Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 21 Ağustos 2007  

Sahneden ekrana



ÜNLÜ rockçı Özlem Tekin, 'Maçolar', 'Sil Baştan' ve 'Hokkabaz'la başladığı oyunculuk serüvenine Hasan Kaçan imzalı 'Fesupanallah'la devam ediyor. Tekin, 'Fezupanallah' adlı dizide Cem Davran, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Şafak Sezer ve Şebnem Özinal'la birlikte rol alacak. Önümüzdeki aylarda isminden söz ettirecek olan sahnelerin çılgın müzisyeni, hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri CosmoGirl dergisine anlattı.

DERİN BİR NEFES ALMAK

* Kostümlerinizi kim seçer? Senelerce kostüm diye bir şey yapmadık, deri pantolon, atlet, çizmeyle çıktım. Hayranlarım bu durumdan rahatsız olmaya başladılar. Rock'n Coke için bir şey hazırlamıştım, "Neden hep böyle giyinmiyorsun?" şeklinde iyi bir tepki aldım. Behice diye bir arkadaşım var, modacı. Onunla çalışıyorum. Konsepti de değiştirdik. Çok iyi oldu.

* Konser günü kaçta uyanırsınız? Aslında bir önceki gece pek uyuyamam. O yüzden kaçta kalktığımın bir önemi yok.

* Sahneye çıkmadan önce uğur getirsin diye yaptığınız bir şey var mı? Bütün orkestra arkadaşlarımla kuliste bir araya gelip, ellerimizi ortada birleştirip, basketçilerin yaptığı gibi bağırırız. Bunu mutlaka yaparız. Ayrıca soundcheck'e mutlaka giderim. Konserden önce o sahneye çıkıp dolaşırım.

* Konser esnasında şarkı sözlerini unuttuğunuz ya da şarkıyı yanlış söylediğiniz oldu mu? Örnekleri çok tabii. İlk kıtayla ikinci kıtayı karıştırıyorum. Bunu konseri önceden izleyenler fark ediyor ve gülüyor. Bir de kendi yazdığım bir şarkının illa ki bir yerini unuturum.

* Sahneden indiğinizde ilk yaptığınız nedir? Derin bir nefes almak!

PEK MİSAFİRPERVER DEĞİLİM


* Yemeğe misafir alır mısınız? Ben pek misafirperver değilimdir, ama erkek arkadaşım misafiri çok sever. Güzel yemek yapar ve arkadaşlarını davet etmekten çok hoşlanır. Dolayısıyla benim de bir süredir hayatım böyle devam ediyor.

* Masayı nasıl süslersiniz? Amerikan servis kullanırım. Işıklandırma olabilir. Öyle fırfırlı masa örtüleri falan kullanmam tabii ki.

* Sizin yemeklerinizi yiyenler nasıl yorumlar yapar? Bilmiyorum, çok iddiam yok öyle 'güzel yemek yaparım' diye. Bazen tesadüf kötü olmuş yemeklerim de oluyor, ama kimse bir şey demedi şimdiye kadar.

* Özellikle sevdiğiniz bir yemek takımınız var mı? Benim mug'larım da, bardaklarım da hep çeşitlidir. Bir şeyden 12 tane yoktur bende. Sıkılıyorum aynılarını görmekten. Değişik değişik alıyorum, o yüzden ikili, üçlü hep.

* Evde mi, yoksa dışarıda mı yemek yemeyi tercih edersiniz? Çok sevdiğim insanlarla uzun sohbetli bir yemek yiyeceksem, dışarıya çıkmayı tercih ederim.

KÖFTE, PATATES, BİRA...


* Mutfak işlerinden hangisini seversiniz? Yeşil sebzeleri aldıktan sonra onları teker teker yıkamaktan, sirkeli sularda bekletmekten ve ayrı kaplarda dolaba kaldırmaktan büyük zevk alırım.

* En nefret ettiğiniz mutfak işi hangisi? Kızartma tavası gibi çok beklemiş bulaşıkları yıkamak olabilir.

* En favori ana yemeğiniz? Köfte, patates, bira.

* En gözde yemek tarifinizi alalım. Onun yerine bir püf noktası söyleyebilirim. Dondurulmuş patatesleri kızartmaya gerek yok. Buzluktan çıkartıp fırına verdiğinde hem ciddi kızarmış gibi oluyor, hem de kalorisiz!

EN SEVDİĞİM ÇİÇEK GÜL

* En sevdiğinizz çiçek ya da bitki hangisidir? Gül, ama vazodaki değil tabii. Yetişmiş güle bakmayı çok severim. Bakımı çok narindir, özen ister çünkü.

* Bahçeyle kim ilgileniyor? Ben ilgileniyorum ama sevgilim de çok meraklı. Bodrum'daki bahçeye annem de yardımcı oluyor.

* En imkansız gördüğünüz neyi yetiştirmeyi isterdiniz ? Yok öyle bir iddiam ama mesela orkideye bakmak çok zordur. Kim alsa, saksıda bile beceremedi onu yaşatmayı. Öyle bir şeyi yetiştirmek isterdim.

KOYU FENERBAHÇELİYİM


* Şimdiye kadar hangi sporları yaptınız? Bıktım spor yapmaktan yıllardır. Kick-box, fitness, kendo, yüzme, vücut geliştirme.

* Hareketsiz kaldığınız zaman vicdan azabı çeker misiniz? Hiç çekmiyorum. Spor yapmayacağım, artık durdum ve bu da kendi seçimim.

* Vücudunuzun bozulmasından korkmuyor musunuz? Bana ne! Yaşlandım, bıraktım artık. Hem formda kalmaya çalışmak çok gıcığıma gidiyor.

* Hangi takımı tutuyorsunuz? Fenerbahçe, koyu!

* Maçları takip eder misiniz? Ediyorum ama arkadaşlarım çok gürültü yaptığım ve kavga çıkarttığım gerekçesiyle yasakladılar. Erkek arkadaşım da yasakladı, gürültümden rahatsız oluyor o da. Bu yüzden eskisi gibi maçları takip etme şansım hiç olmuyor...




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Kaprisli SerdarBaba-kız tatilde
Yalan dolan olmazAngelina Jolie kanser mi oldu?
Dikkat! Diyet kişiye özel olmalıHem çizecek hem giyecek
Buzları eriten ilişkiParalar şova gidiyor
Optik çerçevelerle...Amerika bahane mi?
Aşkı da zehirliyorKüçük aşkıyla evlilik hazırlığı
Yeraltı AşklarıGelenekçi HANDE!..
Modanın yeni başkentiGelecek yaza hazırlık yapın
Evinizin çehresi Yataş'la...Özel ürünlerle cilt bakımı şansı
Dünyayı giydireceklerTeknolojinin son...
Hassas dişlere özel...AŞK mesajları
Günün MenüsüCheck-up öncesi hazırlık
Acil servis
GÜNCEL
İlk İlk öğretimde devrim
Milli Eğitim Bakanlığı, ilköğretimde köklü değişikliklere gidiyor...
Halat faciası
Bebeğine Özlem gitti
Yangını çoban çıkartmış
Hoca da kurtaramaz
Huzur bırakmadılar
Güneşli teknoloji
SPOR
Carlos Carlos bile şaştı kaldı!
Gaziantep maçı öncesi 18 kişilik kadroya alınmadığını öğrenen Roberto...
Nefes alacağız
Tekke için tek zirve!
Başarısız değilim
Toparlan artık Arda
Cimbom'a kücük Deco
Sampiyonlar döndü
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 32°C 23°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 37°C 21°C 
İZMİR Açık 34°C 25°C 
ANTALYA Açık 32°C 24°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 34°C 24°C 
EKONOMİ
IMKB E: 46.148,810 D:% -0,92
DOLAR S: 1,351 D:% 1,09
EURO S: 1,818 D:% 1,08
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu