Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 25 Haziran 2007  

Esnaflık hiç bana göre değil

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, 'İki Yabancı'da rol almayı sürdürürken, albümüne şarkı seçmek için de çalışmalara başladı. Avşar, 'Esnaflık bana göre değil, 24 saat dükkanda oturamam' dedi.



Daha önce modacılığa soyunan Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar art arda açtığı iki modaevinde dikiş tutturamayınca dükkanı kapatmıştı. Küçük Avşar, 'Şarkı Söylemek Lazım' programına katıldıktan sonra şarkıcı olmaya karar verdiğini açıklayınca tepki çekmişti. Tüm olumsuz eleştirilere rağmen albüm çıkarmaya hazırlanan ve 'İki Yabancı' dizisinde oynamaya başlayan Helin Avşar ile oyunculuk ve şarkıcılık konusundaki hedeflerini konuştuk.

* Daha önce 'Hababam Sınıfı Askerde' filminde rol almıştınız. Şimdi de 'İki Yabancı'da oynuyorsunuz. Oyunculukta zorlandığınız noktalar oluyor mu? Gerçek anlamda ilk oyunculuk deneyimini bu dizide edineceğimi düşünüyorum. Dizide başroldeki Keremcem'i yeniden kazanmaya çalışan eski sevgilisi Aslı'yı canlandırıyorum. Aslı entrikalar çeviren, kötü bir kadın. Başlangıçta benim için çok zor olacağını düşünmüştüm. Ama ekip çok iyi. Keremcem ve Selma Güneri başta olmak üzere herkes bana çok yardımcı oluyor.

* Oyunculuğu meslek olarak seçmeyi düşünüyor musunuz? Becerebilirsem, meslek olarak seçmek isterim elbette. Daha önce kamera arkasında MED Yapım'da çalışmıştım. Onun için bana çok da yabancı bir ortam değil açıkçası. Geçtiğimiz günlerde 'İki Yabancı'da oynadığım üçüncü bölüm yayınlandı. Herkes beğendi, ama tabii ki eksiklerim var. Oynaya oynaya öğreneceğim. Bu işin okuluna gitmek isterdim, ama vaktim yok.

* Sürekli 'Hülya Avşar'ın kardeşi' diye anılmak sizi rahatsız ediyor mu? Bir kere Hülya Avşar'ın kardeşi olmak benim için büyük bir şans. Çünkü tanınmış bir insanım. Yıllarca çabalayıp hiçbir önemli projede yer alamayan insanlar var. Benim şu anda bulunduğum noktaya gelebilmek için birçok insan zorlu bir süreçten geçiyor. Bu nedenle kendimi şanslı buluyorum. Son dönemde çok iyi iki projede yer aldım. Yarışma ve dizi benim için çok önemli işler. Bunun için yolumun açık olduğunu düşünüyorum.

* Dizinin yanı sıra albüm çalışmalarınız da devam ediyor. Albümünüzün tutmamasına ve tepki toplayacağına ilişkin korkularınız var mı? Şu anda albüm için şarkı dinlemeye başladım. Henüz seçim yapmadım. Dinlediklerim de çok iyi parçalar. Bu albüm işini bir hobi olarak görüyorum. Albümümü kimse almazsa, kendi arabamda dinlerim. Zaten şu anda albüm çıkaran ünlü sanatçıların bile albümleri satmıyor. Eşe dosta dağıtmak için CD basıyorlar. Maalesef sektörün geldiği durum bu. İnsanlar bence istediklerini yapmalı çünkü hayat çok kısa. Ben bunu yapmak istiyorum. Olmazsa da olmaz. Ablam beni destekliyor ve "Eğer istiyorsan hep arkandayım" diyor. Oyunculuk konusunda da en büyük desteğim ablam.

'24 SAAT ÇALIŞAMAM'

* İki modaevi açtınız ve kısa süre sonra da kapattınız. Modacılık hayallerinizden vaz mı geçtiniz? Hayır vazgeçmedim. Sadece houte couture kısmını yapmıyorum artık. Hâlâ tişörtlerimizin tasarımını yapıyorum. Artık mağaza fikrine sıcak bakmıyorum. Ticaret çok zor iş. Sürekli orada olmak ve çalışanlarınızla ilgilenmek durumundasınız. Böyle işlerin bana göre olmadığına karar verdim. Gidip de 24 saat dükkanda oturamam. Yani ben esnaflık yapamıyorum. Bu yüzden de işler yürümüyor.

* Sürekli sizin ve ailenizin hakkında haberler çıkıyor. Bu sizi rahatsız etmiyor mu? Ben etkilenmiyorum. Çünkü hiç televizyon izlemiyorum ve gazete okumuyorum. Zaten sürekli setteyim. Evden sete, setten eve gidiyorum. Hiçbir haberi umursamıyorum.

* Bu, haberlerden etkilenmemek için geliştirdiğiniz bir savunma mekanızması mı, yoksa gerçekten de umursamıyor musunuz ? Senelerdir o kadar alıştım ki, bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor. Şöhret böyle bir şey. Dört yaşından beri bunlarla yaşıyorum. Benim için artık bir şey ifade etmiyor. Sadece sizi tanıyan ve sürekli görüştüğünüz insanların fikirleri ve görüşleri önemli oluyor, gerisinin hiçbir hükmü yok. Belki artık oyunculuğa adım attığım için halkın beni sevmesi, yanlış tanımaması gerekiyor. Ama zaten yazılanların birçoğunun doğru olmadığını halk da artık anladı. Zaten kendimi çok da anlatma çabasında değilim.

'DÖRT YIL DAHA EVLENMEM'

* Gülben Ergen, aileniz için 'teşkilat' dedi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aile bireylerinin birbirine bağlı olması, teşkilat değildir. Bu yanlış bir kelime. Aile üyelerinin birbirini koruması, kollaması iyi bir şeydir. Zaten tersi olsa farklı olurdu.

* Ablanız Hülya Avşar'ın boşanmasının ardından evliliğe bakış açınız değişti mi? Hayır değişmedi. Ama evlilik düşüncesi şu anda benden çok uzak. Dört yıl daha evlenmem gibi geliyor bana.

* Şu anda hayatınızda sizin için 'özel' diyeceğiniz biri var mı? Hayır yok. Ama aşk bu belli olmaz. Bir süre kimseyle aşk yaşamayacağım diye bir düşünceye de saplanmış değilim. Her şey kader, kısmet işidir.


İsmail DEĞİRMENCİ

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Harun evde Ebru gecelerdeRakının yeni mezesi internet
Süt içmek için 50 yaşını beklemeÇıplak yardım
Ünlü modacı yan çizdi...Yerin dibine indi
Derdi kilolarıBizim Kylie
Lopez'den yeni bomba geliyorKızım olmadan asla
Hollywood ateşiNicole'ün bilezikleri çok moda
Ronaldo aşk tatiline çıktıSalma Hayek'in bebeği kızmış
Playboy alo'suHaydi Çinliler, göbek atın!
Ortaköy'e giremezDüğünümüz var
Albüm bereketiTunuslu'dan lokanta-dükkan
Artık alkole yer yokSahneye çıktı dolarlar uçuştu
Bir yaşam merkezi: AquariumHatırla Sevgili-162
Acil servisÇelebi Çiçek ile tarot kartları
Aşk mesajları
GÜNCEL
Turizm Turizm büyüyor
ETS Tur ile Atlas Jet'in sahibi Murat ve Mehmet Ersoy kardeşler, Türk...
Ölüm yakışmadı
Etiketten hırsız
Limon çağ atlayan Türkiye'ye...
Faslı Fadime
O Gazeteci Birand çıktı
Vekil tavsiyesi: Kocanızı dövün
SPOR
Şov Şov zamanı
Cimbom'un yeni 10 numarası Lincoln 21.55'te İstanbul'a gelecek..
Bombalar bu hafta patlıyor
Avrupa çıkarması
Kaptan olmam için önce...
Yönetime teşekkür
Ulusoy'un kozu yabancı
Saniyede 5.2 milyar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Az Bulutlu 34°C 24°C 
ANKARA Az Bulutlu 34°C 17°C 
İZMİR Açık 38°C 28°C 
ANTALYA Açık 39°C 28°C 
ADANA Açık 40°C 21°C 
EKONOMİ
IMKB E: 45.417,050 D:% -0,63
DOLAR S: 1,316 D:% -0,04
EURO S: 1,771 D:% 0,08
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu