Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 09 Nisan 2007  

Hakkımı yemeyin!

Bir süredir Turgay Tanülkü'den oyunculuk dersleri alan Doğan'ın hayallerini Cem Yılmaz ile aynı filmde rol almak süslüyor...... Seda Sayan ile aşklarının reklam olarak görülmesine çok kızan Nihat Doğan, 'Beni cami avlusunda mı buldular?' diye sordu.



Yaz aylarında iki yıldır birlikte olduğu Seda Sayan ile evlenmeye hazırlanan Nihat Doğan, aşkını ve müzik piyasasında yaşananları içtenlikle anlattı.

* Seda Sayan ile reklam için birlikte olduğunuz söylendi. Ama şimdi evlilik yolunda ilerliyorsunuz. Tepkiler değişti mi?
Yıllardır popüler olan insanların yanındakiler de isim yapmıştır. Ama hiç kimse buna bir şey dememiştir. Düşünüyorum da, bu anlamda daha popüler olan tek insan ben miyim? Seda Sayan Türkiye'nin kraliçesidir. Ben onun kadar tanınmıyorum ama beni de cami avlusunda bulmadılar ki. Bana niye saldırıyorlar anlamıyorum. Ne yapayım yani haber yapmayın diye mahkeme kararı mı çıkarayım!

KENDİ ÇAPIMDA MEŞHURDUM
* Bu ilişkiden önce siz de tanınan birisiydiniz. Acaba geçmişiniz neden hep gözardı ediliyor olabilir?
Programdan programa koşan, kendi çapında tanınan bir isim olduğum doğru. Hatta iyi bir reyting meleğiydim. İster istemez Seda Sayan kadar popüler oldum. Bunda kötü bir şey yok. İbrahim Tatlıses'in, Hülya Avşar'ın birlikte olduğu insanlar haber yapılıyor da bana gelince böyle bir tavır almak haksızlık olmuyor mu?

* Bu eleştiriler Seda Sayan'ı kötü etkiliyor mu?
Birbirimizi iyi taşımamamız durumunda Seda Hanım'ı da kötü etkileyebilirdi. Ancak halk bizi birbirimize yakıştırdı. Seda Hanım benim eksik yönlerimi tamamlıyor.

* Seda Sayan'ın zorlamasıyla program yaptığınızı, ancak kanalın hedef kitlesine uymadığınız için vazgeçildiği yazıldı...
Yazıldı da ne oldu? Bu tür haberleri çıkaranlar Nihat Doğan'ı çekemeyenler, benim bir yere gelmemi hazmedemeyenler, beni ekranda her gördüklerinde kahrolanlar... Bu nedenle bu insanlara gülüp geçiyorum. Nihat Doğan her gün büyüyüp, çığ olmaya başlıyor. Kendimi büyük bir dağın başından kopmuş çığ gibi görüyorum. Önümde kimse duramaz.

OYUNCULUK DERSLERİ ALIYOR
* Uzun süredir devam eden velihat tartışmalarında son durum nedir?
Ben o defteri kapattım. Konuşmak istemiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Türkücü kolay yetişmiyor. Halk müziğimiz toplumumuzun bir aynasıdır. Hep türküler var olacaktır. Bunun için herkes desteklemeli. En azından 20 sene sonra da İbrahim Tatlıses gibi programımın devam etmesini isterim.

* Dizi projeniz neden rafa kalktı?
Bazı bölümleri Fatih Aksoy eksik bulduğu için proje askıya alındı. Şimdi senaryo benim üzerime yazılıyor. Aksoy bana 'Sen iyi bir jön olacaksın, bu işi bırakma' dedi. Ama şu anda dizi tekliflerine açığım. Bu arada Turgay Tanülkü'den oyunculuk dersleri alıyorum. Benim en büyük hayalim Sinan Çetin'in bir projesinde ya da Cem Yılmaz ile aynı filmde rol almak.

* 'Eşcinsel rollerde kesinlikle oynamam' diyordunuz. Oyunculuk eğitimden sonra kararınız değişti mi?
Ben yine oynamam. Oynayanlara saygım var. Bizde ters teper. Zaten biz halk tarafından belli bir misyonla tanınıyoruz. Bu yüzden benim için böyle işler tehlikeli. Halk beni böyle tanımış böyle sevmiş. Ama tiyatro, sinema kökenli insanların böyle bir sorunu olmaz. Ben bu riski göze alamam. Yaradandan ötürü tüm insanlara saygım vardır; kimseyi eleştirmem.

* Kendinizi geliştirmek için bir çaba gösteriyor musunuz?
Şan, solfej dersleri alıyorum. İngilizce kurslarına gidiyorum. İyi bir ekran yüzü olmaya çalışıyorum. Dedikodu yapmıyorum, kimsenin arkasından konuşmuyorum. Kısacası kendi işime ve geleceğime bakıyorum. Ayrıca kişisel gelişimim için kitap okuruyorum. Dünya ve Türkiye gündemini iyi bilirim.

BEN İYİ BİR ATIM, KULLANANA!
* Bugüne kadar yaptığınız albümlerden para kazanabildiniz mi?
"Bitanesinden bitanesine'den iyi kazandım. Çünkü kendim yaptım. Ama artık büyük paralar yok. Bu geçen zaman içinde şunu söyleyebilirim ki, hem müzik hem ekran anlamında Nihat Doğan iyi bir attır yeter ki jokeyi bu atı iyi kullansın.

* Geçmişte pişmanlık duyduğunuz hatalarınız oldu mu?
19 yaşında bu sektöre girdim. Çocuktum, yanımda kimsem yoktu. 'Bu doğru bu yanlış' diyenimiz olmadı. Çok büyük hatalar yapmadım ama müzikal anlamda yanlışlarımız olmuştur. Allah'a şükür geçmişimizde de bir kara lekemiz olmamıştır.

* Hiç piyasadan silineceğinizi düşünüp, korktunuz mu?
10 yıldır piyasanın içinde yok olmadık. Zamanında patlayan isimlerin birçoğu şimdi nerede? Ama biz hep burdaydık. Belki vitesimiz zaman zaman düştü ama hiç durmadık. Çok popüler olmamama rağmen hep vardım.

İLERİDE KORSAN BİTECEK
* Önümüzdeki günlerde müzikal anlamda çalışmalarınız olacak mı?
Şu anda kafamda müzikal anlamda projeler var ama bazıları müthiş fikir hırsızı olmuşlar. Kendileri bir şey üretmeyen ama üretileni çalan insanlar var. Ben Türkiye'de ilk kez efekt sesini müziğin içinde kullanan sanatçıyım. Yeni bir türkünün içine hip-hop yerleştirdik. Sonra bunlar tekrarlandı. Bu yüzden fikirleri saklıyorum.

* Müzik piyasasının geleceğini nasıl görüyorsunuz?
İleride single gibi tek ya da iki şarkıyla CD'ler yapılacak. Kimse albüm yapmayacak. Maliyetler düşecek, dolayısıyla korsan da bitecek.


İsmail DEĞİRMENCİ

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Seren gibi evladı asla...Mini Model Show başlıyor
Azra'nın bekleyişi sona erdiOkul kantinleri tehlike saçıyor
Kardeş sendromu kolay...Bir başkadır Türkiye
Çılgınlığa devamYeni bir Şebnem
Hayranları peşinde...Küçükler bu oyunu izleyemez
'Meslektaşlarım beni çekemiyor'Meyve suyu krizi
Yeşim, kendi dizisini...Çalışmaktan uykuya hiç...
'Sıkı' dostu limonİki kadın bir adam
Adına yakışan defileKlum'un 'Sulu' tanıtımı
Gönlü 'zengin''Artık usandım'
Ayrılığın değiştirdikleriİşte rakiplerimiz
Hatırla Sevgili 85Acil Servis
Çelebi Çiçek ile tarot kartlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Türkiye Türkiye ağlıyor
Barzani işaret verdi. Katiller harekete geçti. Önceki gün 2 şehit...
Kök HücreSA
Satılık İstanbul
Dolandırılmaya hoşgeldiniz
Kızının peşinden ölüme atladı
Büyük 'Onur'
Dua edin çok yaşayın
SPOR
Servet'le Servet'le anlaştık
Gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan başkan yardımcısı, ilk...
Bu takımın hali nedir
Seferberlik ilan etti
Demirören hakemleri nereden...
Hatam varsa özür dilerim
Rakip zorlu, eksik çok ama...
Tümer kaptan mı?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 17°C 8°C 
ANKARA Çok Bulutlu 15°C 4°C 
İZMİR Az Bulutlu 22°C 11°C 
ANTALYA Sağanak Yağmurlu 22°C 12°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 22°C 13°C 
EKONOMİ
IMKB E: 45.845,240 D:% 0,29
DOLAR S: 1,367 D:% -0,04
EURO S: 1,831 D:% -0,30
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu