Ünlü manken Tuğçe Güder, devekuşu restoranı açtı Güder podyumdan kazandığı tüm parayı bu işe yatırdı.
Siyahi manken Tuğçe Güder, podyumdan kazandığı parayla 'Loby' isimli devekuşu restoranı açtı. Güder'in, devekuşu çiftliği Türkiye distribütörü Uğur Karas ile ortak olduğu Etiler'deki mekan, İstanbul'daki üçüncü devekuşu restoranı. Hayatının külkedisi masalı gibi olduğunu belirten Tuğçe Güder, kendisini büyüten ailesinin fertleri gıda sektörü ile uğraştığı için bu alana yöneldiğini söyledi. Mankenlik yapmadan önce hep kadınların gideceği bir kafe açmayı düşündüğünü belirten Güder, farklı bir mekan ile hizmet vereceği için mutlu. Devekuşu eti satan bir restoran açmak fikrinin Uğur Karas'tan geldiğini belirten Tuğçe Güder, "Yalova'da kurulan çiftlikte beslenen devekuşu etinden ilginç isimlerde yemekler ve ızgaralar yapıyoruz. Bunlardan en meşhuru devekuşu etinden yapılan 'Kuşçu ızgara" dedi. Devekuşu etinde yağ oranı ve kolestrolünün sıfır oranından daha da az olduğunu belirten Güder, bu yüzden mankenler için ideal bir yiyecek olduğunu söyledi.