Pudra Şekerli Profiterol Margarini eritin. Üzerine su ekleyip karıştırın. Un ve kabartma tozunu ilave edin. 2 dk. kadar karıştırın. Hamurun ılıması için bekleyin. Yumurtaları ekleyip karıştırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt koyun, hamurdan top şeklinde parçalar kopartıp yerleştirin. 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dk. kadar pişirin. Pişirdikten sonra fırında bir süre bekletip içini çekmesini sağlayın. Yumurta, un, nişasta, şeker ve sütü pişirin. Muhallebi kıvamına gelince vanilyayı ve tereyağını ekleyin. Soğuyunca ortasını yardığınız profiterollerin arasına kremadan sürüp kapatın. Üzerlerine pudra şekeri serpin.
Malzemeler 4 adet yumurta, 1 su bardağı un, 1 su bardağı su, 3 çorba kaşığı margarin, 1 paket kabartma tozu Krema için; 1 çorba kaşığı un, 6 çorba kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tereyağ Yarım litre süt Üzeri için pudra şekeri
* * * Tavuklu Rosto Tavuk etlerini robottan geçirerek kıyma haline getirin. İnce ince kıyılmış soğan, yumurta sarısı, bezelye ve baharatları karıştırın ve yoğun kıvamda bir harç haline getirin. Tavuk kıymasını bu harca buladıktan sonra öğütülmüş cipsi de karışımın içine ilave edin. Tavukları fırın tepsisine koyup 180 derecede 30 dk. kadar pişirdikten sonra dilimleyerek servis yapın.
Malzemeler 500 gr. tavuk eti, 1 adet soğan, 2 adet yumurta sarısı, 2 çorba kaşığı bezelye, 1 su bardağı patates cipsi, Tuz ve karabiber.
* * * Tavuklu Paça Çorbası Unu margarinle sararana dek kavurun. 5 bardak tavuk suyunu ve tavuk etlerini una ekleyerek topaksız kıvama getirin. Çorbanın inmesine yakın dövülmüş sarmısağı, tuz ve yarım limon suyunu ekleyin. 1 kaşık margarinin içine pul biberi ekleyerek fazla yakmadan 1-2 kez çevirip çorbanın üzerine gezdirin. Maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Malzemeler 1 adet haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü, 1/2 bardak un, 2 kaşık margarin, 5 bardak tavuk suyu, 1/2 limon suyu, 4-5 sarmısak, pul biber, 1 kaşık margarin bir miktar tuz