Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 03 Eylül 2008  

Süper lig haftanın panoraması



Otoriteler Ne Dedi?
Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen (Milliyet):
Fenerbahçeli futbolcularda istek vardı, arzu vardı, hırs vardı ama bir türlü üretkenlik sağlanamadı. Sarı-Lacivertliler'in en iyi oyuncusu yine Alex'ti. Maldonado da iyi bir maç çıkardı. Tabii ki bu skor kimseyi aldatmasın. Çünkü 11'e 9 ölçü olamaz. Fenerbahçe'nin dikkat çeken en önemli yanı arzulu olmasıydı.

Galatasaray
Turgay Şeren (Akşam):
Steaua Bükreş maçından sonra Adnan Polat'ın Skibbe'ye güle güle ülkene diyeceğini zannettim ama yanılmışım. Kayseri maçında Polat tribündeydi. G.Saray'ı beğendi mi diye ona bizler değil sokaktaki taraftar sormalı. Ne cevap verecek merak ediyorum. Maçı kazanmak her iki takımın da hakkı değildi.

Beşiktaş
Vedat Okyar (Vatan):
Zapotocny bu takımın üstüne başına cuk oturdu. İdeal bir defans oyuncusu. Ertuğrul kardeşim kazanma kolaylığını zora çeviriyor. Barcelona'yla mı oynuyorsun ki sahaya tek forvetle çıkıyorsun. Holosko'yu da elden ayaktan düşürdün. Adam bir defa merkeze girdi gol attı. Onu merkezden asla uzak tutma.

Trabzonspor
İskender Günen (Sabah):
Son yıllarda Trabzonspor'un bir maçta bu kadar gol pozisyonuna girdiğini anımsamıyorum. Girilen gol pozisyonlarının yarısı değerlendirilebilse tarihi bir fark ortaya çıkardı. İki haftada alınan 6 puan Trabzonspor için yarınlar adına sevindirici. Takım zamanla daha iyi olacağının sinyallerini bu hafta verdi.

Haftanın Karması
Delgado (Beşiktaş) Zapotocny ( Beşiktaş) Selçuk ( Trabzon) Alex ( Fenerbahçe) Tabata ( G. Antep) Musa ( Sivasspor) Erkan ( Denizli) Roberts ( Denizli) Sercan ( Bursa) De Santıcs ( G.saray) A.turan ( Kayseri)

Kare Ası
Selçuk(Trabzon)
Delgado (Beşiktaş)
De Santics (G .saray)
Tabata(G. Antep)

Haftanın Futbolcusu
Tabata (G.Antep)
Gaziantepspor'a sessiz sedasız gelen Brezilyalı futbolcu Rodrigo Barbosa Tabata, bu sezon lige damga vuracak bir isim olduğunu daha 2. maçında gösterdi. Geçen hafta Fenerbahçe'yi deviren golü atan Kırmızı-Siyahlı futbolcu Ankaraspor önünde de maçın yıldızıydı. Çok çalışmasının karşılığını attığı golle de perçinledi.

Haftanın Olayı
Yeni Lider Beşiktaş
Ligin 2. haftası Süper Lig'e yeni bir lider daha getirdi. İlk haftayı lider kapatan Galatasaray, Kayseri'de 2 puan bırakınca Konyaspor'u İnönü'de 2-0 mağlup eden Beşiktaş averajla da olsa koltuğu kaptı. 2'nci hafta sonunda Siyah-Beyazlı takımla birlikte Bursaspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor'un puan kayıpları bulunmuyor. Ligde 2. hafta 4 kırmızı kartın çıkması ise hiç hayra alamet değil. Daha ligin başında bu oluyorsa ilerleyen haftalardaki tabloyu aklımızın ucuna bile getirmek istemiyoruz.

Haftanın Golü
Yattara (Trabzonspor)
Bordo-Mavili takımın Gineli futbolcusu Yattara'nın Cale'den aldığı topu 50 metre sürdükten sonra soğukkanlı ve usta bir vuruşla attığı gol çok güzeldi. Bu tip topları çok seven Yattara gözlerimisin de pasını sildi.

Haftanın Hocası
Nurullah Sağlam
Gaziantepspor'un hocası Nurullah Sağlam bu sezona çok iyi başladı. Kendini yenileyip geliştirdiği her halinden belli. Oyunu çok iyi okuyan Nurullah Sağlam verdiği yerinde taktiklerle galibiyette çok büyük rol oynadı.

Haftanın Takımı
Trabzonspor

Karadeniz fırtınası Trabzonspor yine esmeye başladı. Bordo-Mavililer yenilenmiş kadrosuyla Başkent deplasmanında Ankaragücü'nü 2-1 yenerken son derece etkili ve hırslı bir oyun sergileyip gözdağı verdiler.

Haftanın Hakemi
Bünyamin Gezer
Bünyamin Gezer, Kayseri'de mükemmel bir yönetim gösterdi. Futbolculardan daha çok koşan Gezer oyunun tansiyonunu düşürdü. Pozisyonları yakından takip ederek maçı hatasız bitirdi.

Kart Raporu
Sarı Kartlar: Tolga, Elyasa, Mehmet (A.Gücü), Hüseyin (Trabzon), Volkan, Bülent (Kocaeli), İbrahim, Da Silva (Sivas), Deumi G.Antep), Özer, Risp (Ankara), İlyas, Serhat, Tjikuzu (Büyükşehir), Gökhan, Yasin, Can (F.Bahçe), Doğa, Vucko (Eskişehir), Tozo (Hacettepe), Volkan, Ömer, Ivankov, Halil (Bursa), Burhan, İlhan (G.Birliği), Saidou, Olembe, Abdullah, Ali Turan (Kayseri), Ayhan (Galatasaray), Uğur, Sedat (Antalya), S.Özkan, Cisse (Beşiktaş)
Kırmızı Kartlar: Musa (Kocaeli), Metin, Serhat (Büyükşehir), Cihan (Konya)

Ceza Tahtası
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe bu hafta ceza tahtamızın en başındaki isim. Genç hoca, Kayserispor maçında yine taktiksel ve tertip anlamda yanlışlıklar yaptı. Maçı bir seyirci gibi seyreden Alman hoca gerekli hamleyi yapamayarak takımda uzun ömürlü olmayacağının sinyallerini verdi. Ceza tahtasına girecek bir başka isim ise F.Bahçe-Büyükşehir maçının hakemi Süleyman Abay oldu. Büyükşehirli oyunculara karşı toleranslı davranmayan Abay bu takıma karşı kartları cömert kullandı.

Gol Krallığı
2 Gol:
Bobo, Delgado (Beşiktaş), Selçuk (Trabzonspor), Tabata (Gaziantep), Sercan (Bursaspor), Fatih, Roberts (Denizlispor),
1 Gol: Beto (G.Antep), Ivankov, Gökhan (Bursaspor), İbrahim (Hacettepe), Kewell, Hakan Balta, Barış, Lincoln (G.Saray), Gökhan, Yattara (Trabzon), Burhan (G.Birliği), Jestroviç (Kocaeli), Celaleddin, Cihan (Konya), Gökhan, Jaba, Iglesias (A.Gücü), Bienuk, Sege Pacome, Mustafa, Straka (Antalya), Holosko (Beşiktaş), İbrahim, M.Yıldız (Sivas), Kazım, Semih (Fenerbahçe)

Haftanın Programı
Dünya Kupası Grup Eleme Maçları:
6 Eylül Cumartesi:
(19.00) Ermenistan-Türkiye
10 Eylül Çarşamba: (21.00) Türkiye-Belçika
Süper Lig 3. Hafta:
13 Eylül Cumartesi:
(19.00) Hacettepe- F.Bahçe, (20.00) Konya-Denizli, Kayseri-Kocaeli, (21.45) G.Saray-Antalya,
14 Eylül Pazar: (19.00) Sivas- Bursa, 20.00: G.Birliği-Eskişehir, G.Antep-A.Gücü, Büyükşehir-Ankara, (21.45) Trabzonspor-Beşiktaş

2. Haftanın Sonuçları
A.Gücü-Trabzon: 1-2, Ankara-G.Antep: 0-2, Kocaeli-Sivas: 0-2, F.Bahçe-Büyükşehir: 2-0, Bursa-G.Birliği: 2-0, Kayseri-G.Saray: 0-0, Eskişehir-Hacettepe: 0-0, Denizli-Antalya: 3-2, Beşiktaş-Konya: 2-0


BORA ILICA

DİĞER SPOR HABERLERİ
Bu inanç bitmesinCimbom'a sürpriz teklif
Ada'ya gidiyorTüm kupalara talibiz
Kaptan büyük konuştu Seric imzaladı!
Zirve sevindirmediSavaşa gitmiyoruz
Bizim dışımızda hazır olan yok! Kupa heyecanı
Haber turuHaber turu
İddaa maç sonuçları... Ankara at yarışı sonuçları
SAKLAMBAÇ
Kalbine Kalbine Nur doğdu
Playboy Gökmen Gökbakan'dan ayrılan Nur Gümüşdoğrayan, gönlünü...
Tekno-fobikler
Deniz ve Adam
Hayatın her alanında zarif ve...
Vücutta detoks dönemi başladı
Ön sevişme önemli
Annelik, bebek doğmadan başlar
EKONOMİ
Tavukçuların Tavukçuların yüzü güldü
Kene yüzünden satışlarının % 25 düştüğünü söyleyen Şeker Piliç Genel...
Ziraat Bankası isterse sicil...
'Ayrımcılık yapmıyoruz'
İşte memurun zamlı maaşları
Fındık eylemi
Real: Ramazan ayı hareketli...
'Psikolojik etkisi önemli'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 29°C 22°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 31°C 17°C 
İZMİR Az Bulutlu 30°C 22°C 
ANTALYA Az Bulutlu 30°C 23°C 
ADANA Az Bulutlu 34°C 23°C 
EKONOMİ
IMKB E: 40.437,070 D:% 2,48
DOLAR S: 1,191 D:% 0,63
EURO S: 1,727 D:% 0,03
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi