Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 03 Temmuz 2007  

Kapkaççı Aslı'ya çarptı



OYUNCU Aslı Tandoğan'a, Cihangir'de gezerken bir kapkaççı saldırdı. Güzel oyuncunun çantasını çalmak isteyen kapkaççı, sert kayaya çarptığını geç anladı. Aslı, kapkaççıyı bir güzel dövüp polise teslim etti.

***

Sinemanın yeni gözdesi

Bugüne kadar pek çok dizide rol alan güzel oyuncu Aslı Tandoğan'ın yıldızı sinemada parlıyor....

Aslı Tandoğan... Onu, 'Aşka Sürgün', 'Kurşun Yarası', 'Ahh İstanbul', 'Dicle', 'Büyük Umutlar' gibi dizilerde gördük, tanıdık. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da göz dolduran Tandoğan, bugün sinema yapımcılarını peşinden koşturuyor. Ömer Vargı'nın yönetip Yavuz Turgul'un senaryosunu yazdığı 'Kabadayı' adlı filmde Şener Şen ile oynayacak olan Aslı Tandoğan, sinema projelerini ve özel hayatını Tempo dergisine anlattı...

* 'Kabadayı'da nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz? Şener Şen, eski bir kabadayıyı oynuyor. Onun, sonradan oğlu olduğunu öğrendiği İsmail Hacıoğlu'nun kız arkadaşını oynuyorum. Yeni kabadayılardan Kenan İmirzalıoğlu da bana tutkun ve peşimi bırakmıyor.

* Şener Şen gibi bir ustayla çalışmaktan dolayı heyecanlı mısınız? Bu, çok garip bir duygu. Yıllarca televizyonlarda izlediğiniz insanla aynı seti paylaşıyorsunuz. Bu insanları ekranlarda, sinemada seyrederken, onlar başka bir boyuttaymış gibi geliyor size. Onlarla bir araya gelince siz de boyut değiştiriyorsunuz. O yüzden çok heyecanlıyım.

MALKOÇOĞLU HAYALİ...

* Türk filmlerinde Malkoçoğlu karakterini oynamak istediğinizi söylemişsiniz. Nereden geldi aklınıza bu karakter? Küçükken kuzenimle Malkoçoğluculuk oynardık. Kendimizi videoya çekerdik. Yüzümüzün bir tarafına bıyık çizip kötü adam olurduk. Öbür yanımız iyi adamdı. Yani çok eğlenceliydi bizim için.

* Doğu felsefelerine ilgi duyduğunuz söyleniyor... Dövüş sanatlarıyla ilgileniyorum.

* Ne tür bir dövüş sanatı ile ilgileniyorsunuz? Wing Tsung yapıyorum. Beş yıl önce bu dövüş sanatıyla ilgilenmeye başladım. Bu çok sert bir spor ama savunma sporu değil. Bir Kung-fu türü. Aslında bir savaş sanatı.

* Bu spora nasıl merak sardınız? Benim için güzel bir spor. Ama aynı zamanda yüzüyorum, at biniyorum. Haftada dört beş saat de Wing Tsung derslerine devam ediyorum.

* Bir erkekle kapışsanız onu dövebilir misiniz? Benden kuvvetli birinden ilk darbeyi alırsam, onu yenemem. Ama zaten bu teknikler ilk darbeyi almamak üzerine kurulu.

KAPKAÇÇIYA DAYAK ATTI


* Evinize giderken yolda bir kapkaççıyı dövmüşsünüz. Bu olayı anlatır mısınız? Çantamı almaya çalışmıştı. Kafasını gözünü filan dağıtmadım ama sonuçta bana zarar veremeyecek hale getirdim.

* Konservatuvar mezunusunuz. Artist olmak nereden geldi aklınıza? Babam balet, annem de resimle ilgileniyor. Arp çalıyorum ve Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde okudum. Oyunculuk için menajerim çok ısrar etti. Onu kıramadım. Bir dizi görüşmesi için İstanbul'a geldim ve kaldım. İnşallah ileriki yıllarda çok iyi bir sinema oyuncusu olurum.

* Ünlü olmak sizin için çok eğlenceli mi? Neler hissediyorsunuz? Aslında daha çok ünlü değilim. Ama umarım eğlenceli bir şeydir. Çünkü insanın özel hayatı kalmıyor. Üstelik bir sanatçıysanız, topluma örnek olmanız lazım. Örneğin küresel ısınma konusunda söylenecek çok şey var. Ünlü olduğunuzda kitlelere daha kolay ulaşabiliyorsunuz.

* Yaşam felsefenizi bir-iki cümleyle özetler misiniz? Her anımı güzel yaşamaya çalışıyorum. Beş dakika sonrasını düşündüğünüz zaman, içinde bulunduğunuz anın tadını çıkaramazsınız. Tabii ki, ileriyi düşünmek zorundayız, ama anı yaşamıyorsan, hayatı yaşamıyorsun demektir.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI

* Sadece anı yaşamak sanatçı sorumluluğuyla ters düşmüyor mu? Anlatmak istediğim, yani hayata bakışım şu cümle ile özetlenebilir: "Yaşamı kovala, anını yaşa, yaşamı umursa, mutlu ol ve çevrendekileri mutlu et. Çevreni güzelleştir, üret ve zamanın değerini bil."

* Birlikte olacağınız erkekten neler beklersiniz? Akıllı olmasını iserim. Zeka benim için çok önemli. Ama fiziksel özellikleri de önemli...

GÖRÜNMEZ SANDALYE


* Peki ya para? Para da sizin için çok önemli mi? Aslında paraya fazla önem vermem. Ama "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" diye düşünenlerden de değilim.

* Gerçekleştirmek istediğiniz idealiniz nedir? Sinemaya daha yeni başladım. Başarabilirsem iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Bir de dünyayı gezmek.

* Dünya turuna mı çıkacaksınız? Hayır, öyle turist gibi dünyayı gezmek değil istediğim. Gittiğim yerlerde gerçekten yaşamak istiyorum.

* Bu kadar yoğunluğun arasında bir de Çinçe öğreniyormuşsunuz... Bu nasıl oldu? Hocama bir hediye hazırlıyordum. Yani Sifu'ma...

* Sifu ne demek? Çinçe 'baba' demek. 'Sigund' da dede anlamına geliyor.

* Çince zor mu? Çok zor. Şimdilik sadece sembolleri okuyabiliyorum.

* Çince 'teşekkür ederim' nasıl söyleniyor? Şiyeşeni...




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Onlar severek ayrıldıBizimkiler kavgası
50 soruda yersiz yurtsuz...Çocuğa vakit yok
Kadınların yarısı yanlış...Halis Ağa'nın eski evi listede
Torunlar yasaklandıAraya beyaz kedi girdi
Cindy gitti Linda geldiKarar verecek
Robert Plant Türkiye'deMazhar'ın yaş potu
Biraz bekleyin lütfenReklam kokusu
Yeliz'in minneti'Gözlerimde Türkan...
AB vatandaşı çok içip...Nikah şekeri yerine nikah fidanı
Türk kadınının genel özellikleriDuygularını mısralara döktü
Gökkuşağı Madrid'deÇocuklar ona bayılıyor
Brad evde Angelina işteBüyük aşk dolu dizgin
10. yıl armağanıİngiliz istemiyor
Onur madalyası güller ve öpücükYaşlanmak nedir bilmiyorlar!
Hatırla Sevgili-170Acil servis
Çelebi Çiçek ile tarot kartlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Olaylı Olaylı duruşma
Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin ilk duruşmada, sanık...
Hukuk depremi
'Can'ı dayanamadı
Ecelin adı sıcak
Diren Barış
Seçimi lider kazanır
Çikolata banyosu dahil
SPOR
Suazo Suazo sesleri
26 yaşındaki futbolcunun Copa Amerika'da Ekvator ve Brezilya'ya karşı...
Kartal'ın hedefi Faye
Kupayı size getireceğiz
F.Bahçe ilk 20'de
Trabzon'dan çifte teklif
Karadeniz'de coşku
Sultanlar veda etti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 32°C 22°C 
ANKARA Parçalı Bulutlu 30°C 15°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 36°C 24°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 38°C 26°C 
ADANA Çok Bulutlu 35°C 24°C 
EKONOMİ
IMKB E: 47.730,530 D:% 1,35
DOLAR S: 1,300 D:% -0,80
EURO S: 1,766 D:% -0,25
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu