Vişneli Rokoko 4 adet yumurta akını, 8 kaşık şekeri, 2 kaşık sirke ile katı kar halini alıp rengi şeffalaşıncaya kadar 15 dakika çırpın. Hamuru dişli uç takılmış krema torbasına doldurun. Yağlı kağıt yayılmış fırın tepsisine hamur bitene kadar oval şekilde sıkın. Yanlarına bir kat daha sıkın. 110 dereceye ayarlanmış fırında 2 buçuk saat kurutun. Sonra 3-4 saat sıcak fırında bırakın. Böylece fırının sıcağıyla koklar kurumaya devam edecektir. Çikolatayı ve margarini benmaride eritin. Kurutulmuş kokoların içine benmaride eritilmiş çikolataları eşit olarak paylaştırın. Çikolataların üstüne vişneleri dizerek servise sunun.
MALZEMELER 4 adet yumurta akı 8 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi 100 gr sütsüz çikolata 50 gr margarin 1 kase vişne kompostosu veya şekerlemesi (Dondurulmuş da olabilir) 1 yaprak yağlı kağıt
Dil Salatası Patatesleri haşlayın. Soğutun, küp şeklinde doğrayın. Dana dilini doğrayın. Patateslerle dana dili parçalarını, yağ ve sirke karışımı ile harmanlayın. Marul yapraklarını bir kaba dizin. Üzerine karışımını yerleştirin. Salatayı taze soğan, maydanoz ve minik domateslerle servis yapın.
MALZEMELER Göbek marul 1/4 adet, patates 1 kg., dana dili 250 gr., yağ-sirke karışımı ml., taze soğan 1/2 bağ, maydanoz (ince kıyılmış) 2 çorba kaşığı, domates (minik, ikiye bölünmüş) 10 adet
Beyaz Peynirli Köfte Peyniri çatalla ezin. Yumurta sarısı, maydanoz ve soğan rendesiyle karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Milföy hamurunu 3 mm kalınlığında açın ve 7 cm çapında yuvarlak parçalar halinde kesin. Kenarlarını nemlendirin. Her bir yuvarlağın ortasına bir kaşık peynir karışımı koyun. Yuvarlak hamurları ikiye katlayın ve kenarlarına bastırarak kapatın. Kızgın yağda kızartın ve süzün.
MALZEMELER 200 g milföy hamuru 250 g beyaz peynir 4 yumurta sarısı 1 kaşık ince kıyılmış maydanoz 1 soğan (rendelenmiş) Tuz ve karabiber