Balık Graten Patatesleri soyup ince dilimler halinde doğrayın. Brokkoliyi saplarından ayırın ve saplarını dilimleyin.Her ikisini ayrı olarak haşlayın ve sonra soğuk su duşuna sokun. Balık filetoları 2 cm genişliğinde şeritler halinde enine kesin, tuz ve karabiber serpip 20 dakika kadar dinlendirin. Krema, yumurta, hardal, limon suyu ve zencefili karıştırın. Isıya dayanıklı yayvan bir kabı sıvı yağ ile hafifce yağlayın. Dibine, her sırayı tuzlayarak iki sıra patates halkalarını dizin. Üzerine bir sıra balık fileto ve bir sıra brokkoli döşeyin. Üzerine kremalı karışımı dökün. 180 derece ısıttığınız fırında 20 dakika kadar pişiriniz. Sıcak servis yapınız. MALZEMELER 1 kg sudak veya mezgit fileto 4 adet patates (orta büyüklükte) 250 gram brokkoli 4 çorba kaşığı limon suyu 250 gram krema 2 adet yumurta 1 çay kaşığı tatlı hardal 1 çay kaşığı toz zencefil Tuz
Biber Salatası Biberleri dörde bölün. Kaynar suda 3 dakika haşlayın. Zeytinyağını, sirkeyi, ketçabı, tuzu, karabiber ve kırmızı biberi karıştırın. Karışımın buzdolabında 24 saat bekletin. Haşlanmış biberleri üstüne marinattan gezdirin. Beyaz peynir küpleri ve zeytinlerle süsleyin. MALZEMELER 4 yeşil dolmalık biber 4 salçalık kırmızıbiber 4 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı ketçap, 6 çorba kaşığı zeytinyağı, 12 siyah zeytin, 250 gr. beyaz peynir (küçük küp şeklinde doğranmış), 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber, tuz
Elma Tatlısı Elmaları soyup, çekirdeklerini çıkartın. Elmaları tencereye dizip üzerlerine suyu ve şekeri ilave edip pişirin. Gıda boyasını karıştırın. Elmaları gıda boyasıyla iyice boyanmalarını sağlayın. Elmaların piştikten sonra soğumasını bekleyin. Soğuyan elmaların boş kısımlarına gofret parçacıkları, ceviz içi, labne peyniri ve tarçın karışımını doldurun. Elmaların üzerlerini labne peyniriyle ve cevizlerle süsleyip servis yapın. MALZEMELER 3 adet elma 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı ceviz 2 çorba kaşığı labne peyniri Yarım çay kaşığı kırmızı renkli gıda boyası 1 adet çikolatalı gofret 1 çay bardağı tarçın