Parfeli Rokoko Yumurta ve toz şekeri mikterden geçirip, hafif ateşte su içerisine oturarak 2-3 dakika ısıtıp elle çırpın. Daha sonra kazan miksere takılarak 3 dakika yumurta ve şekeri kabartın. Karışımı balon bir tencere boşaltıp, içine, önceden hazırladığınız krem şantiyi ilave edip, karıştırarak parte hazırlayın. Altında saç bulunan turta çemberinin tabanına ince kesilmiş bir panndispanya patı yerleştirin. Hazırlanan parfe çemberin yarısına kadar doldurun. Üzerine hazır beze pat döşeyin. Kalan parteye istenilen miktarda ılık bitter kuvertür yedirilerek ilava edilir.
Malzemeler Krem Şanti 1400 g Toz şeker 150 g Yumurta 400 g Pandispanya patı (turta çemberinin alt ve üstü için ince kesilmiş) 2 adet Pat şeklinde hazırlanmış mereng-beze 1 adet İstenilen miktarda ılık bitter kuvertür.
* * * Çeltik Kebabı Bonfileyi keskin bir bıçakla ince, ince dilimleyin. Fırın ızgarasında çevirerek altını ve üstünü 1-2 dakika pişirin. Tavada margarini eritin. Izgarada pişmiş bonfileleri sote edin. Tuz, karabiber ve kekiği ekleyin. Patatesi kibrit çöpü biçiminde doğrayın. Sıvı yağda kızartın. Servis tabağna alın. Üzerine yoğurdu ilave edin. Izgarada kızarttığınız etleri de ekleyin. Domates ve biberi ızgarada kızartıp, garnitür olarak yemeğin yanında servis yapin.
Malzemeler 200 gr. bonfile 1 kaşık margarin 1 adet patates 2 kaşık yoğurt, 1/2 domates, sıvı yağ (kızartmak için) 1 sivribiber, 1 tutam kekik, tuz, karabiber.
* * * Yeşil Fasulye Salatası Fasulyeler, kaynamış suda az bir miktar tuz ile 10-15 dakika (fasulyelerin tazeliğine bağlı olarak ) pişirin. Pişen fasulyelerin suyunu süzüp soğumaya bırakın. Mayonez, kimyon ve maydanozları karıştırın. Fasulyeleri servis tabağının ortasına dizin. Kızartılmış bademleri ve soğanı fasulyelerin üzerine ekleyin. Mayonezi dağıtmadan fasulyenin üzerine koyun. Üzerinde zeytin yağı gezdirip, iyi kaynatılmış yumurtalarla süsleyip, servis edin...
Malzemeler 1/2 kg ayıklanmış, temizlenmiş yeşil fasulye, 150 ml mayonez, 3 tutam saplarından ayıklanmış maydanoz 1 tutam kimyon, 50 gr ince kıyılmış, kızartılmış badem, 3 iyi pişirilmiş, dilimlenmiş yumurta, 50 gr zeytin yağı, tuz