Balık Çorbası HAZIRLAMA: Sebzelerin kabuğunu soyun. Tencereye alın ve maydanoz ile defne yapraklarını ekleyin. Üzerlerini kapatacak kadar su ekleyin. Sebzeler hafif haşlandığında balığı ekleyin. Hepsi pişince sebze ve balığı ayrı kaplara alın. Maydanoz ve defne yapraklarını çıkartın. Sebzeleri suyuyla birlikte blender'dan geçirin. Tereyağıyla unu kavurun. Sebze suyunu ekleyin. Çorba kaynarken çırptığınız yumurta ve limon suyunu ekleyin. Kılçıklarından ayırıp, küçük parçalara böldüğünüz palamutu ve elma sirkesini ilave edip, 10 dakika kaynatın. Nane ve kırmızıbiber ile süsleyin. MALZEME: 1 adet palamut 1 adet havuç 2 adet patates 1 adet soğan 2 adet defne yapağı Birkaç dal maydanoz 5-6 su bardağı su 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 1 adet yumurta 1 adet limon 1 kahve fincanı elma sirkesi, tuz Yumurtalı Köfte HAZIRLAMA: Beş adet yumurtayı tuzlu suda haşlayıp kabuklarını soyun. Kıymaya kalan 1 adet yumurtayı, rendelenmiş soğanı, dövülmüş sarımsağı, tuzu, karabiberi ve kırmızıbiberi ekleyip iyice yoğurun. Hazırladığınız köfte hamurunu beş eşit parçaya bölün. Hamurları açarak her birinin ortasına daha önceden haşladığınız yumurtaları yerleştirin ve çevresini köfte hamuruyla sarın. Hazırladığınız köfteleri fırın torbasına yerleştirin. Margarini ekleyip torbanın ağzını sıkıca bağlayın. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. MALZEME: 600 gr yağsız köftelik kıyma 1 adet soğan 2 diş sarmısak 6 adet yumurta 2 çorba kaşığı margarin 1 dilim ekmek içi Tuz, karabiber, kırmızıbiber Krem Şokola HAZIRLAMA: Sütü kaynatıp, ateşten alın. Sübye, şeker, kakao ve tuzu ilave edip, çırpın. Tekrar kaynatıp, muhallebi kıvamına gelince ateşten alın. Krem şokolayı kaselere boşaltıp, soğumaya bırakın. Hindistan cevizi ve şam fıstığı ile süsleyip, servis yapın. MALZEME: 4 su bardağı süt, 3.5 kahve fincanı toz şeker, 1 su bardağı kakao, 1 su bardağı sübye, yarım çay kaşığı tuz