Light frambuazlı limonata Malzemeler: 200 ml. limon suyu, 300 ml. franbuaz, 500 ml. su, 20 gr. doğal tatlandırıcı,1 adet dilimlenmiş limon, buz Hazırlanışı: Blender'da franbuaz ve 2 tatlı kaşığı tatlandırıcıyı krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıp tel süzgeçten geçirin. Bu karışımı su, limon ve tatlandırıcı ile bir kasede karıştırın. Karışımı yarısına kadar buz dolu sürahiye boşaltın. Limonları ilave ederek karıştırın. Şeftalili ayran Malzemeler; 2 şeftali, 4 kutu light probiotik yoğurt, 250 ml su, 10 gr tatlandırıcı, 5 adet nane yaprağı Hazırlanışı: Şeftalilerin kabuğunu soyarak muhallebi kıvamına gelene kadar blender'dan geçirin. Yoğurt, su, nane ve tatlandırıcıyı karışıma ilave ederek çırpın. Karışımı bol buzlu sürahide servis yapın. Tarçınlı light milkshake Malzemeler; 200 ml süt, 2 top vanilyalı dondurma, 5 gr. 1/2 tatlı kaşığı tatlandırıcı, 2 tatlı kaşığı toz tarçın Hazırlanışı: Blender'da dondurma, süt, tarçın ve tatlandırıcıyı karıştırın. Bardaklara buz koyarak üzerlerine sütlü karışımı paylaştırın. Üzerine tarçın ilave edip servis yapın.