Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 22 Ocak 2008  

1 milyon ton yiyecek tüketildi



Türkiye Otelciler Federasyonu'nun araştırmasına göre, bin 200 turistik tesiste bir yıl içinde tüketilen yiyecek miktarı 1 milyon tonu, içecek miktarı ise 600 bin tonu aştı. Bu tesislerde bir yıl içinde 58 bin ton kırmızı et, 40 bin tona yakın da beyaz et tüketildiği belirlendi. Tesislerin en çok tükettikleri yiyecekler arasında meyve ve sebze ilk sırada yer aldı.



DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Piyasalar yara aldıNumara taşıma son çeyrekte
397 YTL taksitle evKDV indirimi önerisi
Saudi Telecom Türkiye...Petrol 90 $'ın altında
Bilgin: Bankacılıkta...Otomatik tarife Nisan'da
Fortis: Sektör büyüyecekSabancı'ya IBC daveti
SAKLAMBAÇ
Kırca'nın Kırca'nın intikamı ağır oldu
Show TV'ye transfer olan Ali Kırca'nın, ilk iş olarak 2 yıl önce...
Cilt tipinizi öğrenin
Panik olmayın
Tek gıda rejimleri sağlığı...
Armağan şarkıcı oluyor
Kabadayı Kenan kendi filmini...
Bekarlık canımıza yetti
AKTÜEL
Erkek Erkek eli değmedi ama 7 çocuğu var!
Para karşılığı taşıyıcı annelik yapan İngiliz Jill Hawkins, şimdiye...
Almanya'da vahşet!
Paris'te aşk bir başka
Turnuvadan kovuldu
Obama'dan Ermeniler'e söz
Hayatı beyazperdede
Chavez yine şov yaptı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Az Bulutlu 12°C 4°C 
ANKARA Sisli 4°C -7°C 
İZMİR Çok Bulutlu 16°C 5°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 16°C 9°C 
ADANA Az Bulutlu 16°C 2°C 
EKONOMİ
IMKB E: 45.544,080 D:% -6,40
DOLAR S: 1,209 D:% 2,37
EURO S: 1,752 D:% 1,36
MAGAZİN
SPOR
GÜNE BAKIŞ
GÜNCEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku