Mantar Kurabiye Malzemeler 2 paket buğday nişastası 1 su bardağı un 2 adet yumurta 1 paket margarin 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket pudra şekeri Üzerine: 1 tatlı kaşığı kakao Geniş bir hamur yoğurma kabında buğday nişastasını,1 su bardağı unu, 2 yumurtayı, 1 paket oda sıcaklığında eritilmiş margarini,1 çay kaşığı kabartma tozunu ve 1 paket pudra şekerini karıştırın. Hamur elde edene dek yoğurun. Fırın tepsisinin boyutlarında yağlı kağıt serin. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, yuvarlayın. Küçük hamur toplarını tepsiye dizin. Yuvarlak küçük bir şişe kapağını kakaoya batırın. Sonra küçük hamur topunun üzerine bastırın. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında kurabiyelerin üzeri çok hafif pembeleşene dek pişirin.
Yaz Gecesi Malzemeler 1 bardak Amerikan pirinci, 1 kaşık sahlep, 6 bardak süt, 2 bardak kavun suyu, 4 dilim kavun 1 bardak şeker Pirinci, süt ile pişirdikten sonra kavun suyunu ilave edin. Şeker ve sahlebi beraber karıştırarak kaynayan sütlü pirince ekleyin. Bütün malzemeyi karıştırarak kısık ateşte pişirdikten, soğumaya bırakın. Buzdolabında dondurarak kavun dilimleri ile servis yapın.
Ton Balığı Ezmesi Malzemeler 1 kutu yağsız ton balığı, 1 küçük soğan yarım limon suyu ve rendelenmiş kabuğu, 250 gr. krem peynir, 1 kaşık maydanoz, 3 zeytin, içi boşaltılmış domates veya limon, tuz, karabiber, portakal dilimleri Ton balığı konservesinin yağını süzün. Doğranmış soğan ve sarmısağı karıştırın. Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin. Krem peyniri karışıma ilave edin. Tuz ve karabiber serpin. Kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun. Üzerini zeytin ve portakalla süsleyin.