio skandalı!
Yönetimin yılda 1.6 milyon dolar kazanan milli futbolcunun...
Veliahtım Aydınlar
Terim çözüm arıyor
Skibbe çıkmazı
İlk engeli aştık
Sembol olacağım
Formayı bir daha bırakmaya...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Az Bulutlu 29°C 21°C 
ANKARA Az Bulutlu 33°C 17°C 
İZMİR Az Bulutlu 30°C 22°C 
ANTALYA Az Bulutlu 31°C 23°C 
ADANA Az Bulutlu 35°C 23°C 
EKONOMİ
IMKB E: 40.328,520 D:% -0,27
DOLAR S: 1,207 D:% 1,22
EURO S: 1,744 D:% 0,84
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi