Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 18 Ağustos 2007  

Herkes yine atv seyredecek



atv, yeni yayın döneminde bomba gibi geliyor. Rekorlar kıracak dizilerin yanı sıra yeni talk showlar ve yarışma programları da seyirciyi atv'ye bağlayacak. Beren Saatli de 'Hatırla Sevgili' ile yine atv'de olacak.

***

Bu sezon da atv seyredeceksiniz

atv her yıl olduğu gibi yeni sezona da birbirinden iddialı yapımlarla giriyor. Kaliteli dizilerin, coşkulu eğlence programlarının ve tarafsız haberin adresi yine atv....

Kahramanın zulme isyanı
Eline silah almamaya karar vermiş Memed'in, haksızlığa ve zulme dayanamayarak yeniden silah kuşanmasının anlatıldığı 'Kara Yılan'da Bülent İnal ve Begüm Birgören başrolleri paylaşıyor. Geçmişe ışık tutan 'Kara Yılan', kahraman ve aşık bir adamın hikayesi...

Kanun namına
Polisiye romanların bir numaralı yazarı Ahmet Ümit'in senaryosuyla hayat vereceği 'Başkomiser Nevzat-Kanun Namına'da öyküyü izleyecek, öyküdeki insanların yaşamlarına girecek ve birbirinden ilginç olayları çözmeye çalışacaksınız.. Başrollerini Altan Erkekli, Pamir Pekin, Şebnem Köstem ve Ahu Yağtu'nun paylaştığı 'Başkomiser Nevzat-Kanun Namına' Eylül ayında atv'de başlıyor.

Kahkahaya ara yok

atv'nin sevilen dizisi, çarşamba ekranının zirvesinden inmeyen, Türkiye'yi güldüren 'Avrupa Yakası' yeni sezonda tüm eğlencesiyle sürüyor. Yeni bölümler çok yakında atv ekranında başlıyor. Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Avrupa Yakası', başarılı oyuncular Binnur Kaya ve Gürgen Öz'ün de kadroya dahil olmasıyla yeni yayın döneminde de izleyenleri ekrana esir edecek.

'Töre'nin acımasız yüzüne ayna tutuyor

Yersiz Yurtsuz' yeni sezonda da Güneydoğu'nun gerçeklerini yansıtmaya devam edecek. Başrollerini Ferdi Tayfur ve Şerif Sezer'in paylaştığı 'Yersiz Yurtsuz'' da namus temizlemek uğruna öz evlatlarını kurban eden töre kanunlarını sorguluyor.

Hayata her gün yeniden başlamak

Savaş Dinçel'in yalnızlığa gömülmüş bir babayı canlandırdığı 'Sessiz Gemiler'de; Ayhan Kavas, Miraç Eronat, Alper Kul ve Aysun Kayacı da rol alıyor. Mümtüz Bey'in hayata yeniden başlama iradesi izleyicilere göz yaşı döktürecek.

Kariyer mi yoksa aile mi önemli?
Hayatın güzelliklerini kaçıranların ders alacağı 'Ertelenmiş Hayatlar'ın başrollerini Deniz Uğur ve Gökhan Atalay paylaşıyor. Kariyerini ve işini fazlasıyla önemseyen ve bu yüzden ailesini ihmal eden bir adamın trajik öyküsü...

Canlı canlı müzik keyfi sürüyor...

İbrahim Tatlıses, sevenlerine atv ekranlarından canlı canlı seslenmeye yeni sezonda da devam edecek. Her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayan 'İbo Show', müzikseverleri ekran başına kilitleyecek.

Ekranlara dönüyor
Sibel Can, atv'de muhteşem bir programla ekranlara geri dönüyor. Can, Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

Ramazan'da yeni yarışma geliyor

Türk pop müziğinin başarılı ismi yepyeni bir yarışmayla karşınızda olacak. Ramazan boyunca Ana Haber Bülteni öncesi ekrana gelecek olan Serdar Ortaç'la hem yarışacak, hem de şarkıcının dillerden düşmeyen şarkılarını sadece atv'de dinleyeceksiniz.

Kış aylarında içinizi ısıtacak
Yaza damgasını vuran 'Sarı Sıcak', kış sezonunda da atv'de kulaklarınızın pasını silmeyi sürdürecek.

'Yaşam Koç'uyla hayata dokunun
Sunuculuğunu Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun yaptığı programda; kozmetikten sağlıklı beslenmeye kadar birçok konu ele alınıyor.

Yeni lezzetler keşfetmek için
Sofra dergisinden Esra Öz ve Neslihan Demir hazırlayıp sunduğu 'Kültür Aşı' samimi üslubuyla Pazar günlerinize renk katacak.

Gündemdeki olaylar

Aktüel TV, Tuluğhan Tekelioğlu ve Selçuk Tepeli'nin sunumuyla haftanın önemli olaylarını ekranlara taşıyacak.

Techno-talk show
Dinçer Karaca ve Yeliz Doğramacılar'ın sunacağı 'Click' Türkiye'nin ilk techno-talk show'u olacak.

Fesuphanallah

Hasan Kaçan'ın senaryosunu yazıp, aynı zamanda başarılı bir komiseri canlandırdığı dizi; eğlence, kahkaha ve heyecan fırtınasının yeni adresi olacak. Başrollerini Cem Davran, Özlem Tekin Şafak Sezer'in paylaştığı yapımda, atv'nin sevilen dizisi 'Ekmek Teknesi'nin de birçok oyuncusu yer alıyor.

Rumeli'den zorunlu göç
Erdal Özyağcılar ve Hande Subaşı'nın başrolünü paylaştığı 'Elveda Rumeli', Ramiz ve ailesinin ekseninde gelişen olayları anlatırken, geri planda Balkanlar'dan çekilmekte olan Osmanlı'nın o yıllarına da ayna tutacak.

İhtilale adım adım
'Hatırla Sevgili', sezon finalinde yükselttiği tansiyonu yeni dönemde de hiç düşürmeyecek. Yakın geçmişe ışık tutan dizide; siyaset ve aşk yine birbirine karışacak. 70'li yıllarda özellikle üniversitelerde yaşanan şiddet ve ihtilale kadar giden yol mercek altına alınacak. Ahmet ve Yasemin ise kendilerini yeni olaylar içinde bulacak.

'Tılsım Adası'na büyülü yolculuk
3D animasyon tekniğinin kullanıldığı 'Tılsım Adası' çocukları büyülü, heyecanlı ve sıradışı bir maceraya davet ediyor.

Koruyucu melek Selena iş başında

Anneleri ve babalarını kaybeden 3 kardeşin koruyucu melekleri Selena ile maceralarının konu edildiği 'Selena' yeni bölümleriyle çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Senden başka
Yaz sezonunun beğenilen dizisi 'Senden Başka', yeni dönemde de atv'de. Elif ve Orhan'ın aşkı yine büyüleyecek.

Özlem bitecek
Törelerin kanun olduğu bereketli topraklarda, törelere meydan okuyan bir aşk hikayesini konu alan Sıla, yepyeni bölümleriyle atv ekranında.

13 bölümde 24 saat yaşanacak
Dünyada ilgiyle izlenen 24 dizisinin Türk versiyonu 'Mahşer'i Koray Demir çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise sır gibi gizleniyor. Mahşer gerçek zamanlı bir aksiyon drama.

Lig onlardan soruluyor...

Son üç sezondur sporseverlerde alışkanlık yaratan 'Santra', yeni sezonda yeni kadrosuyla daha farklı, daha güçlü. Faik Çetiner, Kemal Belgin, Tuğrul Yenidoğan, Bülent Tulun ve Kazım kanat Santra'da.

Türkiye'nin ilk ve tek haber-mizah şovu
Siyasetten magazine, spordan sağlığa gündemi meşgul eden her şey 'Mesut Yar'la Uyuma Türkiye'de. Türkiye'de ilk kez denenen 'haber-mizah şov' formatının gece şovu versiyonu atv ekranlarında.

Sürpriz bir şovla geliyor...
atv izleyicileri Kadir Çöpdemir'in sunacağı 'Kadir Çöpdemir Show' sürprizlerle geliyor. Dinamik, neşeli ve çok eğlenceli!

Yıldızları parlatacaklar
Halkın Yıldızları, yeni sezonda türküleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam edecek. Şakir Öner Gülhan, Kibariye, Kamil Sönmez ve Hilal Özdemir'den oluşan jüri, halktan bir yıldız belirlemek için ter dökecek.

Her şey bu meydanda konuşulur
Siyaset Meydanı, yeni yayın döneminde de gündemi meşgul eden en ateşli tartışmalarla atv'de ekrana geliyor. Tarz yaratan üslubuyla Ali Kırca her hafta canlı yayında.

Sıcak gündem fırtınası

atv'nin yeni tartışma programı Beyin Fırtınası, Türkiye'nin gündemine ayna tutuyor. Fehmi Koru ve Hasan Bülent Kahraman sıcak olayları masaya yatırıyor.

İtirazı olanlar ekran başına
'Herkesin hayatında bir davası vardır, diyorsanız 'İtirazım Var' sizin için atv'de. Asuman Dabak'ın sunduğu program, sürpriz jürisiyle sorunlara ışık tutacak.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Aslanlar gibi aşıkKadın pedi reklamı yapacağım
Bundan sonra beni ancak...Sağlıklı büyü canımın ici...
Önce tedavi sonra diyetKırışıklıklara meydan oku
Yanalım güzelleşelimMagazin alemini bombaladı
Bir Teoman klasiğiZevkinizi yansıtacak
Ruhunuza renkli mesaj var...Rengarenk ve şık ürün...
En büyük Bauhaus Ankara'daOturma ve uzanma rahatlığı
Acil servisAşk mesajları
Günün mönüsüGöğüs Hastalıkları Uzmanı...
GÜNCEL
Kaptı Kaptı Kaçtı A.Ş.
Temelini bile atmadığı evleri birden fazla kişiye sattı. Bu şekilde...
Resmi elden hatırlatma
Bu işte kusura bakılır
Para teknesi
'100 numaralık' hizmet
'Naz'lı parmak
Katili polis çıktı
SPOR
Fatih'te Fatih'te mutlu son
Sarı-Lacivertli yöneticiler, Rus kulübüyle 6 milyon euro bonservis...
Yine şok etmeyin!
Ocağına düştüm doktor
Kartal'da son aday Koevermans
Trabzon nihayet güldü: 2-0
Nihat 10 ay sonra kadroda
Erciyes and içti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Az Bulutlu 32°C 22°C 
ANKARA Az Bulutlu 33°C 18°C 
İZMİR Açık 38°C 25°C 
ANTALYA Açık 33°C 26°C 
ADANA Az Bulutlu 36°C 26°C 
EKONOMİ
IMKB E: 46.576,860 D:% 4,73
DOLAR S: 1,346 D:% -3,52
EURO S: 1,815 D:% -2,73
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu