Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 05 Eylül 2007  

Çocuk ruhlu bir herifim!

Hayatta hiçbir şeyden mutlu olmadığını söyleyen Teoman, 'Bu akşam 9 Grammy bile alsam yarına mutlu uyanmam' diyor. Günler boyunca yalnız başına kalan şarkıcı, şunları söyledi: 'Çok cins bir herifim, zaman zaman da uzaylı oluyorum...'.



Rock müziğinin asi ruhlu adamı Teoman, sanılanın aksine kendisinin çocuk ruhlu olduğunu söylüyor. Marie Claire dergisinin Eylül sayısına konuşan Teoman, birbirinden ilginç açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

* Eskiden herkese karşı çok mesafeli bir duruşum vardı. Kimseye ne kalbimi açardım, ne fikrimi söylerdim. Zaten üşenirim de. Normal hayatta, ben öyle çok alakalı olmuyorum insanlarla.

* Arkadaşlık neredeyse tanımı gereği, beraberce susabilmektir. Yan yana oturuyorsun 20 yıllık arkadaşlarınla. Beraber olmaktan memnunum. Biraz muhabbet ediyoruz. Sonra hiç kouşmadan uzun saatler geçirdiğimiz oluyor. Zorunda değilsin konuşmaya! Ben, yapım itibariyle çok kolay arkadaş edinemiyorum.

* Bana her şey çok kalabalık geliyor. İnsanlar çok fazla. Bunun dönemle de ilgisi var. Bana evdeki eşyalarım da basmaya başladı. Seyretmeyeceğime emin olduğum DVD'lerimi arkadaşlarıma verdim. Kitaplarıma baktım, okumayacağımdan emin olduğum hepsini verdim. 9-10 tane gitarım vardı, hepsini sattım. Daha basitleşme taraftarıyım. İnsanları da bu şekilde eleyip, kimisiyle görüşmüyorum.

* Hayatta en sevdiğim şey düşünmek. Kendimle çok uğraşmıyorum. Çocuk ruhlu ve tutkulu biriyim.

* İnsanlardan tabii ki dönem dönem sıkılıyorum; ama sevgi öyle bir şey ki, birdenbire DVD ve kitaplara yaptığım şeyi yapamıyorum. Sevdiğim birini sonsuza dek seviyorum. 30 yıl geçti, okul arkadaşlarımı hâlâ çok seviyorum.

* Kendimle hiç barışık biri değilim. Sadece nasıl bir insan olduğumu kabullendim. Nasıl olsa bu yaştan sonra değişmem mümkün değil.

* Hayatım boyunca lüks gibi bir derdim olmadı.

* Beni sadece bana yakın olan insanlar kırabilir. Sevmediğim bir kişi ne yaparsa yapsın beni asla yaralayamaz.

* Medya ve paparazzi tayfası için ben kolay bir hedefim. Eskiden televizyonlara çıkmaya utanıyordum, ama artık yapacak bir şey yok. Kendimle ilgili çıkan haberler, basın dosyası olarak veriliyor. Birkaç senedir onlardan bir tanesine bile bakmadım.

* İnsanlar her şeyi çok fazla önemsiyor gibi geliyor bana. Yani kariyer dediğin şeyi, ün dediğin şeyi. Başkalarının senin hakkında düşündüklerinin ne önemi var ki?

* İnsanları umursamayınca affetmek kolay. Yakınlarını insan zor affediyor.

* Ben vıcık vıcık bir herif değilim. Çok dile de getirmem sevdiğimi. Ama orta vadede herkes anlar benim nasıl birisi olduğumu.

* İnsanların daha doğrusu arkadaşlarımın benimle ilgili en büyük derdi, çabuk ulaşılamaz olmam. Kişi olarak ulaşılmaz değil de, her an beni bulamazlar.

* Eğer ki ben, bir şeye kafayı taktıysam dünyaya tamamen kapılarımı kapamışımdır. Kimse göremez o dünyayı. Bu durumda çok sevdiğim insanlarla aylarca görüşmüyor olabilirim.

* Çok cins bir herifimdir. Zaman zaman uzaylı gibi bir herif olurum. Sadece bir şeyle ilgilenen, dünyadaki hiçbir şeyi görmeyen bir herif haline gelebiliyorum. O anda hayatımda biri varsa, o yokmuş gibi davranıyorum. O yüzden insan ilişkisi kuramayacak durumdaysam, dönem dönem hiç kimseyi görmüyorum.

* Üç gün boyunca ayağımı dışarı çıkartmadan evde oturabilirim.

* İçki içtiğim zaman çok eğleniyorum. Eğer içki içmezsem de gece dışarı çıkmak benim için işkence. Yani sadece dışarı çıktığım zamanlarda içki içerim. Evde hiç içki içmem, ağzıma bira bile koymam. İçki beni daha sosyal ve insanlara karşı daha sevecen yapıyor. İnsanlarla aramdaki engelleri daha rahat kırıyorum. Yoksa insan ilişkisi kurmaya üşeniyorum. bir herifim!

* Benim için yanıma birisinin oturması işkencedir. Denk gelirsin ya hani uçakta yolculuk yaparken yanına birisi gelir, bir şekilde de ilişki kurarsın... Ama ben konuşmak istemiyorum. Çoğunlukla da söylerim ve "Yalnız kalmak istiyorum" derim. Arkadaşlarıma da söylerim ve onlar da bilir. "Haydi abi, ben yalnız kalmak istiyorum" deyip, herkesi gönderirim evden.

* Her şeyden sıkılan biriyim. Benim hayatımı yönlendirecek can sıkıntısıdır. Canım her zaman sıkılır benim. Başkaları için çok keyifli olan şeyler benim için değildir. Büyük şeyler beni mutlu etmezken uyduruktan esen bir gölgelik dünyanın en iyi yerindeymişim hissi verebilir. Küçük şeyler mutlu ediyor beni. Yani şimdi benim bir tane sarayım olsa ne yazar!

* Yaşam beni çok sıkıyor. Çabuk geçse iyi olur! Yani yaşamayayım değil de, çok sıkıcı olmadan yaşayayım! Şimdi de bitebilir, sonra da...

* Kazancakis'in bir lafı var. Sanırım mezarında yazıyor. "Umudum yok, korkum yok, özgürüm!" Benim hiçbir beklentim yok. Hayatta hiçbir şeyden korkmam. Sadece dostlarıma bir şey olacak diye korkarım. Benim hayatta hiçbir isteğim yok. Benim kimseyle herhangi bir iddiam da yok.

* Arada bir düşünüyorum da keşke canım para kazanmak istiyor olsa. Para kazanırdım o zaman. Keşke canım daha ünlü olmak istiyor olsa, ona da ulaşırdım. Neyi yapmak istesem yapabilirim. İstediğim şeylere karşı yeteneğim var. Veya yeteneğim olan şeyleri istiyorum.

* O kadar abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum ki, mesela; kimseye gösterme derdim olmadan yazılar yazıyorum. Kimseyi ilgilendirmeyecek konularda ders gibi çalışıyorum.

* Bana şimdi 9 Grammy verseler, yarın mutlu olmam ki. Bu akşam verseler ve bütün dünya beni tanısa hiç umrumda değil!




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Magazin programları...Anne, ya ben ya Kadir
Bu çılgınlık giderek büyüyorSaçları onlardan daha şöhretli
Nilüfer'in tek hedefi!Maliyeciler peşine düştü
Yeğeni evlendi sıra ondaVarsa yoksa kızı Zahara
Yunanistan'da konser verecekŞimdilik çocuk planı yapılmadı
Kısa... Kısa... Kısa...Zorla değil güzellikle
AŞK mesajlarıÇelebi Çiçek ile TAROT Kartları
Günün MenüsüDr. Bahadır İmer: Yüz gerdirme
Yoksa ben kısır mıyım?Karın zarı problemleri
Doğurganlık korunurYaş ile infertilitenin ilişkisi
Acil servis
GÜNCEL
Çevreye Çevreye adanmış bir ömür
Emekli öğretmen Hediye Gündüz; evini, otomobilini, arsasını satıp...
Osmanlı türbesine saldırı
Ceylan Yavrusu
Hayat yıkan baca
Üniversiteli davulcu
Eşek sırtında Fransız gelin
Zayıflatmadı dolandırdı
SPOR
Son Son imparator Lincoln
Galatasaray sadece '10' numaraya değil, liderine de kavuştu. Takımda...
Zico'ya balans ayarı
Tuncay Ocak'ta dönüyor
Emre'ye açık davet
Üzerimize oyunlar oynanıyor
Galibiyet yemini
Ersen'den veryansın
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Çok Bulutlu 32°C 22°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 35°C 19°C 
İZMİR Çok Bulutlu 30°C 22°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 34°C 25°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 36°C 23°C 
EKONOMİ
IMKB E: 50.032,590 D:% 0,19
DOLAR S: 1,306 D:% 0,46
EURO S: 1,772 D:% 0,06
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu