Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 27 Aralık 2007  

Püf noktası



Kaz, ördek ve av hayvanlarının pişerken ağır kokmaması için unla ovalamak ve yarım saat kadar unun içinde bırakmak gerekir. Av etini fırında pişirmeden önce haşlamalı, sonra yumurta sarısı ve yoğurt karışımına bulayıp, fırına sürmelidir.



DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Ata 'Yaka'ya geri dönüyorGamze ile Uğur gizli nikah kıydı
Şehir hayatı saç düşmanıTehlike ekranda
Sertleşme sorununun...'Ailemi kullandırtmam'
Kapıları aşka kapalıYağmur Bey'den bıkmış!
Sultan'la Doğu'ya gidecek'Mega' destekli albüm
10 bin YTL'lik kostümBarış rüzgarları esiyor
Cildiniz pul pul mu?Beliniz daha ince görünsün
Buhar banyosuTonik temizliği çok önemli
Kötü kokulara karşı domatesAkciğerlerinizi korumak...
Ağlamaktan çekinmeyinKalp krizi riski 13 yaşına indi
Acil servisGünün mönüsü
Aşk mesajlarıÇelebi Çiçek ile Tarot kartları
GÜNCEL
Topbaş'tan Topbaş'tan mega karar
Taksim'deki yılbaşı kutlamaları bu yıl yapılmayacak. Örnek kararı...
Anneye son bakış
Zehire geçit yok
Canını yolda bıraktı
Okulda verem servisi
Kucakta eğitime son!
Mini mini birler
SPOR
Gilberto Gilberto sürprizi
7 milyon dolar ödemeye yanaşmayan İspanyollar, Aurelio'yu mayısta...
Emre için dev atak
Sen neymişsin be Api!
Kaçtı dedirtmem
Kartal'dan yeni teklif
Isaksson bitiyor
Yiğido'nun umudu yok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Çok Bulutlu 9°C 3°C 
ANKARA Sisli 7°C -5°C 
İZMİR Yağmurlu 14°C 4°C 
ANTALYA Yağmurlu 17°C 9°C 
ADANA Az Bulutlu 16°C 2°C 
EKONOMİ
IMKB E: 55.373,170 D:% -0,01
DOLAR S: 1,177 D:% -0,47
EURO S: 1,706 D:% 0,12
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku